Станишев измисли виц за Борисов

Според лидера на БСП доходите ни няма да мръднат през следващите две години
3 окт 2010 14:30,
643
Станишев измисли виц за Борисов
Снимка: Булфото

Бившият премиер и лидер на БСП Сергей Станишев измисли виц за настоящия премиер Бойко Борисов.

„Защо Бойко Борисов постави за здравен министър акушер-гинеколог?”, попита журналистите на брифинг в Пловдив Станишев.

„Отговорът е – защото цялата държава в момента е с краката нагоре.”

След двудневната среща на кметовете, подкрепени от БСП и председателите на общински организации, Станишев разкритикува кадровата политика на ГЕРБ.

„Сега има напредък – докато бившата здравна министърка Анна-Мария Борисова беше намерена на кръстовище, нейният наследник Стефан Константинов е намерен в кюстендилска болница”, отбеляза бившият премиер.

„И Борисова влезе с летящ старт, сега и Константинов влезе с летящ старт и после виждате какво се случва на тези „летящи министри, защото Дянков им реже парите”, смята бившият премиер.

Според него в ГЕРБ си играят на добрия премиер и лошите министри, защото каквото се случи, виновни са членовете на кабинета, а не самият министър-председател.

„Спомням си, че Бойко Борисов беше казал: „Дянков е моето слънчице”. Това слънчице в момента изгаря българския народ с финансовата си политика, която води”, заяви Станишев.

Според него доходите на българите няма да мръднат през следващите две години. Причината е, че правителството е представило бюджетната рамка пред Европейската комисия до 2013 година.

В нея обаче било заложено доходите на българите да бъдат замразени до 2012 година включително. По тази причина БСП няма да подкрепи бюджета за следващата година.

„Бюджет 2011 е копи-пейст на този от тази година, бюджетната политика на кабинета е теглене на милиардни заеми”, каза червеният лидер.

Според него внесеният вот на недоверие към правителството заради проблемите в здравеопазването е първият в историята на България, при който след внасянето му, министърът виновен за вота, си подава оставката, а средствата за проблемната сфера се увеличават с 65 милиона.

„Ако нещата се случват винаги толкова бързо, по-често ще внасяме вотове за недоверие”, заяви още Сергей Станишев.

Лидерът на БСП заяви, че задачата на партията му е да спре завладяването на всички институции от страна на ГЕРБ. Затова обмислят силна кандидатура за президентските избори.

„Стефан Данаилов и Ивайло Калфин са подходящи кандидатури, но имената им не са обсъждани на политическо ниво”, заяви бившият премиер.

Още по темата

Той призна, че е нормално да се водят разговори с президента Георги Първанов за евентуален кандидат-президент на левицата, защото на Първанов не му е безразлично кой ще е неговия приемник.

„ГЕРБ се заблуждават, че и магаре да кандидатират за президент, то ще бъде избрано, защото губят доверие.”, заяви още Сергей Станишев.

По неговите думи за една година ГЕРБ са загубили повече доверие от правителството на Иван Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


643
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
580
2
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 13 години
Абе Серьожа, Къци Вапцаров ли ти мисли вицовете? :-P
579
1
 
3
 
! Отговори
мале мале преди 13 години
това пернато НИЩО, пак НИЩО не каза
578
2
 
3
 
! Отговори
генади преди 13 години
СерГей и Азер Меликов вече били пробвали всичко в хомосексуалната любов, но все още търсели с какво да разнообразят любовната игра. Мислили, мислили, и най-накрая го измислили! Решили да сипват кафе в *** си отверстия!!!Пръв бил Станишката. Азер взел каната с кафе и започнал да го налива в ануса на Сергей.По едно време Станишката изохкал:-Ох, ох, ох, ох...-Какво ти има бе, горещо ли е кафето?- Попитал Азер.- Не, горчиво е.
577
1
 
5
 
! Отговори
генади преди 13 години
СерГейчо се почувствал неразположен и посетил проф. д-р Чукундуров в Правителствена болница.Направили кръвни изследвания. След малко млада лаборантка смутено съобщила резултатите:- Другарю Станишев, вие...вие..таковата...ами, болен сте от СПИН!Смутил се Станишев, но запазил самообладание и попитал професора:-Докторе, а има ли някакво лечение на тая болест?Проф. Чукундуров го изгледал смаяно, замислил се за минутка, и със загадъчна усмивка казал:- Има един начин! Рецептата е от народната медицина, но смятам, че във вашият случай ще помогне!-Кажете, докторе, кажете- обнадеждил се Станишев.Д-р Чукундуров се загледал през прозореца някъде в далечината и отново се усмихнал загадъчно:- Вземете един литър козе мляко, сложете четири яйца и добре разбъркайте сместа. Нека сместа да стои на слънце цял ден, а вечерта я изпийте, и след това изяжте две круши. Ефект ще има, обещавам ви!- Благодаря Ви, докторе, благодаря- зарадвал се Станишев, и излязъл от кабинета щастлив и доволен.След два часа младата лаборантка се втурнала в кабинета на професора и разтрвожено съобщила:-Професоре, направих ужасна грешка! Другарят Станишев не е болен от СПИН , обърках пробите му с тези на един друг пациент!!!-Няма нищо, случват се грешки понякога. - невъзмутимо отговорил д-р Чукундуров.- Но няма ли да се обадите на другарят Станишев да не пие от онази смес?-Не!-Ама другарят Станишев ще получи тежка диария!-Е, тъкмо ще рабере истинското предназначение на ***!
576
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много плосък виц. Дай нещо по-интересно.
575
1
 
6
 
! Отговори
буба преди 13 години
Защо Станишев и БСП смятат,че са лява партия.За мен само са заели лявата ниша и нямат нищо общо нито с лявата идея.Крадци ,пълнили с далавери джобовете си,грабили народ и държава винаги ,когато са имали възможност Да изреждам ли опротивели на всички имена?Кичозната масларова,кресливата булка на изгонен далавераджия митничар Мая Манолова,авджията Първанов,убиващ животни за кеф,братко,батко,и още и още...
574
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По добре се скрий бе ***, та кой обърна държавата нагоре с краката, не бехте ли ти и твоята банда, имаш и очи да се показваш пред народа та даже и да коментираш !
573
2
 
15
 
! Отговори
genadi преди 13 години
Двама стари *** си говорят:-Чу ли, нашто момче, Станишката, щял да се жени!- За коя бе, за оная *** Елена Йончева ли?- Не бе, за Кристиян Вигенин!
572
0
 
2
 
! Отговори
Принцеса преди 13 години
Той Бойко да вземе да стане един акушер-гинеколог. Няма да е никак зле.
571
4
 
8
 
! Отговори
СОФИЯ преди 13 години
Е,ТАКЪВ СЛОЖЕН ВИЦ МОЖЕ ЕДИНСТВЕНО И САМО ДА РОДИ ГЛАВАТА НА СЕРЖИ.МНОГО ОРИГИНАЛНО,НЯМА ЩО.СКРИИ СЕ И НЕ СЕ ПОКАЗВАИ,СМЕШНИКО!!
570
5
 
4
 
! Отговори
ааа, не така преди 13 години
А ти бе Бойко, ти бе некадърнико, ти кога ще подадеш отставка? Стига с тези некадърни министри събрани по път и на път, из горички и паланки из кръстовища разни...
569
3
 
13
 
! Отговори
ь преди 13 години
Дали е случайно, че множество съветски граждани, в качеството си на премиери на страната ни, са ни докарали дотук, до дъното на ямата? Като се почне от свирепият братоубиец Георги Димитров, който обезглави духовно народа ни, мине се през Васил Коларов, Гриша Филипов, а в последните години ударният съветски почин бе продължен от Андрей Карлович и Сергей Станишев. (Вярно, Тодор Живков също искаше да ни направи 16-та република на СССР, но неговият произход беше доказано Правешки).
568
2
 
5
 
! Отговори
ertoper преди 13 години
Ама Станишеф можел да МИСЛИ???? - не знаех....
567
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А пък аз научих, че Сашо въобще не може да мисли и всъщност е папагал.
566
1
 
2
 
! Отговори
до специалиста №31 преди 13 години
Още един *** специалист е изразил мнението си по гейски въпроси. Много големи разбирачи има в тази област у нас, явно.
565
1
 
9
 
! Отговори
istinata преди 13 години
Правителството на Станишев доказа, че е антинародно правителство на мутрите и на мафията. То трябваше да си иде, защото извърши национално предателство: държавата капитулира пред мафията! Станахме за резил пред Европа - това правителство трябваше да си иде час по-скоро... Гоце създаде правителството на Дмитриевич, спазари го за подкрепата на ДПС за получаване на втори президентски мандат, следователно съдбата му зависи от съдбата на неговото чудовищно творение: тристранната престъпна коалиция.
564
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти ли казваш кой е гей и кой не е? Явно си добър *** специалист.
563
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-новият виц е: *** и мутрите вече не харесват ББ и ГЕРБ.
562
2
 
14
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
ЛУКАНОВ ВЗЕ ВЛАСТТА ПРЕЗ 1999 г. - ИЗЧЕЗНАХА ПРОДУКТИТЕ ОТ МАГАЗИНИТЕ!!!!?"???ЖИДЕНОВ ВЗЕ ВЛАСТТА ПРЕАЗ 1094 г. - ИЗЧЕЗНАХА ПАРИТЕ ОТ БАНКИТЕ!!!!????РУСКИЯ КОМСОМОЛЕЦ СТАНИШЕВ ВЗЕ ВЛАСТТА ПРЕЗ 2005 г. - КРАДЦИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ИЗКРАДОХА ДЪРЖАВАТА!!!???
561
1
 
2
 
! Отговори
do 602 преди 13 години
A na men mi se gadi ot lumpeni i prostaci kato teb!