Алексей Петров влиза в политиката

Истинските престъпници не са в затвора, признал той пред Яне Янев
13 окт 2010 21:46,
408
Алексей Петров влиза в политиката
Снимка: БГНЕС

Алексей Петров влиза в политиката, стана ясно след изявленията на председателя и зам.-председателя на РЗС Яне Янев и Атанас Семов. "Алексей Петров сподели еднозначно готовността да се захване с активна политическа дейност, тъй като очевидно това се налага", каза Семов.

От РЗС са предложили на бившия агент на ДАНС да оглави техен експертен съвет по Национална сигурност и нов конституционен ред.

Алексей Петров е помолил Янев и Семов да предадат думите му на медиите: "След хаоса винаги идва най-добрият ред – това е закон на физиката. Новият ред ще се създаде с нова Конституция, която ще смени 20-годишния министърпредседателски тип управление с нов тип държавно устройство".

"Имало е хора, които са признали пред Алексей Петров, че им е било поръчано да осъществят определен акт – посегателство срещу него, но той обеща да разкаже за това подробно на медиите", каза още Семов.

Бившият агент на ДАНС е припомнил и една мъдрост на Атанас Буров, че България винаги е управлявана от бивши или бъдещи затворници.

Още по темата

"Шокирани сме от част от информацията, с която разполага Петров и се убедихме, че той не е бил случаен фактор в държавата през тези 20 години", каза още Яне Янев.

"Разбира се, трудно е всичко това да се изговори наведнъж, понеже засяга управлението на държавата, допълни той. Първата информация, която Петров обоснова е, че истинските престъпници не са в затвора", продължи лидерът на РЗС.

Бившият агент на ДАНС се е убедил в това от прекия си достъп до тях. "Имената са много – не са от един свят", каза Янев в отговор на въпрос дали ще назове някои от тях.

Алексей Петров е изразил намерение да заеме по-активна позиция за стабилизиране на правовия ред в държавата, разказа Янев, защото се е убедил, че българските граждани не бива да са безучастни към случващото се по отношение на репресивния режим, който управлява страната.

Малко преди това Алексей Петров каза само:" Добре съм, надявам се следващата седмица наистина да поговорим".

Бившият агент на ДАНС е под "домашен арест", след като Софийски апелативен съд (САС) постанови по-леката мярка за него във вторник.

В петък преди обяд политическото ръководство на РЗС ще даде официална пресконференция, за да оповести интересна фактология спрямо ключови фигури в сегашната власт, съобщи Яне Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


408
Още по темата: алексей петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
285
3
 
7
 
! Отговори
бранимир преди 13 години
Първо да видим каква са е вършели Цецо,Бойко и голяма част ченгета, който заемат много сериозни постове във власта.После ще видим дали те ще бъдат съдени от специализираният съд, който искат да създадат?Започва ерата на изваждане на керливите ризи на управляващи,опозиции и всякакви глупости вършени от хора облечени във влас.Предстой много смях,оправдания и какво ли още не!
284
0
 
0
 
! Отговори
Учуден... преди 13 години
Аз продължавам да се учудвам...Сивия, свали си "червените" очилА и прогледни...Дали съм бил роден ли- охоооо даже и "попарата" на *** съм ял, ти явно си бил от "помазаните" за това ми дрънкаш глупости...А колкото до ***, и преди и сега са си електорат на БКП-то/и всички производни/...И що да нямам право да говоря за престъпници в международен план, аз съм историк и антрополог, а ти ?!?!?!?
283
2
 
9
 
! Отговори
аааааааааа преди 13 години
Янето-премиер,Алексей-на Вътрешните работи,Дачков на Външните,а Патрашкова,понеже е добре с френския...посланник във Франция.Ех,какъв живот и сигурност ще настанат тогава.Апропо...ако тази формация спечели повече от 1% от гласоподавателите-трябва да емигрирам в Суринам.
282
9
 
7
 
! Отговори
Агитатор преди 13 години
Алексей- премиер. Само Трактора може да ни истегли от калтъ.
281
1
 
8
 
! Отговори
марко от яхъра преди 13 години
Е,те това е блага вест!Добре дошъл,Спасителю,месия наш!Посрещни го,народе,с разкрачена прегръдка!:)
280
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Помашки простотии - вижте колко е грозен само !
279
1
 
9
 
! Отговори
1331 преди 13 години
Товаса едни от лостовете на Първанов за новиат проект Защото БСП отпада а и пресата трябва дасе храни
278
3
 
10
 
! Отговори
ЦАЦА ШАРАНОВА преди 13 години
ЧУДЯ СЕ, да не би тези 5 луксозни апартамента в София на Цв. Цв. да са от този 1 млн. долара, който се е изгубил.
277
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Алексей Петров имал сериозна информация кой всъщност е вътрешният министър
276
2
 
1
 
! Отговори
pi4a преди 13 години
ako izdignat aleksei za prezident 6te glasuvam za nego pone 6te e golqmo 6oy bace :D:D i bes tva pak samo mutri sa tam taka4e kvo tolko pone aleksei e sre6tu tqh i 6te e ekshan mada facka
275
1
 
9
 
! Отговори
ЗРИТЕЛ преди 13 години
Дано почне по-скоро реваншизма в политиката ще бъде страхотно зрелище, жалко само, че няма хляб,
274
3
 
9
 
! Отговори
АМ "Тракия" преди 13 години
По всичко си личи, че лентите на последните два лота от АМ"Тракия" ще бъдат прерязани от Алексей Петров. Той вече си е купил ножици (Борисов е отказал да му даде своите). Хлябът, солта, двете момичета и самата лента се осигуряват от местните власти. И тогава всички софиянци за три часа на морето.
273
3
 
5
 
! Отговори
Чудя се ! преди 13 години
Блъскам се с акъл, като си мисля какво би се случило на Цветанов и Борисов, ако Петров каже всичко което знае за тях. Или ако Петров стане премиер. Например.Атговор на този въпрос бих могъл да получа , ако ние гербаджиите гласуваме за Алексей Петров. Впрочем, дали са останали белезници в склада на МВР ?
272
2
 
8
 
! Отговори
Клуб "Карате&qu преди 13 години
Алексей и Бойко са посещавали клуба по карате, единият като каратист , другият като негов фен. По късно двамата са били съпредседатели на Федерацията по карате. Преди това обаче са били съдружници в търговски дружества и приятели. Не беше справедливо сега единият да е в ареста , а другият премиер. И за да е още по справедливо, трябва да си разменят местата. Публиката ( избирателите) е една и съща. Ние от ГЕРБ нямаме нищо против.
271
6
 
16
 
! Отговори
Чехов преди 13 години
Става интересно май светците от ГЕРБ не са чак такива светци.Тепърва държавата ще се тресе от скандали,а рейта на ГЕРБ очевидно буквално ще се срива.
270
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прав си! Да опитаме с едно продажно ченге...
269
7
 
17
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Че тоя мафиотизиран ***-комунист някога излизал ли е от политиката?
268
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо този рафиниран престъпник е на свобода??!!??!!??!
267
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Към 2050 всички бандити и убийци ще са политици и парламентаристи, а тяхните избиратели ще са ***.
266
2
 
13
 
! Отговори
Я преди 13 години
Алексей Петров влиза в политиката - няма лошо и без това досегашните партии-субекти май вече са се поизчерпили. Но да си направи екип - не желая повече партия с изявен лидер, т.нар. локомотив на партията , който да дърпа и другите в листата със себе си.Иначе няма да стане - народа пробва всичко - Костов-политик, Царя- благородник, Станишев-интелектуалец, Бойко-силовак - все не става и не става. в интерес на истината сега е най зле от изброените, каквото и да дойде все ще е по добре