Мъжете обичат жени, а жените обичат мъже... в ГЕРБ

Борисов отговори на Янев: Финансирането не е публично
Обновена: 22 окт 2010 17:38 | 22 окт 2010 17:35,
345
Мъжете обичат жени, а жените обичат мъже... в ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

За пореден път премиерът Бойко Борисов застана зад вицето си Цветан Цветанов заради скандала с имотите му, раздухан от РЗС.

"Не е малък да му се помага, а и в ГЕРБ мъжете обичат жени, а жените обичат мъже. Финансирането на партията е публично. Приходите са обявени на сайта на Сметната палата", отсече той.

Бойко Борисов коментира и снощното изказване на президента в Смолян за финансирането на София и на общините.

По думите му, ако тройната коалиция, създадена от Първанов, е била вложила един милиард лева в регионите, то те сега "нямаше да изглеждат по този начин".

Премиерът отвърна, че в момента Първанов си прави предизборна кампания и затова не иска да се занимава с него:

"Първанов прави предизборна кампания. Имаше осем години да се намеси, да види как е работено, но не го е направил. Ние се доказваме всеки ден и спестяваме пари на държавата", категорично заяви Борисов.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Без да искам съм влязъл на партиино събрание на БСП и ДПС. Абе то и боята на форума червена, за да не се обърка човек. Извинявам се на "другарите", повече няма да ви безпокоя. Самонвивайте се на спокойствие ...
245
7
 
9
 
! Отговори
люлю преди 13 години
Вълев върти парите на ДОГАН. ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ???? ЛУКАНОВ Е "ЖИВ" (Мултигруп). БКП продължава да унищожава България. СМЪРТ за КОМУНИСТИТЕ И ТЯХНОТО СЕМЕ
244
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе ***, ти мозък имаш ли или мислиш с телевизора си? И какви заговори те гонят, нещата са повече от прозрачни. О, извинявай, сетих се ти си от бившите. Боли ли, а? Боли ли?
243
3
 
8
 
! Отговори
1 преди 13 години
tozi na snimkata vidya Dim Dukov i se izprazni.
242
2
 
6
 
! Отговори
И пак преди 13 години
А Дим Дуков пе_ераст герберист ли е и кой го обича??
241
9
 
2
 
! Отговори
R преди 13 години
Само едно въпросче... той като се махне за кой ще гласувате... всички в парламента се борят за власт, за да могат да откраднат и малкото останало.... Всеки ден гледаме сеири... това държава ли е ? Изходите според мен са 2, терминал 1 и терминал 2 на летище София.
240
5
 
10
 
! Отговори
40 преди 13 години
Б.Б ОБИЧА САМО ПАРИТЕ ....СЛЕД КАТО Ц.Ц. Е ЧИСТ КАТО СЪЛЗА И ВСЕ ОЩЕ МИНИСТЪР ГЕРП СТАВА ПО -ЛОША И ОТ БСП
239
3
 
9
 
! Отговори
до 262 преди 13 години
Блъсков (262), млъкни и върни милионите. Този път няма да мине извъртането. Заговори, конспирации, активизиране...световен заговор срещу кого - срещу едно позорно позорище крало, та се захласнало и стоящо начело на вътрешните работи и сигурността. Пълен потрес! Крал ли е Цветанов - крал е. Крал е! Лъгал ли е+ Лъгал е+! Лъгал и крал+max. Факти! Ти за трактори, редосеалки и за бабината ти трънкина ми приказваш.
238
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бившите играят на принципа "Аз да кажа, че сестра ти е ***, а ти после *** разправяй, че нямаш сестра". Схемата е изпитана и много стара, а и в страна като БГ винаги действа, за съжаление. Но каквото и да правят бившите ще го духат сополив. Знаят си го и се чудят как да се отървът. Затова много им се иска да свалят това правителство на всяка цена ...
237
2
 
12
 
! Отговори
ДО 262 преди 13 години
Какъв кьорфишек е информацията за парите и жилищата на Цветанов, дори и той не отрича тези придобивки!!! А относно фантазиите ти за всемирен заговор против любимите ти господари, забрави да споменеш КГБ,ЦРУ,МОСАД, МАСОНИТЕ и естествено МАРСИАНЦИТЕ....
236
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Не е малък да му се помага, а и в ГЕРБ мъжете обичат жени, а жените обичат мъже."Отговор на премиер по обвиненията в корупция на вътрешният министър!!!Ей така ще си минат и тия 2.5 години дето остават, и все ще затъваме!
235
5
 
11
 
! Отговори
4543 преди 13 години
Сините талибани от ГЕРБ като няма какво да кажат почват да хвърлят боб колко бесепари имало във форума. За мен е важно ,че се видя какъв крадец е Цветанов.
234
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе хора никой ли не вижда какво става или се правите на луди. Яне се задейства едва след като Трактора излезе от МТСто, Бившите също се активизираха от тоя момент. Нека да не се забравя, че Трактора си беше човек на Станишев - БСП. В момента тече атака срещу правителството по всички фронтове. Ангажира ли са даже и евро-цоциалистите от ЕС. За мен това е достатъчно да се сетя, че правителството е на път да срине цялата схема на бившите играчи. Ще видите, че Яне бълва кьорфишеци ...
233
4
 
3
 
! Отговори
до 258 преди 13 години
20:55 часа. В момента във форума са две берсепрчета ..... и един мутирал гербер
232
9
 
17
 
! Отговори
Няма майтап преди 13 години
Стига сте ревали. С рев нищо не става. Нагъл престъпник крадец е министър на вътрешните работи на България и вице премиер. Две години ми се пули в обектива и ме лъже нагло, арестува невинни, лъже и краде. Това е пълен упадък. А вие ревете и се жалвате, че и на майтап го избивате. Тук майтап няма. Има такова падение, че по-голямо не знам дали в света някъде някога е имало.
231
5
 
7
 
! Отговори
Боко Тиквенски преди 13 години
По корумпирани от нас няма,кефти Метро,Софийския бюджет и цялата държавица . Аз и Цоцо цоцкаме.
230
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
20:50 часа.В момента във форума са две берсепрчета .....
229
10
 
8
 
! Отговори
Love faiter преди 13 години
Жените обичат мъже, Мъжете обичат жени. НИКОЙ НЕ ОБИЧА ГЕРБ !
228
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поза Гербер ББ+ЦЦ+ДД+СД заедно на калъп.
227
2
 
4
 
! Отговори
GGG преди 13 години
Слушали ли сте рекламния спот на списание "правен свят" по дарик. СерГЕЙ говори с много "як" патос.