Борисов: Да не ви пука, че надничате зад дуварите

Дянков с 6 месеца срок да събере данъците от лукс имотите
Обновена: 20 окт 2010 15:33 | 20 окт 2010 15:33,
261
Борисов: Да не ви пука, че надничате зад дуварите
Снимка: БГНЕС

"И ред трябва да има. Гледах по държавната телевизия снощи в предаването "Референдум" всичките гости така бяха подбрани, че всичките бяха против това, че данъчните са осветлили незаконни палати, имоти и всичко останало. Бях дори втрещен", заявява премиерът Бойко Борисов на днешното заседание в МС по време на обсъждането на Бюджета на ДОО за 2011, както пише в стенограмата.

"Как сме надничали на практика зад дуварите на хората в най-неприкосновената им лична собственост. Господа, тези палати са с откраднати пари болшинството от самите българи. Какво лошо, че хората са видели?!

Защото, както един казал, че жена му се съмнява, че й изневерява, а той казал: "Добре че само се съмнява, а не подозира истинските мащаби". Така че и българите не са се съмнявали, че има такива неща, но те не са подозирали истинските мащаби на това, което се е случило. На Маями бийч няма такива вили, в Сен Тропе няма такива вили“, продължава премиерът.

„Да, много остро ще бъде всичко насочено срещу нас, но точната дума е: да не ви пука. Това е правилното. И понеже те си казаха – нека след шест месеца да се видим пак, да видите, че нищо няма да се е случило. Дянков има шест месеца дотогава да се приберат данъците от всички тези и да видим колко е тоталът от летенето с хеликоптера.

Похарчили сме няколко хиляди лева, да видим колко данъци ще съберем. И съответно какви процедури по незаконното строителство ще тръгнат дотогава. Всичко незаконно, така както е по закон, да се спази стриктно“,  казва още Бойко Борисов на министрите, цитиран от БГНЕС.

„Сложихте ли нов шеф на ДНСК?", пита Борисов. "Госпожа Гечева", отговаря Плевнелиев. "Тестът на госпожа Гечева е шест месеца. Запиши си и тя да си запише този срок", отсича премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Предлагам да отидеме в Банкя и да започнем да надничаме зад Боковите дувари.
236
0
 
0
 
! Отговори
обикновен преди 13 години
Всичко живо реве за пари! Лекари, студенти, учители, БАН, миньори, полицаи... всички. Йееее, какъв патос. И к`во? Да се печатат пари и да се дават. Хубаво, това е правено до сега 2 пъти. Само че, да се разберем за нещо. Какво е качеството на услугите? Неясно. За качеството на здравеопазването е ясно. Докторята си искат парите, но не казват какво ще дават насреща. Студентите искат пари, да де. Да се учат. А това, че обучението им е машинка за пари и са непозготвени за работа по света, не става дума. Учителите ги коментирах. Слаба подготовка. БАН също плаче. Ама... къде ги с разработките? С две думи, всички искат пари, но не си мърдат пръста за запушване каналите за източване. Що ДДС се източи и никой нищо не направи. Никой не виждал мошениците и корупцията? Сериозно? Ами то се оказа, че тези, които трябва да я виждат, живеят в нея.Профсъюзите. Реват като изоглавени, но си трайкат, когато трябва да защитят интересите на работещите в частния сектор.Работодателите са възмутени. Какви работодатели са те, когато не плащат осигуровки? Сега е време да се разбере нещо важно. Всички правителства до сега дремаха и се правиха на тапи. Сега реват, че нищо не се прави. Ама не можем им преброим богатството. Няма средна класа. Няма я. Защо? БСП знае. А средната класа формира националния доход. Но си имаме олигарси, имоти за милиони, заменки, контрабандни барони, енергийни графове и .... 2 и половина милиона активни хора в емиграция. Защо ли емигрираха? Защото в България ни стовариха измисления от БСП капитализъм, назначените милиардери, банковите фалити и криза след криза. Стовариха ни и измислени лидери на опозиция. Някой нещо да промени в нашата страна? Не, нали? Но си я ограбваха методично. И сега се правят на загрижени за нас. Лъжат ви! Искат да се върнат на копанята и да се доналапат. Защото няма конфликт на интереси при хонорарите и при раздаването на държавните поръчки. Защото магистратите са бедни, та бедни. Та си имат имотчета по морето. Да не са бедни. И разни тук плачат, та се късат, че сме зле. Зле сме, ами! Над 60 години крива икономика и соц. капитализъм.
235
0
 
4
 
! Отговори
до 246 преди 13 години
Какво БСП те гони? Виж на кой са имотите! Виж кой им е дал разрешение. Виж кой е бил кмет толкова години! Стига с оправданията - беден съм щото не съм комунист.
234
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само че да не си отиде Бойко преди да са минали тея 6 месеца
233
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ах какъв кеф само... Като им надничат през дувара, все едно *** се разголват пред народа като "честни" девици и подканят ела въло изяж мееее.....Давай Бойко покажи ни голото БСП, колко е крало и още не се е наяло.....
232
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Днес зад дуварите - утре зад оградата на Майор Векилски
231
7
 
18
 
! Отговори
комунист преди 13 години
А защо не надникнат зад дувара на Цветелинбанк?
230
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
bla-bla-bla.. NEZAKONNI BILI, AIDE DOKAZHI..
229
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дори и Първанов не можахте да свалите. Сега той ще си ходи, както е според закона. Най-импотентното правителство, което сме имали. Освен интервюта с нагласени въпросчета (не дай-боже да не са нагласени) можете да правят.
228
0
 
0
 
! Отговори
Теодора1 преди 13 години
Шшшшшшшт,не казвай на другите,че съм се сдухала...
227
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво на ГЕРБ. Айде да идват президентските избори, че да махнем и смешника Първанов
226
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"До 229. ГЕРБ ви го сложиха в калните червени ауспуси и сега ревете като Станишев за к*р. Човеко, заболя ме корема от смях.Браво! Това е най-готиното нещо, което някога съм чел в този форум. Благодаря за доброто настроение!"А на нормалните хора леко ще им се догади.
225
3
 
7
 
! Отговори
Теодора1 преди 13 години
Пише се комунист,а не "***"...Умен си като своя идол пожарникарчето.
224
1
 
2
 
! Отговори
turbosmile преди 13 години
Абе, тая Теодора май съвсем е сдухала.
223
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"с този поглед на снимката може да повали бик, без да го докосва "Вчера са го видяли да ходи по водата!
222
4
 
5
 
! Отговори
turbosmile преди 13 години
До 229. ГЕРБ ви го сложиха в калните червени ауспуси и сега ревете като Станишев за к*р. Човеко, заболя ме корема от смях.Браво! Това е най-готиното нещо, което някога съм чел в този форум. Благодаря за доброто настроение!
221
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поредният философстващ ***. Що не писа такива пасквили срещу СтаниГей СърШеф, а?
220
7
 
9
 
! Отговори
СМЕХУРКО преди 13 години
КАКВИ ДАНЪЦИ ЩЕ СЪБЕРЕШ ВЪРХУ НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ ЛИ МИ ТЕ СА ПРОМИЛИ ОТ СТОЙНОСТТА , БАЛОНА СЕ ПУКА ГОСПОДА ВЪЗДУХАРИ. ТОЗИ ПЪТ ХЕМ ВЪЗДУХАРИ А ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И КУХАВЕЛИ СИ ИЗБРАХМЕ ... НО ТЕ ВЕЧЕ СИ ОТИВАТ ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ
219
2
 
12
 
! Отговори
Теодора1 преди 13 години
- Магистрали, магистрали, магистралипостроени от един единствен мъж,магистрали, магистрали, магистралище пътуваме по вас на шир и длъж. достигаше до мен последният хит на Лили Иванова посветен на премиера и озаглавен, както се сещате, Магистрали. Все още жива напук на здравната реформа и любимка на социалният министър поради отказа си да се пенсионира, за разлика от колегите й .- Един е Бойко и Цветанов е неговият пророк разнасяше се гласът на мюезима от минарето на Света Цецка Цачева, призовавайки народа да си включи телевизорите за поредната новинарска емисия относно джихада срещу престъпността.- Ние ги хващаме, те ги пускат недоволстваше пророка от телевизионният екран, обвинявайки за неуспеха, неверниците от съдебната система.Свещенник от църквата на Светия ГЕРБ, коленичил пред статуята изобразяваща разпятието на Румяна Желева пред Европейската комисия отправяше своята сутрешна молитва:Бойко наш, който си на екрана!Да се вдига Твоят рейтинг,да чуват Твоята воля,както президента тъй и в парламента;наставлявай ни и днеси събери данъците си,тъй както и ние събираме стотинките от портомонето си,и въведи нас в Европа,но избави ни от кризата;защото Твое е премиерството,и парламента, и правителството вовеки.Амин.Запътвам се към бюрото по труда, за ежемесечния си подпис, като безработна. За пореден път прочитам надписа на билборда пред него: Добре дошли на острова на стабилността, острова с най-ниски данъци в Европа, надпис сложен там да примамва чуждестранните инвеститори.В кафенето, двама студенти, които никога няма да се пенсионират, спорят за смисъла на здравната реформа. Според единия, тя е основана на принципа на естествения отбор, като само по-силните организми ще оцелеят, докато другият, явно любител на конспиративни теории, обяснява как с въвеждането на новите здравословни храни от утвърдения стандарт Стара планина населението ще укрепне, необходимоста от болнични заведения ще намалее и те ще бъдат трансформирани в затвори, готови да посрещнат пленниците на джихада срещу престъпността. Според него дори и преброяването на населението през март е в унисон със здравната реформа, която трябва да приключи до края на годината, защото само когато приключи реформата и затихнат остатъчните последствия от нея данните ще бъдат актуални.Към мен се приближава мъж, моли ме да пусна есемес на неговия номер, събирал пари за операция, а нямало свободни певци за да си организира благотворителен концерт.Гладна съм, купувам си постна пица от МакДянков, но стомаха ми още стърже. Виетнамската народна република е обявила страната ни за бленувания от тях виетнамски рай изпълнен с безстопанствени кучета. Това обаче, надали за дълго ще е така. След въвеждането на новия утвърден стандарт за месни продукти очаквам кучетата да изчезнат.Чувствам се изгубна, въпреки всички магистрали. Магистрали които водят на никъде. Не знам защо, но ми се иска да избягам от този остров. За мен той не е остров на сталбилноста, а стабилно потъващата Атлантида. Питам една възрастна жена какво да правя, а тя мъдро поклаща глава:- Помогни си сама, за да ти помогне и Бойко!Чудя се, дали това не са първите признаци на упадък на вярата, щом вече трябва да разчитаме първо на себе си, а после на премиера. Може би наистина, аз държа бъдещето си в собствените си ръце? Трябва да помисля . . Wednesday, October 20, 20107:47 PM
218
3
 
8
 
! Отговори
65465 преди 13 години
а кога ще видим на Цецо апартаментите?Айде хеликоптера де е?