Борисов: Да не ви пука, че надничате зад дуварите

Дянков с 6 месеца срок да събере данъците от лукс имотите
Обновена: 20 окт 2010 15:33 | 20 окт 2010 15:33,
261
Борисов: Да не ви пука, че надничате зад дуварите
Снимка: БГНЕС

"И ред трябва да има. Гледах по държавната телевизия снощи в предаването "Референдум" всичките гости така бяха подбрани, че всичките бяха против това, че данъчните са осветлили незаконни палати, имоти и всичко останало. Бях дори втрещен", заявява премиерът Бойко Борисов на днешното заседание в МС по време на обсъждането на Бюджета на ДОО за 2011, както пише в стенограмата.

"Как сме надничали на практика зад дуварите на хората в най-неприкосновената им лична собственост. Господа, тези палати са с откраднати пари болшинството от самите българи. Какво лошо, че хората са видели?!

Защото, както един казал, че жена му се съмнява, че й изневерява, а той казал: "Добре че само се съмнява, а не подозира истинските мащаби". Така че и българите не са се съмнявали, че има такива неща, но те не са подозирали истинските мащаби на това, което се е случило. На Маями бийч няма такива вили, в Сен Тропе няма такива вили“, продължава премиерът.

„Да, много остро ще бъде всичко насочено срещу нас, но точната дума е: да не ви пука. Това е правилното. И понеже те си казаха – нека след шест месеца да се видим пак, да видите, че нищо няма да се е случило. Дянков има шест месеца дотогава да се приберат данъците от всички тези и да видим колко е тоталът от летенето с хеликоптера.

Похарчили сме няколко хиляди лева, да видим колко данъци ще съберем. И съответно какви процедури по незаконното строителство ще тръгнат дотогава. Всичко незаконно, така както е по закон, да се спази стриктно“,  казва още Бойко Борисов на министрите, цитиран от БГНЕС.

„Сложихте ли нов шеф на ДНСК?", пита Борисов. "Госпожа Гечева", отговаря Плевнелиев. "Тестът на госпожа Гечева е шест месеца. Запиши си и тя да си запише този срок", отсича премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Не може да се спаси това, което не подлежи на спасяване (нито Ти, нито Цветанов), тука и посланника на Масоните няма какво да направи в тази посока. Няма спасение, Другарю.
196
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Тоя само реже ленти и гледа телевизия, мине - не мине и се изкаже и неподготвен. По - зле не е било досега. Виж се на снимката, другарю - тя казва много за теб самият (погледа, физиономията, гримасата ...) Знаеш защо те наричам, Другарю, нали?!
195
1
 
5
 
! Отговори
Щурец в ухото преди 13 години
Вчера Бойко защити Цветанов за далаверите му с апартаментите, а днес се възмущава от незаконно забогателите в България. Егати демагогията! Егати откровената наглост!
194
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да надникнат на Цветелина Бориславова над дувара ! Има какво да видят !Не се става току-така милиардер ...На бай Асан , колкото и да му надничат над дувара най-много голия му ... да видят ! (: (: (:
193
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
поредното беззаконие на бойкопоредното беззаконие на бойкоВърховният административен съд отмени като незаконно приета цената на билетите от 1 лев, която бе гласувана от градския парламент на 12 юни 2008 г.Делото бе заведено още същата година от бившия общински съветник Борис Цветков (БСП) и двама граждани.Заедно с цената от 1 лев са отменени и приетите тогава цени на талоните, както и увеличенията на абонаментните и преференциалните карти.Преди това увеличение цената на билета бе 0.70
192
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен авер преди 13 години
Вече обясних, че одобрявам опитите нещата да се оправят. Но не одобрявам залитанията към "истина от последна инстанция", когато си голям грешник - не върви да сочиш другите за големи грешници. Не е нужно да си секретна организация, а само да си живял тук в България последните 10 години, за да научиш тези или други неща, някои Борисов дори сам си ги казва, стига да има кой да го чуе. Именно това е и апела ми към Борисов: Не съди и няма да бъдеш съден. Или поне, не съди злостно, защото ...
191
1
 
5
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
Цирк ама пълен цирк ...всяко чудо за три дни
190
3
 
6
 
! Отговори
Поп Сланинкьо преди 13 години
Вие сигурно сте от някоя секретна организация?Щом показвате такива знания.Няма чисти хора никъде. Господ е казал:Не съди и няма да бъдеш съден.Ясно е, че всеки е грешник, но важно е това, какво искаш да постигнеш. Нека си вземе своето, то му се полага, но да оправи донякъде нещата.Аз не съм фен на ГЕРБ, но се показва малко желание - поне за пътищата.Мир вам.
189
3
 
9
 
! Отговори
Мутрата преди 13 години
Бойко, Тикво, ***! Дай и ние да надникнем зад твоя довар и довара на Цеца Секса... да не се окаже, че вие сте откраднали най-много?
188
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БРАВО БОЙКО ,С ТЕБ СМЕ
187
1
 
5
 
! Отговори
Планинар преди 13 години
Г-н Борисов, правите голяма грешка с назначаването на Милка Гечева за шеф на ДНСК! Изискайте от Радио Хоризонт последното интервю на г-жа Гечева (от преди месец), в което тя открито пред цялата нация препоръча на един строител на блок със завишено покривно пространство да узакони незаконния строеж (което е невъзможно по ЗУТ след 2003 г.) като донесе документите в общината и ДНСК и те ще намерята начин да решат проблема за да са щастливи хората. Не е ли това наглост - по този начин г-жа Гечева насърчава незаконното строителство срещу, което се борите !!.
186
4
 
5
 
! Отговори
ЦА4ЕВА преди 13 години
ББ ЗАСТАНА ПЛЪТНО ЗАД ЦЦ ДАЛИ ЩЕ МУ ГО ..........................!
185
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен авер преди 13 години
Бойче, не се напъвай толкова, Приятелю, че ако народа занаднича зад твоите довари, тогава ще е истински лошо. Имай мяра на наглостта и амбициите си. Някои още помнят кого отърча да молиш за благословия за "Ипон", други помнят за звездата (генералската), трети за едни *** в Столицата, чехите също говорят за теб понякога. Не е лошо това, че се опитваш да оправиш нещата, но е лошо, когато си повярваш, че си единствения "чист" в тази държава, а ти не си, съвсем не си. Опичай си акъла, друже!
184
0
 
9
 
! Отговори
Обжалвачите преди 13 години
Между другото sion е прав.До момента няма нито една реална ефективна присъда за 1 година и 3 месеца.
183
9
 
14
 
! Отговори
sion преди 13 години
Дали с такава охота ще разреши да се погледне под полата на Цветелинка..И къде беше като кмет на София , когато никнеха палатите?! И сега това не е ли поредното хвърляне на прах в очите , та белким забравим че ВСИЧКИ знакови мутри и негови колеги и съдружници вече са извън арестите и няма НИТО една присъда до момента..А и се наблюдава някаква тежка параноя - събрали били от БНТ специално хора за да го плюят!!! Малоумие на квадрат!! Него ако не го хвалят по 3 пъти на минута вече е проблем..
182
2
 
11
 
! Отговори
до Гаргамел преди 13 години
БНТ обслужва собствените си интереси, "всестраните" интересите на Борисов и много подмолно спомага за осъществаването на определени бизнес интереси.Нищо ново под небето. Просто хората не могат да схванат, че и в медиите има корупция. Те не са нищо различно от другите "институции". Пари, интереси, влияние, пари, интереси, влияние...
181
5
 
12
 
! Отговори
гейбер преди 13 години
Вазелин Маринов ,песен композира, ЦВЕТАНОВ апартаменти ПРИБИРА. На Вальо ТАНОВ златото от склад някой ОТМЪКНА, а той се пули и мънка.
180
2
 
12
 
! Отговори
REAL преди 13 години
Стига сте оправдавали некадърноста си и неинтелигентноста си с кризата.България не е в това положение, поради световната финасово-икономическа криза. Тя е в това положение от 20 години.Борисов и ГЕРБ нямат потенциала, за да променят статуктвото.Те са поредните политически актьори и поредните забогатели от държавни конкурси, консултации, протекции и инициативи.
179
12
 
4
 
! Отговори
Гаргамел преди 13 години
БНТ обслужва интересите на Първанов, не случайно действа подривно спрямо Бойко и му прави мръсни номера чрез такива предавания като "Референдум".
178
6
 
10
 
! Отговори
Svilen75 преди 13 години
Няма такъв евтин популизъм като Бойковия, нямааааа!!! Оказва се, че отново в България е порок да си богат. Въпросът всъщност е, че не е въпроса дали си богат, а как си спечелил богатството си. И ако си го спечелил нечестно - не е това начина - да показваш къщите на богатите, а да ги хванеш в крачка придобилите парите си по незаконен начин и да ги окошариш. Пука им, на борчетата, че сам им показали вилите по телевизията. Та те се гордеят още повече с това. И се смеят на Бойко. Смеят се и на нас, че сме го избрали и му се радваме на тези евтини трикове. Но иначе се еърди като осветяват Цвети колко апартамента е придобил за отрицателно време. Не, че е лошо един министър да е имотен, напротив. Но прави впечатление двойния стандарт. Много ми е чудно дали данъчните при хеликоптерната си проверка край Варна са снимали замъците на ***??? А, че тези проверки от въздуха няма да свършат работа е очевидно точно толкова, колкото и тв екшъните на Цветанов. ДНСК не работи, в строителните отдели на общините е пълно с корупция. И всички тези незаконни вили се знаят от когото трябва. Не може току-така да си построиш палат, това не е колиба да се скрие. Смешно е. Или по-скоро тъжно. Тъжно, защото по този начин, както го прави Борисов нищо няма да се промени. Акции за рейтинг, нищо друго, акции не за промяна на статуквото, а за стабилизиране на разклатения му стол.А всъщност по-важния въпрос е, не, че има богати, а че една много, ама много голяма част от народа е беден като църковна мишка. Но Бате Боко не казва как ще промени това.