Алексей Петров влиза в политиката

Истинските престъпници не са в затвора, признал той пред Яне Янев
13 окт 2010 21:46,
408
Алексей Петров влиза в политиката
Снимка: БГНЕС

Алексей Петров влиза в политиката, стана ясно след изявленията на председателя и зам.-председателя на РЗС Яне Янев и Атанас Семов. "Алексей Петров сподели еднозначно готовността да се захване с активна политическа дейност, тъй като очевидно това се налага", каза Семов.

От РЗС са предложили на бившия агент на ДАНС да оглави техен експертен съвет по Национална сигурност и нов конституционен ред.

Алексей Петров е помолил Янев и Семов да предадат думите му на медиите: "След хаоса винаги идва най-добрият ред – това е закон на физиката. Новият ред ще се създаде с нова Конституция, която ще смени 20-годишния министърпредседателски тип управление с нов тип държавно устройство".

"Имало е хора, които са признали пред Алексей Петров, че им е било поръчано да осъществят определен акт – посегателство срещу него, но той обеща да разкаже за това подробно на медиите", каза още Семов.

Бившият агент на ДАНС е припомнил и една мъдрост на Атанас Буров, че България винаги е управлявана от бивши или бъдещи затворници.

Още по темата

"Шокирани сме от част от информацията, с която разполага Петров и се убедихме, че той не е бил случаен фактор в държавата през тези 20 години", каза още Яне Янев.

"Разбира се, трудно е всичко това да се изговори наведнъж, понеже засяга управлението на държавата, допълни той. Първата информация, която Петров обоснова е, че истинските престъпници не са в затвора", продължи лидерът на РЗС.

Бившият агент на ДАНС се е убедил в това от прекия си достъп до тях. "Имената са много – не са от един свят", каза Янев в отговор на въпрос дали ще назове някои от тях.

Алексей Петров е изразил намерение да заеме по-активна позиция за стабилизиране на правовия ред в държавата, разказа Янев, защото се е убедил, че българските граждани не бива да са безучастни към случващото се по отношение на репресивния режим, който управлява страната.

Малко преди това Алексей Петров каза само:" Добре съм, надявам се следващата седмица наистина да поговорим".

Бившият агент на ДАНС е под "домашен арест", след като Софийски апелативен съд (САС) постанови по-леката мярка за него във вторник.

В петък преди обяд политическото ръководство на РЗС ще даде официална пресконференция, за да оповести интересна фактология спрямо ключови фигури в сегашната власт, съобщи Яне Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


408
Още по темата: Алексей Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
365
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вместо да се прави Специализиран съд , по-добре да се направи ремонт на НПК,който дава неограничени възможности за шикалкавене и надцакване на всеки съдъ от страна на подсъдимите , да не говорим пък какви ингели могат да се правят по време на досъдебното производство ! Законите са добри , съда е достатъчно компетентен да ги прилага , но грешката е в Процеса - направен почти така , че трудно да се осъди , който и да е освен някой гепил две кокошки !
364
5
 
0
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Твърди се, че ЯП има връзки с Мусад и КГБ. В тази връзка е опасен за САЩ. Може информацията му да е полезна за нас, но да не се харесва на някого. Склонен съм да вярвам за финансирането на ГЕРБ. Този бърз и неадекватен арест без никакви доказателства говори както за некадърността на ЦЦ, така и за неговата нервност. Неприличната атака срещу независимата съдебна власт е откровен опит за въвеждане на диктатура, като "Специализирания съд".
363
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОЙ СИ Е ВЕЧЕ ЗА ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА
362
4
 
7
 
! Отговори
ПРАВО преди 13 години
Още един крадец и престъпник решава да влезе в политиката, да се чудим ли? Може цяло правителство да си направим от тези с прякорите, а сегашните да им сложим такива, и да ги направим фигури от подземния свят. Или те вече са?
361
2
 
4
 
! Отговори
ммм преди 13 години
Мъченикът -герой !
360
0
 
10
 
! Отговори
гламаво преди 13 години
А-а-а-а-а? То кой не се яви, пред камерата, той не стана политик? Ама мен няма да ме хванете вече? досега гласувах на вяра, но от сега нататък ще поставя шапката и който пусне повече в нея, за него ще гласувам. То от патриотизъм, ад станах просяк, а вие станахте - милиардери. А-а-а-а-а-а-а? Ще гласувам, за куцото магаре на село! Или за кръчмаря, поне дава на вересия. А-а-а-а-а-а? И като станеш политик, кво ще правим? А-а-а-а?
359
1
 
8
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
ТОЯ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ТА ДАНИ НАУЧИ НА РЕКЕТ ДА ЖИВНЕМ И ДА СТАНЕМ ОООООООООООООРААААААААА
358
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще го пуснат, как няма да го пуснат, пък и политик щял да стане, ами като са вързани всички като свински черва и си знаят бакиите, ако не беше вързан с висшестоящи и е престъпник щяха ли да го пуснат, явно е невинен как мислите!!! Театро, което ми е омръзнало в тази държава, къде са Маргините, какво стана с тях? Те ще ни ограбват ще се трепат, ще се покриват един друг, а ние обикновените трудови хорица да му мислим, как ще оцеляваме
357
3
 
7
 
! Отговори
гергана преди 13 години
Ал. Петров е нашия "втори Левски" Урааааааааааа! Че и помощниците му се видяха кои са още от вечера веднага дотичкаха при него , адвокати , Я. Янев, С. Диков, може би да си получат хонорарите!
356
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма проблем докато направи регистрация и нова партия тъпия народ ще е забравил кой изобщо е той!Може дори официално да се обяви за будител и мъченик по примера на предишнито правителство!
355
3
 
9
 
! Отговори
Гергана преди 13 години
Трябваше вчера а и не само вчера , още когато пуснаха и останалите Октоподи и Нагли , народа да протестира за това че ги пускат навън .Защо ги пускат съдиите , ами за да си уредят пари за защитата им.
354
4
 
5
 
! Отговори
Гергана преди 13 години
ето от къде идват заплатите на драскачите защитаващи измамниците като Алексей Петров и пипалата му , абе хора та те живеят на вашия гръб., От къде им са парите за да се измъкват от съдии.Смешна работа , пускат ги навън, пускат под смешни гаранции , или домашен арест, целия свят казва че са престъпници , нашите не , невинни хора били , горките случайно попаднали и несправедливо обвинени, милите , ами да им съберем и помощи .
353
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей тоя наглец е ползвал 5 години болнични и взел сега да се оперира от сливици, дископатия, хемороиди. Е тоя наистина е най-наглия от наглите. И благодарение на престъпната ни съдебна система, такива нагли рекетьори ще продължават да си извършват престъпленията, а раята да работи и с данъците си да изплаща заплатите на не по-малко наглите съдии. Е това е България в момента и ББ иска това да се промени - ние честните българи също!
352
3
 
2
 
! Отговори
Стж преди 13 години
И кой,ще гласува за него....или все още има балъци ????
351
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добро или лошо трябва всичко да излезе наяве за Бойко Борисов и Цветан Цветанов, все пак Бойко Борисов не е бил само кмет.
350
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя най много да влезе в затвора
349
4
 
6
 
! Отговори
GB преди 13 години
До #350,Много си прав! Егати физиономията! Ама то такива са ни доцентите, хеле пък професорите! Касапин-бандюга, ама с мания за величие! Чалга, чалгаааа!
348
2
 
3
 
! Отговори
GB преди 13 години
"Ноият ред ще се създаде с нова Конституция, която ще смени 20-годишния министърпредседателски тип управление с нов тип държавно устройство".Тия май се канят да направят военна хунта! Той и Хитлер навремето се за "нов ред" пледираше! Не, че цялата ни върхушка не е за избесване, ама точно пък тия никак не ми пасват за тая работа. Пак поредният кьорфишек за отвличане на гласове!
347
1
 
9
 
! Отговори
Стана тя преди 13 години
Не мога да разбера, сега Алексей Петров разкайва ли се, че е финансирал Герб от Лев инс, разкайва ли се, че е "набавял" пари през "чисти фирми", ще го прави ли пак, това законно и морално ли е, ще си посипва ли главата с пепел и пр.?Цветанов пък отрича, но има апартаменти и маса имоти за една година купени.Борисов пък мълчи и е мълчал няколко години.Уорлик пък казва, че АлП бил "опасен муж", но не казва какво му е опасното. Абе нищо не разбирам каква стана тя, но стана, каквато стана..
346
4
 
3
 
! Отговори
Ловец преди 13 години
Това което пишеш е вестникарска работа. Те предполагат. Никой не е застанал с името си, както Алексей Петров и да каже: "Бях помолен от кмета Борисов да осигуря 1 млн.евро за общината. Осигурих парите, но след това те изчезнаха. Открадна ги Цветанов." "Монитор" публикува статията след като Алексей направи това изявление. Това , че си Архар не ти пречи да виждаш малко по напред от носа си.