Фидосова обгърна Цветанов

Не дава парламентарна спецкомисия да го разследва
21 окт 2010 15:12,
483
Фидосова обгърна Цветанов
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на групата на ГЕРБ в Народното събрание Искра Фидосова категорично отхвърли идеята за спецкомисия, която да разследва вътрешния министър Цветан Цветанов.

"Не е работа на парламента да се занимава с това нещо. Моето лично мнение и предложение ще бъде да не се подкрепя създаването на такава комисия, принципно. В момента става въпрос за господин Цветанов, утре ще става въпрос за втори, трети, пети. Има ред, има правила", аргументира се Фидосова.

Още по темата
Според нея нито конституцията, нито правилникът на парламента позволяват подобна намеса.

На въпрос защо тогава беше формирана подобна комисия за Сергей Станишев, Искра Фидосова отговори:

"Става въпрос за управление на едно цяло правителство. Народното събрание е органът, който контролира, който осъществява пълен контрол върху дейността на изпълнителната власт.

Тук става въпрос в лично качество – на физическото лице Цветан Цветанов да бъдат проверявани факти и обстоятелства, свързани с неговата личност като физическо лице, не като министър".

Искра Фидосова отхвърли и тезата, че Цветанов трябва да се оттегли до изясняване на обстоятелствата около забогатяването му.

По думите й няма такава необходимост, защото срещу него не е повдигнато обвинение, а е атакуван единствено с компромати, които "се тиражират от сутрин до вечер през последните дни".

Целта на атаката е една, твърди юристът от ГЕРБ – да бъде дестабилизирана държавата, с оглед поста, който Цветан Цветанов заема. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още по темата: НССтанишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
386
35
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жалки кумунизки мизер*ици!!!!КАкво сте се заяли с жената? КОЙ ви по харесва, аааа?Виденов дето окраде банките? СърГей СтаниШеф дето изпокраде горите и плажовете с гнусната ви кумунизка измислица "- заменка". Вашите олигархи заради които народа ще гладува и студува тая зима?Ще изгниете по затворите гадове! Рано или късно Бойко ще ви разкаже играта!
385
3
 
23
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
За съжаление ЧЕРВЕНИТЕ Милиционери от ГЕРБ пропускат последния шанс да покажат, че са различни от всички досега.Иронията е, че всички преди тях отстраняваха ключов министър по пподозрение в КОРУПЦИЯ. Костов отстрани Ал.Бож (Вечна му памет на министър 10%), Станишев махна ключовите за БСП Р.Овч и вечно трезвия Р.Петков.Излиза, че Разбойко постъпва досущ като учителя си МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ -който за 2 мандата не отстрани нито един при подозрения в КОРУПЦИЯ.Крушата не пада по далеч от дървото...
384
10
 
4
 
! Отговори
здзд преди 13 години
Всички сеирджии чакат новите доноси от Яне.А тази вечер при вечния мърморко е АЛ.петров.журналистите го направиха номер 1.Става въпрос за канал3
383
4
 
15
 
! Отговори
киро преди 13 години
като си ги избрахме сега ще си ги търпим,БОЙКОВЦИ ЦВЕТАНОЦИ И.....................гялата им гилдия
382
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а въпросната госпожа Искра Фидосова, кой ще я разследва - с какви пари изкупи половината Монтана, а господа "честни" ГЕРБ-ери. Всички ли сте такива.
381
1
 
14
 
! Отговори
Затвор за Праведен преди 13 години
21.10.10Пет години затвор за кмет на ГЕРБ
380
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Комунистите може да бяха всякакви, ама не си спомням по тяхно време да имаше чак такива преяли с власт индивиди.
379
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
това не е човек - това е Баба Джаба
378
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МНОГО СА МИ ГОТЕНИ ОТ ГЕРБ ,КАК ГИ РЕЖАТ ***,,, И ОНИЯ ПОЗЕЛЕНЯВАТ ОТ ЯД ,ХЕХЕХЕ Ч Е ГОТ ,ТОЧНО ТАКА БОЙКО ДОБРА ПСИХОЛОГИЯ ,ВРАГА ТРЯБВА Д А С Е РАЗИГРАВА , С ГЕРБ СМЕ ДО КРАЯ
377
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"...Хобито и е да ловува когато има свободно време,..."Ловува без оръжие, с голи ръце. Дебне дивеча в храсталака, и в удобен момент го зграбчва и разкъсва на две! Десетина мечки стръвници са емигрирали в съседните страни заради ужаса от Искра!
376
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Брей, много имотни тез ГЕРБЕРИ бе. Цветанов го нападнаха заради някакви 5-6 панелки, а никой не казва нищо за Палатите на Бойко и Цветелина в Банкя и в Бистрица. Може би е тема табу за българските журналисти - за да не се разсърди Вожда.
375
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да ме прощавате, ама това не е човек, това е торба с ла*на! Може ли в това туловище да протича някаква мисловна дейност? Едва ли!
374
12
 
3
 
! Отговори
YAKUDZATA преди 13 години
Като гледам толко простотия по тази тема,и като сте се хванали за външния вид на Фидосова като чели това е най важно от цялата тази новина,ми ще защитава Цветанов разбира се,ако бяха *** такъв вой щяха да наддадът в защита на който и да било от тяхната партия а "герб" защо не, ще го защитават разбира се еми как.А колкото до вида но Фидосова Васа Ганчева мисля каза на Кембъла,аз мога да отслабна но тиняма да поумнееш никога, лека му пръс.
373
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
През този период от живота си Искра Фидосова се отдава на закупуване на недвижими имоти и успява да натрупа значително финансово състояние. Собственик е на ресторант Монтанензиум, емблематично заведение в градския парк на Монтана посред езерото, както и на половината от същия парк. Закупувайки и бивша почивна станция на прохода Петрохан, Профилакторума край града, като същевременно изкупува и други имоти - общо около 80 за 4 години.
372
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Израстването си в политиката Искра Фидосова започва като привърженичка на Симеон Сакскобургготски и НДСВ, откъдето идва и запознанството ѝ с Бойко Борисов (по това време главен секретар на МВР). Посреща Симеон Сакскобурготски при първото му посещение в Монтана, откогато пази маслен портрет на съпругата му доня Маргарита, който седи окачен в офиса ѝ.
371
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе Цецо лапна 8 апартамента и не му личи - тая като я гледам ще да е изяла поне цял един квартал, заедно с жителите му.
370
2
 
15
 
! Отговори
ееее преди 13 години
ЕХА ТАЗИ С КАКВО СЕ БРЪСНЕ НЕСКА ГУШАТА И БЕШЕ НЕ ИЗБРЪСНАТА ,ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ДА И ОБЛИЖЕТЕ БРАДЯСАЛАТА ГУША.ВСИЧКИ ПРИКАЗКИ ПРОИЗНЕСЕНИ БЯХА НЯКЪДЕ В НИЩОТО ТАКИВА ГЛУПОСТИ НАПРАВО СЕ СМЯХ С ГЛАС ...ЦВЕТАНОВ,БОРИСОВ ВДИГНАХТЕ ДАНЪЦИТЕ И АКЦИЗЕТЕ ВИЕ СТЕ БИТИ КАРТИ МАФИОТИ...
369
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Фидосова е олицетворението на ГЕРБ - ЛАПАЧИ от класа - S-класа
368
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
за това прасе от снимката трябва да купят КАМИОН мерцедес към автопарка на НС
367
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Майко, мила! Какво е туй на снимката...