"Къртица" на Цветанов дебнела в НАП

Заместник на Красимир Стефанов щял да потули разследването, твърди Янев
Обновена: 19 окт 2010 19:12 | 19 окт 2010 19:11,
92
"Къртица" на Цветанов дебнела в НАП
Снимка: БГНЕС

„Има "къртица" на вътрешния министър Цветан Цветанов в НАП, което може да повлияе на разследването“.

Това заяви лидерът на РЗС Яне Янев след днешната си среща с директора на приходната агенция Красимир Стефанов.

Според Янев „къртицата“ заемала пост първи заместник на Стефанов и неговият ресор бил разследване на данъчните престъпления и измами.

От РЗС считат, че докато тази "къртица" на Цветан Цветанов заема толкова отговорен пост, пълно и обективно разследване срещу вътрешния министър и семейството му е невъзможно.

От партията настояват да се стигне до ревизия на имотното състояние на  Цветан Цветанов, съпругата му и родителите на съпругата му.

"Искаме да бъде проверен и "обръчът от фирми" на Тодор Бояджиев за последните 5 години", добави Янев.

Към документацията са приложени и допълнителни факти и обстоятелства, които не били известни към момента. 

"Не може НАП да направи цялостно, безпристрастно и ефективно разследване по сигнала, ако не получи необходимото съдействие на специализираните структури на МВР и ДАНС.

Още по темата

Въвличането на ДАНС по този сигнал е необходимо, тъй като по стечение на обстоятелствата Цветанов заема пост, чрез който може да влияе, а неговата съпруга работи в ДАНС и също може да упражни въздействие“, поясни Янев.

След седмица от РЗС ще бъдат изпратени документи, свързани с нарушенията на вътрешния министър, до съответните институции в Европа.

Красимир Стефанов е потвърдил намерението си добросъвестно да използва предадените от РЗС факти и документи и да има безпристрастност при разследването и анализа от НАП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яне е говорителят на Трактора Алексей Петров Октопода и той вече не се крие. Бойко, вземи го разследвай тоя, най-вече психиатрична експертиза му направета. Може ли луди да пускат в Парламента. В България виждаме, че може всичко.
90
8
 
13
 
! Отговори
психиатър преди 13 години
Лудото Яне пак е в пристъп. Не си е пил лекарствата или вече му трябват по-силни. Осмирителна риза му сложете, та да миряса държавата. Много се изложи тоя, много.
89
7
 
11
 
! Отговори
Gonzo преди 13 години
Компетентните служби за пореден път не си вършат работата.Палячото Яне отдавна трябваше да бъде настанен в психодиспансер.
88
5
 
17
 
! Отговори
Dios преди 13 години
ЯНЕ , КОЙ ТИ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ, КОЙ ТИ ПЛАЩА ЗА ХИЛЯДИТЕ БИЛБОРДОВЕ ПО ЦЯЛАТА СТРАНА ??? ХОРАТА НА КОИТО ИМ Е УДОБНО ДА ИМА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ В СТРАНАТА, ХОРА КОИТО КРАДАТ И СЕГА ИМ СПРЯХА КРАНЧЕТО . И ТИ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ НАЛИ ???ХАМЕЛЕОНА НАНЕ ,Т.Е. ЯНЕ...
87
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ave toq nqma li koi da go zasterlq nai nakraq
86
1
 
11
 
! Отговори
34654645 преди 13 години
На Цветанов "къртицата" дебне в тоалетната.Операция "НАСРАНИТЕ" :)))
85
1
 
6
 
! Отговори
Киро преди 13 години
Осъден шеф на управляваща партия и шеф на милиционерите.................да бе да,ама за кюфтаците им вярвам :))))
84
7
 
5
 
! Отговори
Padarev преди 13 години
Tozi ludia oshte li ne sa go prebrali
83
4
 
8
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
Като не могат да намерят доказателства срещу Алексей, защо не го осъдят за за "фалшивите" документи за митническите далавери на Костов, които даде на Дачков да ги публикува в Галерия и Гласове? Хем и ЕК може да помогне с експертизата, да докаже (ако е) , че е ФАЛШИФИЦИРАНЕ на СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ! И съда няма къде бяга:))))) Ето ви тази идея! Пари не искам за нея! Хайде вкарайте Алексей в затвора, бе!Нали уж искате? Ха-ха-ха! Защо Костов мълча като г.. ???????????
82
4
 
19
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
И Цветанов толкова ще влезе в затвора , колкото и Алексей (и Цонев и Галевите ,и Доган и Станишев и Маджо и Пашата и *** , и СИК и......) ПУШИЛКИ ДА ИМА! За да се дере Народа спокойно и да трае! Абе Алексей и Боце са дружки , само дето са ги накарали да разиграват туй ТЕАТРО!
81
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НАЙ- ГОЛЯМАТА КЪРТИЦА И ПОЛИТИЧЕСКА *** Е НА СНИМКАТА, ДОВЕРЕНОТО МОМЧЕ НА ТРАКТОРА!
80
11
 
17
 
! Отговори
sion преди 13 години
За огромно мое съжаление този път шута Яне е прав.."ГЕРБ не може да остави този факт без остра политическа реакция и да не призове за бързи действия от страна на всички държавни институции, за да се потвърди правотата в действията на Цветан Цветанов, завършат от партията на премиера." Това е края на декларацията на шайката анонимници от ГЕРБ..Вижте за какво призовават - да се докаже бързо че Цветанов е прав..Не да се провери и да се докаже истината.Ами ако не е прав? Пак ли прав да го изкараме?!
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
vsi4ki sofiiski apartamenti osven zakupenite ot cecko sa mu obideni 4e gi e prenbregnal...
78
0
 
14
 
! Отговори
Стамболовчоооо... преди 13 години
драги ти знаеш ли как се финансира професия политик? Знаеш ли как са навързани всички политици с бизнеса - като огромна паяжина? Знаеш ли как са преплетени руски, американски, европейски и всякакви други фирми помежду си? Знаеш ли как те не могат да съществуват една без друга, без оглед на лобистката им партия? Знаеш ли какво е това дялово участие на собствениците? Знаеш ли, че всички политици, без оглед на партийна принадлежност хапват на една маса? Май всичко това въобще не го проумяваш? Жалко
77
10
 
16
 
! Отговори
надя преди 13 години
Не знам този как не го е срам да се показва пред хората
76
2
 
4
 
! Отговори
FATIH преди 13 години
i vijdateli kvi politisi imate v 21 vek prestavete si kvi ste bili po moe vreme
75
12
 
20
 
! Отговори
ddddd преди 13 години
Абе пубертет мазен пъпчив защо не питаш идулат си премиер-мафиот който е в управлението за кражбите от 89'до сега борисов винаги е бил в игрите а на всичко отгоре сега даже е премиер защо той не ни каже кое ,как е станало???
74
20
 
16
 
! Отговори
грозник преди 13 години
На тоя му е разцепен геврека!
73
21
 
18
 
! Отговори
гурко преди 13 години
Къртица има в главата на това примитивно и жалко човече.
72
10
 
8
 
! Отговори
sako преди 13 години
abe toq qne osven svirki da pravi na boiko borisov za drugo nestava