Станишев измисли виц за Борисов

Според лидера на БСП доходите ни няма да мръднат през следващите две години
3 окт 2010 14:30,
643
Станишев измисли виц за Борисов
Снимка: Булфото

Бившият премиер и лидер на БСП Сергей Станишев измисли виц за настоящия премиер Бойко Борисов.

„Защо Бойко Борисов постави за здравен министър акушер-гинеколог?”, попита журналистите на брифинг в Пловдив Станишев.

„Отговорът е – защото цялата държава в момента е с краката нагоре.”

След двудневната среща на кметовете, подкрепени от БСП и председателите на общински организации, Станишев разкритикува кадровата политика на ГЕРБ.

„Сега има напредък – докато бившата здравна министърка Анна-Мария Борисова беше намерена на кръстовище, нейният наследник Стефан Константинов е намерен в кюстендилска болница”, отбеляза бившият премиер.

„И Борисова влезе с летящ старт, сега и Константинов влезе с летящ старт и после виждате какво се случва на тези „летящи министри, защото Дянков им реже парите”, смята бившият премиер.

Според него в ГЕРБ си играят на добрия премиер и лошите министри, защото каквото се случи, виновни са членовете на кабинета, а не самият министър-председател.

„Спомням си, че Бойко Борисов беше казал: „Дянков е моето слънчице”. Това слънчице в момента изгаря българския народ с финансовата си политика, която води”, заяви Станишев.

Според него доходите на българите няма да мръднат през следващите две години. Причината е, че правителството е представило бюджетната рамка пред Европейската комисия до 2013 година.

В нея обаче било заложено доходите на българите да бъдат замразени до 2012 година включително. По тази причина БСП няма да подкрепи бюджета за следващата година.

„Бюджет 2011 е копи-пейст на този от тази година, бюджетната политика на кабинета е теглене на милиардни заеми”, каза червеният лидер.

Според него внесеният вот на недоверие към правителството заради проблемите в здравеопазването е първият в историята на България, при който след внасянето му, министърът виновен за вота, си подава оставката, а средствата за проблемната сфера се увеличават с 65 милиона.

„Ако нещата се случват винаги толкова бързо, по-често ще внасяме вотове за недоверие”, заяви още Сергей Станишев.

Лидерът на БСП заяви, че задачата на партията му е да спре завладяването на всички институции от страна на ГЕРБ. Затова обмислят силна кандидатура за президентските избори.

„Стефан Данаилов и Ивайло Калфин са подходящи кандидатури, но имената им не са обсъждани на политическо ниво”, заяви бившият премиер.

Още по темата

Той призна, че е нормално да се водят разговори с президента Георги Първанов за евентуален кандидат-президент на левицата, защото на Първанов не му е безразлично кой ще е неговия приемник.

„ГЕРБ се заблуждават, че и магаре да кандидатират за президент, то ще бъде избрано, защото губят доверие.”, заяви още Сергей Станишев.

По неговите думи за една година ГЕРБ са загубили повече доверие от правителството на Иван Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


643
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аре стига се дърляхте,бе.Всички са еднакви пухлювци.Само дето се плюят едни други.И следващите ще са пак такива.
59
6
 
21
 
! Отговори
Сергей-гробаря преди 13 години
БСП никога няма да дойде повече на власт
58
16
 
12
 
! Отговори
kючуков преди 13 години
Герберчета в Неделя надницата двойна ли е, че пак сте тук, после нямал пари Бойко клоуна.....
57
7
 
15
 
! Отговори
БКП=българска гей п. преди 13 години
Този да не идентифицира държавата със себе си.Той нали все е с д. на горе.Аман от г.ейове.
56
12
 
14
 
! Отговори
outsider преди 13 години
35, по времето на Станишев никой не е умирал от глад. Но сега, при Бойковото здравеопазване, ще има хора, които ще се споминат докато им дойде реда за планова операция
55
4
 
18
 
! Отговори
sassy преди 13 години
а кой я обърна държавата с краката нагоре, а, съсел мазен ***-руски? хайде на аерофлот и върви обратно на матушката си
54
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само дето не я направи с краката на горе Борисов, а тези преди него, дето 20 години бааавно я обръщаха! Една държава не става с краката на горе за 1 година. А Сергей е толкова *** и ограничен, че едва ли той е измислил вица сам.
53
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Платените коментатори на ГЕРБ и в неделя ли работят? Умора нямат! :)
52
4
 
16
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Тоя е ***! Истинските акули са зад него, спотайват се, и чакат своя момент.Просто , Сергей е един сбърканяк който няма друга алтернатива освен да Бръщолеви!
51
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жалко, че всички хора, които знаят как се управлява една страна, или карат таксита, или подстригват
50
2
 
4
 
! Отговори
Бореца преди 13 години
Щом политиците ни разправят вицове значи сме цъфнали та вързали,обаче ако народа не говори вицове за властта може да им стане лошо!То няма лошо да се говорят вицове така се повишава настроението само че сега не е 80-те години та си разправяхме вицове за Тодор Живков,ама човека си имаше и чувство за хумор, а тия новите са много обидчиви,а когато народа говори вицове значи му е добре щом му остава време за мислене,а когато ги говорят политици е пълна пародия и трагедия за този народ!НАЗДРАВЕ!!!!!
49
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това мазно човече и вицове ли взе да измисля :))))))))))
48
4
 
11
 
! Отговори
друг вариант преди 13 години
Отговорът е защото цялата държава в момента е полегнала по гръб-/ГЕРБ/.
47
2
 
6
 
! Отговори
инспектор преди 13 години
до 34Хайде с Виц хващайте се за ръчичка и бързо се прибирайте че закъснявате за лекарствата.Яне и Серж вече се прибраха
46
4
 
21
 
! Отговори
GAZDA преди 13 години
СЕРЖ.., ГОЛЯМ СИ ТАШ*К!
45
9
 
12
 
! Отговори
Bubbles преди 13 години
Напълно възможно е!Още го боготворете бат' ви Бойко!
44
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
С тези милиционерски бюджети е ясно, че ще пада яко спамене на гейбъри из нета. Джентълмени, няма смисъл да се коментира повече. Не си хабете времето и нервите. Нека да оставим милиционерите да си списват сами. Тогава нета ще заприлича на ОФ стен вестник, където ще се отразяват възторжените писма на трудовите колективи и мненията на ударниците. Аз не бих се лишил от това удоволствие да го видя.
43
7
 
19
 
! Отговори
Toprealizator преди 13 години
go станишевPor upravlenie na GERB ---> nad 30 km postroena magistrala za 1 godishen mandat!Pod upravlenie na BSP/DPS ---> 0 km magistrala za 4 godishen mandat !!!!Vsi4ko otdavna e kazano i izpisano!
42
1
 
15
 
! Отговори
хари преди 13 години
ух на мама
41
22
 
12
 
! Отговори
Bubbles преди 13 години
Да не би сега е да е по различно?Бойко само бращолеви глупости, Цецко прави безсмислени акции с гръмки имена, здравното министерство си сменя стопанина през ден, Дянков не знае къде се намира......И това ми било правителство.Да се връща Станишев, може да е всякакъв, ама поне знае к'во прави и вървяхме макар и бавно но напред!