Алексей Петров влиза в политиката

Истинските престъпници не са в затвора, признал той пред Яне Янев
13 окт 2010 21:46,
408
Алексей Петров влиза в политиката
Снимка: БГНЕС

Алексей Петров влиза в политиката, стана ясно след изявленията на председателя и зам.-председателя на РЗС Яне Янев и Атанас Семов. "Алексей Петров сподели еднозначно готовността да се захване с активна политическа дейност, тъй като очевидно това се налага", каза Семов.

От РЗС са предложили на бившия агент на ДАНС да оглави техен експертен съвет по Национална сигурност и нов конституционен ред.

Алексей Петров е помолил Янев и Семов да предадат думите му на медиите: "След хаоса винаги идва най-добрият ред – това е закон на физиката. Новият ред ще се създаде с нова Конституция, която ще смени 20-годишния министърпредседателски тип управление с нов тип държавно устройство".

"Имало е хора, които са признали пред Алексей Петров, че им е било поръчано да осъществят определен акт – посегателство срещу него, но той обеща да разкаже за това подробно на медиите", каза още Семов.

Бившият агент на ДАНС е припомнил и една мъдрост на Атанас Буров, че България винаги е управлявана от бивши или бъдещи затворници.

Още по темата

"Шокирани сме от част от информацията, с която разполага Петров и се убедихме, че той не е бил случаен фактор в държавата през тези 20 години", каза още Яне Янев.

"Разбира се, трудно е всичко това да се изговори наведнъж, понеже засяга управлението на държавата, допълни той. Първата информация, която Петров обоснова е, че истинските престъпници не са в затвора", продължи лидерът на РЗС.

Бившият агент на ДАНС се е убедил в това от прекия си достъп до тях. "Имената са много – не са от един свят", каза Янев в отговор на въпрос дали ще назове някои от тях.

Алексей Петров е изразил намерение да заеме по-активна позиция за стабилизиране на правовия ред в държавата, разказа Янев, защото се е убедил, че българските граждани не бива да са безучастни към случващото се по отношение на репресивния режим, който управлява страната.

Малко преди това Алексей Петров каза само:" Добре съм, надявам се следващата седмица наистина да поговорим".

Бившият агент на ДАНС е под "домашен арест", след като Софийски апелативен съд (САС) постанови по-леката мярка за него във вторник.

В петък преди обяд политическото ръководство на РЗС ще даде официална пресконференция, за да оповести интересна фактология спрямо ключови фигури в сегашната власт, съобщи Яне Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


408
Още по темата: Алексей Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
305
2
 
16
 
! Отговори
God преди 13 години
Май най-накрая Яне си призна, че неговата партия е всъщност партията на Алексей Петров - с негови пари, негови хора и негово влияние. За какъв ред, законност и още по-малко справедливост говори Яне, след като неговият патрон от директно от затвора отива да прави нов правов ред и Конституция. Да не забравяме и големият "демократ" Явор Дачков, който също беше от комитета по посрещането и още вчера отиде да целуне ръката, която го храни и пълни вестника му с "информация". Блажени са вярващите!
304
4
 
16
 
! Отговори
arhar преди 13 години
Докато Сергей се правеше на премиер, а Меликов му беше съветник, едни 700 млн държавни пари от джоба на ДАНЪКОПЛАТЕЦА влезнаха от едната страна на КРЕМИКОВЦИ и излезнаха чисти и изпрани от другата страна и отидоха в нечии джобове ...Разбрахме, че и Дъмбовците са лоялни граждани на републиката ...Сергей защо мъчли по този въпрос ? Пак ли нищо не знае ? А трактора, ако наистина е вършил държавна работа, а не е изпълнявал мръсни поръчки на ДС, то тогава къде са му разкритията за тези 700 млн лв държавни пари, потънали в нечии джобове ?А Гоце , след като говори за отваряне на икономическите досиета, защо и той мълчи по този въпрос и нищо не казва ?А онези *** / Явор Дачков, Сашо Диков и Патрашкова / защо мълчат и не зададат въпроса за тези 700 млн лв ? - Защото са обективни журналисти и се интересуват от истината или защото са протежета на ДС ? А дали няма да се окаже, че част от тези 700 млн лв са влезнали и в техните джобове като хонорари ?Наистина сме държава на абсурдите и се намираме в един омагьосан кръг !Забележете как всичките споменати лица ще продължават да мълчат за тези 700 млн лв, защото никой от тях нищо не знаел и нищо не е чувал !
303
0
 
13
 
! Отговори
АСИ преди 13 години
ДА НЕ ВЗЕМЕ БОИКО СЕГА ДА МУ ДАДЕ И НЯКАКЪВ ПОСТ,КАТО МИНИСТЪР НА ЕДИ КАКВО СИ, БОЖЕЕЕЕ КАКВА ДЪРЖАВА БОЖЕ.
302
6
 
9
 
! Отговори
възражение преди 13 години
Че какво му е чак толкова лошото на АП.Много по-читав от много други.Държи се като мъжкар.Не се *** като някой политически ***.Като човек ми прави добро впечатление,а за останалото не знам.
301
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е сега вече си е...а мамата
300
0
 
6
 
! Отговори
Мъркел преди 13 години
Приемам поста на 308 ес като официална позиция и програма за намеренията на ДАНС, МВР и Цветанов по този случай. Благодаря, тенк`с и същото на всички ес езици.
299
0
 
0
 
! Отговори
ес преди 13 години
подкрепям написаното от 303
298
4
 
6
 
! Отговори
ес преди 13 години
сладуран, като видя дебелият и в политиката се хвърля/ като ония Галеви/ но си закъснял братко, местото ти е меж. съд в Хага- тук може всякак да лавираш но там болежките ти ще излязат от задният двор, заедно с командира и оня суфлор Атанасов
297
0
 
8
 
! Отговори
??? преди 13 години
А има ли връзка мълниеносното посещение на Меркел с пускането на Петров и мълниеносните му разкрития за корупция на Цветанов, което стана непосредствено след него също мълниеносно бързо? И защо няма официално опровержение???Става дума за обвинения към председателя на управляващата партия, вицепремиер и министър на силово министерство, чиято дейност е пряко свързана с влизането ни в Шенген, за което говориха Меркел и Борисов.
296
1
 
5
 
! Отговори
четвъртък преди 13 години
У нас АВТОРИТЕТА не се взима за чиста монета / говоря по принцип,не конкретно за случая/ ---У нас е важно кой с кого против кого ще застане
295
2
 
10
 
! Отговори
Ben преди 13 години
Ние ги ловим-а те ги пускали. Ами променете си законодателството другари комунисти. *** още не могат да свикнат, че днес не е съдът от 9.9.1944. Такива са ви доказателствата
294
1
 
8
 
! Отговори
kari преди 13 години
Ами да влиза, след него Маджо, Маргините, Галевите и най-накрая всичко ще си дойде на мястото
293
0
 
19
 
! Отговори
боби преди 13 години
За да не ни управляват повече така предлагам:Комисия от Европа ( никакво участие на Българи в нея) да уволнят всички полицай , съдий и прокурори и да назначат нови или лоялни стари, за които има най-малка информация вън!Да се почне на чисто.
292
3
 
7
 
! Отговори
Sin преди 13 години
За 15 месеца другарите комунисти не проумяха, че за съда от значение са фактите и обстоятелствата, а не измислените милиционерски сводки и оплюването на предшествениците.
291
2
 
11
 
! Отговори
??? преди 13 години
А защо вече 24 часа няма никакво опровержение от Цветанов, от Сметната палата, от пресцентъра на МВР, от пресцентъра на МС на твърденията на Петров? Ни дума, ни звук.
290
0
 
6
 
! Отговори
niakoi преди 13 години
aleksei iskashe da vliza v politikata oshte predi 6-7g. no boiko mu se ozubi,sega niama izbor-ili v politikata ili v zatvora....sega ve4e shte stane interesno-boiko si nameri ka4estven protivnik,darjavata ni ia 4aka samo edno-policeiska darjava....
289
0
 
27
 
! Отговори
БГ преди 13 години
"Истинските престъпници не са в затвора", признал той пред Яне Янев, МИНУТИ СЛЕД КАТО БЕШЕ ПУСНАТ НА СВОБОДА
288
2
 
13
 
! Отговори
пожарникарят - порти преди 13 години
А пожарникарят - портиер на американското посолство. С оперетната генералска униформа, със златните лампази.
287
0
 
9
 
! Отговори
БГ преди 13 години
ама разбира се, че И ТОЙ ще влезе в политиката. То в България май не остана мутра, която да не е в или поне около НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ !!! Ама какво НАРОДНО СЪБРАНИЕ си имаме само - заслужили спиртисти, каратисти и тук таме малко кариеристи!!! Нещата стават все по-сериозни!Има начин България да оцелее и да се пречисти, но уви на този етап БГ гражданите ... - "ОВЦАТА КОЖАТА СИ МЕНИ, НО НРАВА НЕ!!!"
286
2
 
8
 
! Отговори
бивши или бъдещи мут преди 13 години
Атанас Буров: "България винаги е управлявана от бивши или бъдещи затворници."Аз пък допълвам, България винаги е управлявана от бивши или бъдещи мутри: кеф ви слузестия Софиянски, кеф ви Кощофф, кеф ви Първаланов, кеф ви пожарникаря, кеф ви трактора. Правото на избор, или на не избор, е ваше!