РЗС: Разровете "пералнята" на Цветан Цветанов

Хората на Яне продължават с атаките си срещу шефа на МВР
Обновена: 21 окт 2010 11:33 | 21 окт 2010 11:33,
321
РЗС: Разровете "пералнята" на Цветан Цветанов
Снимка: БГНЕС

Независимите депутати на Яне Янев внесоха в деловодството на парламента проект за решение за създаване на временна анкетна комисия, която да разследва вътрешния министър Цветан Цветанов.

Малко преди прокуратурата да повдигне новото обвинение срещу Алексей Петров, срещу вицепремиера бяха отправени още няколко от гласа на Трактора: "Укриване на данъци, търговия с влияние, пране на пари и изготвяне на документи с невярно съдържание”.

Освен това депутатската комисия трябва да провери дали има конфликт на интереси между заеманите от Цветан Цветанов длъжности и получаваните по извънтрудово отношение хонорари.

Според Яне Янев само този орган може да извика и застави всички държавни и общински служители да предоставят необходимите документи.

"Цветан Цветанов, в качеството му на ковчежник на политическа партия ГЕРБ, извършил ли е незаконни финансови операции. Бил ли е надарен от така наречените фирми на Октопода и по-точно на Лев Корпорация?”, попита Янев.

Още по темата

Но всичките му твърдения днес бяха поднесени под формата на въпроси. Отговорите – утре, когато започва нова серия от ударни пресконференции на РЗС.

За пореден път днес направи впечатление затопленото отношение на Яне Янев към Цецка Цачева.

Той припомни, че председателят на парламента може сам да инициира създаването на анкетна комисия. Така Цачева има шанса да издигне авторитета на парламента, посочи независимият депутат, който няколко пъти беше гонен от залата именно от нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ОХ КАТО МУ ВИДЯ СНИМКАТА САМО , И НЕ ЧЕТА НОВИНАТА,НЯММА ВРЕМЕ ЗА НЕНОРМАЛНИЦИ
28
6
 
19
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Тия сега как искат да изместят темата така, че ако може да се спасят имотите на всички тези дето ги дадоха, че са незаконни!Надявам се каквито и компромати да извадят, правителството да спази закона и да ги бутне. А освен това да има се направят на тях проверки, а не на Цецо.Защото всяко протакане във времето дава възможност да се подкупи някой и нещата да се смекчат!Така, че превителството да си върши работата, а тези компромати да се рпавят при следващите избори!
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
To mai stana iasno koi e snabdiaval s informacia Яне... Sigurno i partiata e na Petrov... Яне ako si za spravedlivost ne biagash pri niakakav prestapnik da mu predlagash zakrila i pomosht. Golemia zashtitnik Яне ticha pri choveka pusnal zastrahovka otvlichane... A do Цветанов, dori debi.. Dogan se seti no go napravi i po dostoino za nego tap nachin, da si izmisli Niakakav dogovor (1mil.) Iasno e che dori borisov se e pogrijil da vzimash niakakvi pari nali mu vartish partiata zashto ne legalno???
26
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо вкарва хора в ареста без доказателства . Там ги държат и изнудват за пари. Единствената цел на Цецо е да рекетира бандюгите. Целта никога не е била да осъдят някой. А само да го рекетират и прехвърлят бизнеса му във Верни на ГЕРБ хора.
25
5
 
4
 
! Отговори
sofeto преди 13 години
PLIACHO.....na tozi nai mu varvi kozmetikata !!!
24
9
 
27
 
! Отговори
YES преди 13 години
да го проверят , тоя от НАП Стефанов какви ги разправя - ми нали козирува на Цветанов и Бойко - Ето я подкрепата на Бойко за Цветанов да изкара този директор на НАП за да казва по телевизиите колко всичко е наред на Цветанов - *** кой ти вярва бе момче, нали по тяхна заръка едни фирми съсичаш а други въобще не проверяваш, ти какво мислиш , че целия народ ли пасе трева , не е целия не е
23
5
 
15
 
! Отговори
анонимен авер преди 13 години
Яне, бъркаш Приятелю. Не за информацията, която изнасяш, а за начина, по който я изнасяш. Да се огласи тази информация е дълг на всеки българин, който поне малко милее за родината си. Има достатъчно недискредитирани личности около теб и РЗС. Остави ги тях да говорят, за да не е толкова първосигнална реакцията на читателите. За да оставиш шанса на читателите, все пак да получат и да осмислят информацията преди да я коментират или отрекат. Стратегията е правилна, но е грешен начина, според мен ...
22
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хората на Яне продължават с атаките си срещу шефа на МВР++По точното е : Хората на Ал.Петров продължават с атаките си срещу шефа на МВР
21
0
 
8
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
И ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ СЪС СРС В ПОЛЗА НА ГЕРБ ОТ ПЕТ ГОДИНИ.И КОГО ОБСЛУЖВА ПРО СВОЙ-ЧУЖД НА МНО В МИРНО ВРЕМЕ.
20
6
 
22
 
! Отговори
gtf преди 13 години
ЦЦ що се скри и отбягва въпросите ? - Почти всички гербери се правите на приятно разсеяни, като става дума за нещо важно ...Както и да е - в единия случай ЦЦ е за съд, в другия случай ЯЯ.
19
4
 
22
 
! Отговори
Яне е .... преди 13 години
Яне е зависим ***, но лошото е, че част от нещата които говори са самата истина ! Изобщо България е потънала в море от лай.а и няма шанс да се оправят нещата.
18
10
 
27
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Марионетка и кукла на конци.Като излезе Петров под домашен арест и веднага се разджафка...искам него да го проверят така както проверяват Цветанов
17
29
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво драги "журналисти" само Dnes.bg не пропуска да дава публичност на тоя *** и умопомрачените му бълвочи, комунистическото сайтче следи всяка реплика и винаги е готова да го сложи, като централна новина част от изявлението за да зарадва и стопли сърцата на електората разбира се. ЖАЛКИ СТЕ !!!
16
1
 
0
 
! Отговори
NVM преди 13 години
че тая снимка е стара
15
7
 
15
 
! Отговори
анонимен авер преди 13 години
Това можеше да се очаква. Странно защо не прекратяват така смело проверките срещу останалите български граждани и компании. Може би защото те не назначават директора на НАП или по друга някаква причина.
14
0
 
4
 
! Отговори
коко преди 13 години
Диване,защо пишеш от мое име?После аз ще ям бой.Върви после доказвай,че и.п. номера на компютъра е друг. В последно време в България здраво замириса на тоалетна.Май много хора нямат пари за тоалетна хартия и търсят кой да им обърше надрискания ***. истински коко
13
7
 
15
 
! Отговори
do 10 преди 13 години
a ti kakvo ochakvashe da kajat ot NAP za Shefa si?
12
22
 
24
 
! Отговори
??? преди 13 години
Янето е пич, ще излезе прав накрая.
11
16
 
28
 
! Отговори
Иван Петров преди 13 години
Напоследък Яне има много *** и дрогиран вид...
10
33
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДНЕС ПО НОВА ДАВАХА ШЕФА НА НАП , КАЗА ЧЕ ПРИ ТЕЗИ ЦИФРИ КОИТО ИМА ПРЕД СЕБЕ СИ ТРЯБВА Д АПРЕКРАТИ ПРОВЕРКАТА ,ЗАЩОТО ПОЛУЧЕНИТЕ ДОХОДИ ПОКРИВАТ ВСИЧКО КОЕТО Е ПЛАТЕНО ПО АПАРТАМЕНТИТЕ ,ТАКАВА Е ПРОЦЕДУРАТА ЗА ВСЕКИ ГРАЖДАНИНН ,ТАКА ЧЕ ТОЯ ЯНЕ КАКВО Щ Е КАЖЕ МИ Е ВСЕ ЕДНО