Борисов: Да не ви пука, че надничате зад дуварите

Дянков с 6 месеца срок да събере данъците от лукс имотите
Обновена: 20 окт 2010 15:33 | 20 окт 2010 15:33,
261
Борисов: Да не ви пука, че надничате зад дуварите
Снимка: БГНЕС

"И ред трябва да има. Гледах по държавната телевизия снощи в предаването "Референдум" всичките гости така бяха подбрани, че всичките бяха против това, че данъчните са осветлили незаконни палати, имоти и всичко останало. Бях дори втрещен", заявява премиерът Бойко Борисов на днешното заседание в МС по време на обсъждането на Бюджета на ДОО за 2011, както пише в стенограмата.

"Как сме надничали на практика зад дуварите на хората в най-неприкосновената им лична собственост. Господа, тези палати са с откраднати пари болшинството от самите българи. Какво лошо, че хората са видели?!

Защото, както един казал, че жена му се съмнява, че й изневерява, а той казал: "Добре че само се съмнява, а не подозира истинските мащаби". Така че и българите не са се съмнявали, че има такива неща, но те не са подозирали истинските мащаби на това, което се е случило. На Маями бийч няма такива вили, в Сен Тропе няма такива вили“, продължава премиерът.

„Да, много остро ще бъде всичко насочено срещу нас, но точната дума е: да не ви пука. Това е правилното. И понеже те си казаха – нека след шест месеца да се видим пак, да видите, че нищо няма да се е случило. Дянков има шест месеца дотогава да се приберат данъците от всички тези и да видим колко е тоталът от летенето с хеликоптера.

Похарчили сме няколко хиляди лева, да видим колко данъци ще съберем. И съответно какви процедури по незаконното строителство ще тръгнат дотогава. Всичко незаконно, така както е по закон, да се спази стриктно“,  казва още Бойко Борисов на министрите, цитиран от БГНЕС.

„Сложихте ли нов шеф на ДНСК?", пита Борисов. "Госпожа Гечева", отговаря Плевнелиев. "Тестът на госпожа Гечева е шест месеца. Запиши си и тя да си запише този срок", отсича премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
1
 
12
 
! Отговори
t-rex преди 13 години
Показването по телевизията го намирам за задължително! От край време се знае, че ако искаш нещо да се свърши - трябва да има гласност. Не се ли покаже на цяла България за какво става въпрос, проблемите се замаскират на местно ниво и нещата се потулват.
176
0
 
9
 
! Отговори
RM преди 13 години
До 180 Ти пък кой си, че говориш от името на народа! Аз съм част от народа ама определено не съм с ББ. А на всичкото отгоре не заставам зад ЦЦ - не мога да подкрепя поредния мошенник, който се опитва да узакони краднатото! Само за сведение ББ застана вече плътно зад ЦЦ.
175
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
за там е немало гориво. криза е.
174
0
 
2
 
! Отговори
до мунчо - Ревизийка преди 13 години
Къде се намира бг златният резерв?А колко е?А колко е бил преди 5, 10, 15, 20 години?
173
4
 
8
 
! Отговори
ГЕЙбер преди 13 години
Защо хелекоптера не лети над БАНКЯ, нека да видим на БОКО комшиите,
172
5
 
7
 
! Отговори
t-rex преди 13 години
Аз съм твърдо ЗА такива акции. ББ може да не е цвете за мирисане, но важното е, че вкарва малко от малко дисциплина в тая държава. Чудя се как може да плюете срещу това, че накараха една камара народ да се втурне да си плаща данъците.
171
7
 
10
 
! Отговори
ZORO преди 13 години
ББ Е СБЪДНАТАТА МЕЧТА НА ВСЕКИ *** В БЪЛГАРИЯ.ВСЕКИ ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА НЕГО СМЯТА , ЧЕ МОЖЕ ДА Е ПРЕМИЕР.НЕ МОЖЕ ОБАЧЕ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ЗАТОВА СА НУЖНИ НЕ САМО ПЪРВИТЕ СЕДЕМ ГОДИНИ , НО И МНОГО УЧЕНИЕ И ТРУД СЛЕД ТОВА!ЖАЛКО, ЧЕ *** НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ! ЩЕ СЕ СБЪДНЕ И ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИМ МЕЧТА.
170
0
 
10
 
! Отговори
мунчо преди 13 години
КЪДЕ ..ееее ЗЛАТОТО, кой го открадна,??????
169
4
 
5
 
! Отговори
до Бареков преди 13 години
Борисов не е човека, за който го мислехме.Просто е поредният политически субект.И до сега живота и действията му ги доказват с факти.Този просто ще узакони поредните крадци и мошеници.А хората пак ще изнемогват и този път с милиони.
168
1
 
5
 
! Отговори
Mnenie преди 13 години
Смятам, че Министър - председателя и неговите приближени, които подкрепят показването на имоти на хора (независимо законни или не) имат само един начин да опрадаят до известна степен "гледането през дувара" и той е да покажат своите имоти по същия начин по телевизията и в другите медии, под "своите" имоти имам предвид лични, на техни съпруси (или хора, с които фактически съжителстват, деца, родители, .... вкл. на свързани с тях фирми. Само така могат да оправдаят ролята си на морални съдници.
167
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДАВАИ БОИКО СМАЖИ ГИ,НАРОДА Е С ТЕБ.
166
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко подменя хора от екипа си само ако Негово Превъзходителство посланик Уорлик му нареди!
165
8
 
5
 
! Отговори
MERI6181 преди 13 години
До анонименс-Абе ***,*** се удави!Хем си *** и неграмотен/то всички поддръжници на ГЕРБ са приблизително същите/ хем пишеш постоянно.Повръща ми се от теб!:(((((((((
164
2
 
9
 
! Отговори
Доберман преди 13 години
Бойко трябва да подмени всички шефове на държавни служби със свои верни кучета, които да вършат истинска работа- бързо, ефективно и в полза на народа. Всичко друго е само популизъм, чесане на езици, фригидна показност, ялова фразеология и импотентно позьорство.
163
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов: Аз имам...Аз дадох...Аз построих...Аз платих...Борисов: Ние ще...Аз ще...България ще...ГЕРБ ще...Правителството ще...
162
2
 
1
 
! Отговори
до172 преди 13 години
Голям сарказъм!
161
0
 
5
 
! Отговори
до интелект преди 13 години
сещаш се където са влезли световната банка и мвф и цвете не никне .Не случайно ни плащат мисионери от световната банка - дянков , преди това от мери линч -онми миленчо крадеца , всичко се знае , има филми за Ямайка , за Боливия как се поробват цели нации .Така е станало на много места по - света срещу хартийки се източват суровини от бедните държави .Където има макдонълдс война не се води това е истината .политика на моркова и тоягата
160
5
 
9
 
! Отговори
sion преди 13 години
Всъщност проблема на Борисов като всяка уважаваща себе си мутра е, че в тефтера му има само две графи - Имат да ми дават и Имам да взимам...И още не може явно да осъзнае че това е държава , не неговата си групировка и парите тук нито са негови , нито са за него..Нито пък сме длъжни да му ръкопляскаме на идиотщините..Обикновено обаче като си глупав е за цял живот.
159
3
 
11
 
! Отговори
Бареков преди 13 години
ИМАМЕ НОВИНА!!!Премиерът на България подаде оставка преди минути след бурен протест на трима човека пред сградата на министерски съвет. Това не е неочаквано коментираха анализатори, предвид предупрежденията отправени от самият премиер в няколко негови медиини изяви, че ако има протести той ще сдаде властта. Уточнена е и самоличноста на протестиращите, това са били Ахмед Доган, Сергей Станишев и Царя. Преди да подаде оставка, премиера се е опитал да говори с тях, като викал през прозореца: Вие къде бяхте, всичките тези години, ами сега се сетихте да протестирате? Знаете ли аз колко магистрали строя, метро строя. Преборих престъпноста, спрях магистралните грабежи, отвличанията. Вие какво направихте?. Бившите управляващи обаче били неумолими. Те крещели: Оставка, оставка, оставка. Искаме си горите, искаме си обръчите, искаме си пенсионерите, искаме си ромите, искаме си властта, искаме си еврофондовете, искаме си комисионните, искаме си . . . , искаме си, искаме си! Според очевидци, когато най-накрая премиера хвърлил оставката си през прозореца, към нея освен протестиращите се втурнали и няколко личности, които дотогава наблюдавали развититето на ситуацията, скрити зад колоните. Това били Иван Костов, Мартин Димитров и Яне Янев. Мартин Димитров се хвърлил самоотвержено, създавайки заслон за Костов, който успял да се докопа до хвърлената оставка и дълбокомислено заявил : Когато двамата се карат, третия печели. Мартин Димитров се учудил: Ама тука сме повече хора!, а Костов го успокоил: После ще ти обясня какво точно съм имал в предвид. Иначе си много наблюдателен.Wednesday, September 01, 201010:30 PMCOPY from Teodora1
158
3
 
5
 
! Отговори
Цецко преди 13 години
Обаче тия от герб си го обичат и 'окъкан". Прай сметка що за вкус имат. Накъкано само бебенце се обича, а възрастният вони!