Цветанов: Съдът е в услуга на организираната престъпност

Доказателството бил домашният арест на Трактора
Обновена: 18 окт 2010 11:28 | 14 окт 2010 13:00,
374
Цветанов: Съдът е в услуга на организираната престъпност
Снимка: МВР

Съдебната система е в услуга на организираната престъпност. Това заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов във Варна.

Доказателство за това според Цветанов е случаят „Алексей Петров”.

МВР шефът заяви, че българските полицаи и органите на реда в другите страни от Европейския съюз работят по един и същи начин. Разликата обаче е в съдебната система.

Българската съдебна система освобождава задържаните заради болест или други тежки състояния, докато в останалите страни членки на ЕС, престъпниците получават бързи и справедливи присъди, коментира Цветанов.

Още по темата

Вътрешният министър откри във Варна обновената учебна база в Центъра за специализирана полицейска подготовка към Академията на МВР.

Кабинетите са модернизирани със 175 000 евро, осигурени от инструмента „Шенген“ на Европейската комисия.

Центърът за обучение е основно за служителите на Гранична полиция, посочи Цветанов. В обръщението си към служителите той отбеляза, че през следващата година България може да влезе в шенгенското пространство, което изисква служителите да имат висока квалификация.

„Полицаят трябва да бъде в полза на обществото, да се ползва с доверието на хората, а не да се възприема като част от репресивен апарат“, добави министърът.

По думите му интересът към обучението в полицейската академия непрекъснато се увеличава – докато през миналата година за 120-те места там са кандидатствали 600 души, през тази година желаещите да учат в академията са били близо 3 хиляди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
360
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Глей сиа, то първо законите в БГ са написани така че да защитават престъпниците а не жертвите. Комунистите здраво се погрижиха за това. А съдиите са най скапаната част на държавното управление.
359
1
 
2
 
! Отговори
вуйчо преди 13 години
цуцко цуцко ако и работата ти е колкото приказките цена нямаше да имаш,ама ама с тиквата от лаф го докарвате . и на двамата все *** ви пречат ваште татенца да не би да членуваха в марсианска партия бе вуйчо или с боко забравихте "убо" като ви хранеше по второ направление сега много се перкате ама сеира продалжава сети се от раз кво стана с жан виденов
358
0
 
0
 
! Отговори
FAR преди 13 години
MDAA
357
1
 
3
 
! Отговори
стамен преди 13 години
За 4-5г. трябва да се сменят всички съдий без изключение.
356
1
 
1
 
! Отговори
venceremos преди 13 години
Pozdraviavam vsi4ki komunisti tuk, a kato gledam sa 99 % s 47 kongres na CK na BKP/BSP... Da ste jivi i zdravi drugari komunizama ima nujda ot Vas...hahaha...
355
5
 
2
 
! Отговори
даниела преди 13 години
Цветанов: Съдът е в услуга на организираната престъпностти и шефа ти сте доказателство за това...
354
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
плъх
353
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а най организирания престъпник е министъракажи си го бе, цвъцко
352
0
 
7
 
! Отговори
ало ало преди 13 години
Не само съдът Цецо, ами и полицията, катаждиите, следствието, прокуратурата, данъчните, митниците и т.н и т.н. Всички в бг работим за мутрите и бандитите, за да живеят те по-добре в *** незнайно защо наричана държава.
351
7
 
3
 
! Отговори
ринго преди 13 години
абе на Цветанов все някой му е крив ! То не бяха показни акции то не бяха надувки как бори яко престъпността .Всички са на свобода щото няма годни доказателства а тях кой ги събира -куките .Да си вършат работата читаво и съдът няма къде да мърда ще не ще ще ги вкарва в затворите .Оказвасе че и за Льошата няма нищо черно на бяло .Голям таш..к бе Цветанчо .Ами Дамбовците -кво стана ?Опитват се да им разбият бизнеса на момчетата щото не са другарчета с Бочето и не кихат .Ялова история ...
350
2
 
4
 
! Отговори
М... преди 13 години
Съдът се противи дори да смени съдебните си заседатели. Има ли кой да им потърси отговор?!Съдиите заявяват, че са си свикнали със старите и тях си ги оставят. Правят формално прослушване на новите кандидати...
349
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПРАВ Е ЦВЕТАНОВ НАИСТИНА ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА НЕ Е НАЯСНО ЧЕ СЪДА ОБСЛУЖВА МАФИЯТА.СПАСЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕННО И САМО В ГЕРБ .САМО ГЕРБ
348
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съдияяяята, съдияяяят , съдияяя-та ***-де-....
347
2
 
7
 
! Отговори
mer преди 13 години
Интересно за каква бърза присъда може да става дума в случая, при положение че по делото дори няма внесен обвинителен акт кой месец вече.
346
4
 
4
 
! Отговори
cas преди 13 години
NEEKADARNIKKKK
345
0
 
6
 
! Отговори
bs преди 13 години
*** ако няма какво да кажеш ЗАМЪЛЧИ
344
2
 
15
 
! Отговори
Н2О - топло преди 13 години
Някой за поредн път в БГ открива топлата Н2О - "Цветанов: Съдът е в услуга на организираната престъпност" Че то няма дете в предучилищна в БГ което да не го знае ! С тази съдебна система и с този съд БГ няма да я бъде !
343
4
 
4
 
! Отговори
нашия преди 13 години
Брей ми той съда не може да осъди" измислинела " бе цецко трябват му доказателства а вие не можете или не искате ги съберете или да ги напаснете.За справка "Измислинела" измислица на *** ама звучи по убедително от фантазия
342
2
 
5
 
! Отговори
ртр преди 13 години
докажи вината ако не можеш си сбъркал професията както се казва на крив (((( му пречи всичко
341
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гербаджиите не разбраха ли, че съдът не ги уважава, а ги чака.Присъдата на Станишев, която много *** очакват, няма да е повече от глоба - 200 лева. Алексей гледа телеизявите на Боко и Цоко по домашната си плазма. Килъри, Нагли, Октоподи и други Цветанови измислици правят същото. В същото време асфалта на откритата от Боко отсечка на АМ "Люлин"се цепи. И т.н. Добро утро.