Янев: Поръчкови прокурори служат на хрумванията на Цветанов

И в САЩ знаели, че Трактора е професионалист
15 окт 2010 09:35,
65
Янев: Поръчкови прокурори служат на хрумванията на Цветанов
Снимка: БГНЕС

 В Софийската градска прокуратура имало изключително поръчкови прокурори, които служат на политическите хрумвания на Цветанов.

"Ще сезираме съответните институции към ВСС. Те са няколко човека“, заяви лидерът на РЗС Яне Янев.

Той предположи, че на магистратите им е обещано някой от тях да седне на мястото на главния прокурор и израстване в йерархията на съдебната система.

"Има няколко поръчкови прокурори, които са се превърнали в политически функционери на ГЕРБ, в “пожарна команда” на вътрешния министър Цветан Цветанов, коментира още Янев пред  БНТ.

"Солидни фактори в САЩ на много високо ниво познават, направили са анализ на професионалните качества на Алексей Петров и считат, за разлика от Цветан Цветанов, че той е много добър професионалист“, добави още лидерът на РЗС.

Думите на Янев са по повод твърденията на американския посланик Джеймс Уорлик, че Алексей Петров е обществено опасен.

"Американският посланик може всичко да твърди, само че трябва да има разграничение“, добави той.

Още по темата

По думите му  Алексей Петров се е  занимавал активно с предизборната кампания на ГЕРБ по време на предишните местни избори, с което отговори на въпрос  дали бившата барета е финансирал партията на Бойко Борисов.

Той обясни, че тогава братът на Петров, в качеството си на пратеник на Борисов, убеждавал Яне Янев да се присъедини към партията, тъй като тогава на Борисов му трябвали кметове.

По това време Алексей Петров работил за ГЕРБ. Той изказа предположението, че Трактора е бил заключен и по икономически сметки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
0
 
! Отговори
rado преди 13 години
bravo moite pozdravleniq gospodin,gospojo,ili gospojice toi togava nqma da polu4i edin golqm huuuuuuu.......i, a mnogo golemi k...............ove
64
0
 
0
 
! Отговори
GULETO преди 13 години
ABE 55 AKO E TAKA NIKOGA PREZ JIVOTA SI NQMA DA GLASYVAM.I TEZ AKO NI IZLAJAT KRAI S ME4TITE NI ZA PO DOBRA DARJAVA.6E Q SASIPEM...... OT TAM NATATAK 6E ISKAME TYRCIQ DA VLEZE V ES I TQ DANI QXNE.NO MI SE STRYVA 4E BEDNIQ PAK NQMA DA IMA KAKVO DA QDE NO TIQ KRADCITE I 20GODI6NITE BOGATA64ETA 6E IM SE *** MAIKATA.DEMEK.KA6ATA 6E IZGORI NO I NA MI6KITE 6E IM SE *** MAMATA.NE GO POJELAVAM NO MAI TAKA 6E STANE.
63
0
 
1
 
! Отговори
GULETO преди 13 години
6O SE OTNASQ ZA GL.PROKOROR TOQ OTDAVNA TRQBVA6E DA BADE SMENE , ZAEDNO S PARVANOV.A YORLIK E PRAV. INE GODRANKATE TOQ 4OVEK BE.6OTO TOI ISKA DAVI NAKARA DA JIVEETE 4ESTHO I DOSTOINO. AMA VIE NE6ETE DA JIVEETE KATO OBIKNOVENITE XORA.A PAK AKO NE BE6E BORISOV NIKOI OT BEDNQCITE NQMA6E DA GI VIDI TIQ ZAMACI I DVORCI.ZATOVA NE ME INTERESYVA KAKVO E VAR6IL A SEGA KAKVO PRAVI ZA BEDNITE.
62
0
 
1
 
! Отговори
ДО ЯНЕ ПЕДЕРУНГЕЛА преди 13 години
ЯНИ ЯНЕВ МОГА САМО АЗ ДА ГО ОПРАВЯ.ИСКАМ ГО С *** КЪМ МЕН И ДА СЕ ХВАНЕ ЗА ПАЛЦИТЕ,ВЯРВАИТЕМИ ЩЕ РЕВЕ,КАТО МЛАД ТИГЪР АПЪК *** МУ ЩЕ МИРИШЕ НА УМРЯЛО КОТЕ.
61
0
 
5
 
! Отговори
Д преди 13 години
ЯНЕ БЯХ ТОЙ ФЕН ,ТО СЕГА СЪМ ТВОЙ ВРАГ ,МНОГО СЕ ИЗЛОЖИ С ТОЗИ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ , ХОРАГА ТОТАЛНО НЕТИ ВЯРВАТ
60
2
 
2
 
! Отговори
чочо преди 13 години
Обратното е по вярно-че подкупни прокурори обслужват "хрумванията" на Яне!Само,че,защо се дава трибуна по медиите за твърденията на Яне,а не се коментира факта,че той защитава своя патрон Алексей Петров,преди съдът да се е произнесъл окончателно дали е виновен!?А това за една непредубедена медия би трябвало да е очевидно!!Стига да има такава...
59
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Срещу червената ламя, която разполага с огромни финансови ресурси няма как да се победи без също големи пари, а тия пари трябва от някъде да дойдат. Така, че напълно е оправдано вземане на пари от такива, които ги имат. Едно време Левски и той е събирал пари от богатите чорбаджии, ама е работил за България. Сега Борисов също рискува живота си в името на чистата и свята република. Така че долу мръсните ръце от новия Апостол на България, които иска да ни спаси от червената мафия от ДС и БКП/БСП.
58
0
 
2
 
! Отговори
norm преди 13 години
Ами просто няма такива разкрития,това бе поредната пушилка на Яне,но той я забрави от радост по освобождаване на патрона му.
57
0
 
3
 
! Отговори
breg преди 13 години
toq muhlio vlezna v parlamenta s kupeni glasove rzs nai- mafiotskata partiq a mi prikazva za red zakonost spravedlivost na sledva6tite izbori 6te polu4i edin golqm huuuuuuuuu.............i
56
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АМИ ТОИ АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК СЪЩО ПИТА ,ЗАЩО ЦВЕТКО НЕ ПИПА ГРУПИРОВКАТА *** АМА НЯКОИ ОДГОВОРИ ЛИ МУ?
55
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НАИ ГОЛЕМИТЕ МАФИОТИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ СА ,БОКО И ЦВЕТКО .
54
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Професионалист ама в рекета. Снощи американския посланик много ясно каза, че Петров е опасен човек и не би искал да се среща с него. Каза го едно към едно, а дипломат така да се изкаже директно за чужд гражданин, значи на американците им е пределно ясно що за мафиот е Тракториста.
53
1
 
4
 
! Отговори
kk преди 13 години
ДНЕС.бг,къде Ви изчезна материала за разкритията,които вади Янев срещу "знаков" министър?!"Скараха" Ви се и веднага го скрихте!!!Много зависима медия сте!Много!
52
7
 
5
 
! Отговори
Tiberii преди 13 години
Защо му дават гласност на тоя *** ? Само в нашата държава откачалка може да достигне до властта.
51
5
 
7
 
! Отговори
kk преди 13 години
Може да не Ви харесва Яне,но е д и н с т в е н от цялата "***",която ни е управлявала до сега,бърка с "голи" ръце в "жарта с кестените"!Браво,Янев!Успех!!!
50
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интимните отношения между Яне и Альошаката не са тайна за никого, но защо ги пренасят в политиката?!?!?!?
49
6
 
8
 
! Отговори
еее преди 13 години
Много по-добре е да му е шеф Алексей , отколкото престъпната групировка ГЕРБ! Те отсега си спретват СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД.
48
4
 
6
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 13 години
Янето е същия престъпник като Петров!!!!!Но съдиите са още по големи престъпници!!Независим съд откъде на къде ,сега след един месец като ревнат за 13 -14 .... заплата искат ги от наште пари !!!!!
47
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе спрете да цитирате този ***.и не го показвайте на снимки,че ми пада члена.
46
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво Яне! Разкажи им играта на платените прокурори!