Командира: Президентът е около главата на Октопода

Правителството на ГЕРБ се поддавало на натиск
Обновена: 27 окт 2010 10:20 | 27 окт 2010 10:20,
359
Командира: Президентът е около главата на Октопода
Снимка: БГНЕС

Тайни кръгове, които доведоха царя на власт, подготвят обстрел и провал на правителството. ДСБ разпознава знаците и силуетите им. Атаките и дестабилизирането на държавата стават винаги преди важни преговори с Русия. 

Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов пред БНТ.

“В момента се водят много трудни преговори за доставка на руски газ. Идеята е, че българското правителство трябва да бъде смачкано, за да е по-лесно, като му се диктуват условията. Задкулисието е свързано основно с Русия“, каза още Командира.

Той обвини президента, че мълчи за скандалите в съдебната система.

„Знакът, който съдията даде, като пусна Алексей Петров под домашен арест, е – пускам го в политиката, в медиите, в скандалите. Аз се чудя защо този, който олицетворява нацията, мълчи за позора на съдиите. Аз си мисля, че мълчи, защото е някъде около главата на Октопода“, предположи той.

Иван Костов е категоричен, че ГЕРБ и Бойко Борисов не си дават ясна сметка за възможностите на тези опасни кръгове и лице.

По думите му правителството на ГЕРБ се поддава на натиск.

„Започват да се организират горе-долу същите оръдия като срещу СДС, но за разлика от нас ГЕРБ отстъпва. Това, което следва след такава атака, е 10 години компрометиране на Бойко Борисов и Цветанов. Това са конкретни хора", каза Костов.

„Премиерът е заблуждаван и подвеждан, защото нивото на компетентност на много министри, което ДСБ са определели много отдавна като ниско, сега се доказва“, смята Командира.

Още по темата

Той опонира за пореден път на премиера Бойко Борисов относно икономическата политика и пенсионната реформа.
 

„ Антикризисните реформи не са като ремонта вкъщи. Те са промяна в начина, по който изкарваме и харчим пари, промяна в мисленето, намиране на втора работа и т.н.“, заяви лидерът на ДСБ.
 

Така той отхвърли като неподходящо сравнението, което направи Борисов с ремонта у дома, обявявайки, че по време на криза реформи вкъщи никой не прави.
  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


359
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
317
6
 
2
 
! Отговори
Наивник преди 13 години
това че върна Долара от 3000 на 2 лева , само наивници могат да се вържат че е благодарение на ГЕНИЯЛНОСТА МУ. И той игра в театъра по ограбването на народа
316
6
 
2
 
! Отговори
Пат Петьо преди 13 години
Все си мисля че и КОстов е замесен в пипалата на Октопода.....че е умен е умен, но е и зъл и отмъстителен това не ми харесва в Костов, амбициите му понякога го тласкат в грешна посока, ако е мъж и толквоа смел, защо не признае че Петър Стоянов(бат Петьо) е креатура на ДС, Софиянски също, баха рамо до рамо.....Кажи си Иване ние щете разберем....
315
5
 
12
 
! Отговори
ДА СЕ ЗНАЕ И ПОМНИ преди 13 години
Колкото до правителството 1997-2001, ще цитирам следното; когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари:1.Месечна инфлация 300%.2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал под нивото на възможния минимум.4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции МВФ и СБ.9. Дългове към външни кредитори над 13 милиарда долара.10. Пълен блокаж на държавата и разгул на бригадирското движение на мутрите. Власт на СИК, ВИС, ***, 777 и др. такива. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха освободени само назначените от БКП/БСП бизнесмени.2.Какво остави след себе си Иван Костов? Ето какво:1. Месечна инфлация 0,2 % годишна 3%.2. Национална валута 2 лева = 1 долар.3. Валутен резерв 3,7 милиарда долара4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8. Възстановени връзки със световните финансови институции МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9. Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара.10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.Започна да има ред.Така че е добре да си спомните всичко това, да си дадете сметка, кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените престъпления по време на управлението на ОДС
314
5
 
4
 
! Отговори
баракуда преди 13 години
тайните кръгове,които доведоха царя на власт бчха ваши Командире,стига сте слагали глупави коментари
313
1
 
9
 
! Отговори
FOX преди 13 години
За мен, Костов казва това, което го мисля и което искам да чуя от лидер (и още по-добре от Командир!) Хубаво е да си заслужил прозвището Командир, нали? А съвсем друго е да си заслужил да си Гоце, или Виктор(Петър Стоянов), или Сава, или Картончик и т.н. Или Хамстер(СЪСЕЛ) напр. ) 0свен това партиите си остават партии и когато управляват и когато са в опозиция. С върхове и спадове. Така е навсякъде. Идеите, които произвеждат Костов и ДСБ за България са ми по душа. И в управление и в опозиция. Не съм член на ДСБ, но те са ми нужни! Освен това, имам и право на личен избор и преценка, нали? Затова не разбирам с какво ви пречим.
312
1
 
2
 
! Отговори
GULETO преди 13 години
ABE VANKO TI SEGA LI OSETI BE 4OVEK.ABE NE POMNI6 LI KAK TIQ XORA TI PRAVIXA NAVREMETO ANTI REKLAMA PO TQNATA TELEVIZIQ.ABE VANKO OPOMNI SE BE 4OVEK NQMAM NIKAKVI LO6I NAMERENIQ KAM TEBE.AMA PRAVI TOVA KOETO ISKA NARODA BE AXMAK.NE RAZNI TVOI PRIQTEL4ETA KOITO SA BOGATA6I I BOGATA6KI SIN4ETA NE ZA6ITAVAI TOZ I ONQ A DARJAVATA ZA6ITI SIRE4 NARODA AMA BEDNIQ.
311
5
 
2
 
! Отговори
ОРИЗОВО преди 13 години
*** Косто , нали и той краде заедно с червените *** .. по -добре да трае..
310
0
 
2
 
! Отговори
гаргамел преди 13 години
Не съм костовист,не съм и ***,обикновен човек съм,възможно е и да съм ***,знае ли човек!?Но чак такъв *** като теб не съм,определено!!!:)))))))))
309
3
 
7
 
! Отговори
xxl преди 13 години
На този как му се ще ГЕРБ да се провали не е истина!Всичките му съвети са с цел ГЕРБ да загуби подкрепата на народа и той да се върне да доограби каквото остана!По негово време две тухли не са наредени нещо да се построй! Само разруха и ехидната му усмивка!И не е финансов гений та за два месеца да върне долара от 3600 лева на 2 лева! Всичко е подготвено но заблудените джвакат ли джвакат стари дъвки!Извинявам се ако съм обидил някого!
308
1
 
2
 
! Отговори
Хм преди 13 години
"Те са промяна в начина, по който изкарваме и харчим пари, промяна в мисленето, намиране на втора работа и т.н." - ееее, не може всички да харижеме национална авиокомпания за без пари, та да се облажиме...наглец- един ден работа няма, и има очи да говори!!!
307
2
 
3
 
! Отговори
генчо преди 13 години
тоя ми мяза на емблемата на ,,рено,, пък тя мяза на едното на жената
306
0
 
3
 
! Отговори
Мина преди 13 години
Така е, вярно е това което казва ПУШКАТА че сме ОВЦЕ .Само че стадото е едно,а пастирите много .А може и народа да е една крава и всеки иска да я издои.
305
2
 
4
 
! Отговори
peterash преди 13 години
Или си костовист,или ***...има и трето-"***".
304
3
 
6
 
! Отговори
Петър преди 13 години
ТОЧНО ПА ТОЯ *** ТРЪГНАЛ ДА СЕ ИЗКАЗВА ДЕТО ТАКА СЕ Е ОЯЛ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ ОБЛАГИ ЧЕ МУ ЛИЧИ НА МАЗНЗТЗ ФИЗОНОМИЯ ЧАК. ТРАЙ *** НЕ ЛАЙ.
303
4
 
5
 
! Отговори
dp преди 13 години
Разбира се, че в БГ мафията Е държавата и естествено, че и президент, и всекидопуснат до участие в "избори" минава през санкцията на тая мафия.Кръгове, групи - все приказки като за публиката. Където има група, има иглаватар. Той взема решенията. Не е и тайна кой е - наследи "държавата"(т.е. комплекта контролни досиета) през 89-а от Живков.Всички "политици", Костов включително, са му пионки и ги юрка като новобранци.
302
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
как няма капка срам
301
3
 
4
 
! Отговори
Вълко Петров преди 13 години
Тайни кръгове ще ви разкажат играта.Смешни сте ,конспирация навсякъде .Аферата с Пернишкия хляб .Ужас имали агностици?
300
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мавър, кажи как Спас Гърневски ти хариза почивните станции на Градския съвет и Комунални услуги Пловдив, до плажа на Приморско!
299
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ee,ako gi be6e chel
298
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Костов премиер, с него ще излезем от кризата.Дянков вече две години отлага изхода от кризата.