Командира: Президентът е около главата на Октопода

Правителството на ГЕРБ се поддавало на натиск
Обновена: 27 окт 2010 10:20 | 27 окт 2010 10:20,
359
Командира: Президентът е около главата на Октопода
Снимка: БГНЕС

Тайни кръгове, които доведоха царя на власт, подготвят обстрел и провал на правителството. ДСБ разпознава знаците и силуетите им. Атаките и дестабилизирането на държавата стават винаги преди важни преговори с Русия. 

Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов пред БНТ.

“В момента се водят много трудни преговори за доставка на руски газ. Идеята е, че българското правителство трябва да бъде смачкано, за да е по-лесно, като му се диктуват условията. Задкулисието е свързано основно с Русия“, каза още Командира.

Той обвини президента, че мълчи за скандалите в съдебната система.

„Знакът, който съдията даде, като пусна Алексей Петров под домашен арест, е – пускам го в политиката, в медиите, в скандалите. Аз се чудя защо този, който олицетворява нацията, мълчи за позора на съдиите. Аз си мисля, че мълчи, защото е някъде около главата на Октопода“, предположи той.

Иван Костов е категоричен, че ГЕРБ и Бойко Борисов не си дават ясна сметка за възможностите на тези опасни кръгове и лице.

По думите му правителството на ГЕРБ се поддава на натиск.

„Започват да се организират горе-долу същите оръдия като срещу СДС, но за разлика от нас ГЕРБ отстъпва. Това, което следва след такава атака, е 10 години компрометиране на Бойко Борисов и Цветанов. Това са конкретни хора", каза Костов.

„Премиерът е заблуждаван и подвеждан, защото нивото на компетентност на много министри, което ДСБ са определели много отдавна като ниско, сега се доказва“, смята Командира.

Още по темата

Той опонира за пореден път на премиера Бойко Борисов относно икономическата политика и пенсионната реформа.
 

„ Антикризисните реформи не са като ремонта вкъщи. Те са промяна в начина, по който изкарваме и харчим пари, промяна в мисленето, намиране на втора работа и т.н.“, заяви лидерът на ДСБ.
 

Така той отхвърли като неподходящо сравнението, което направи Борисов с ремонта у дома, обявявайки, че по време на криза реформи вкъщи никой не прави.
  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


359
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
277
19
 
17
 
! Отговори
Мунчо преди 13 години
Иване, напусни политиката. Като чета тук какви *** и *** пишат мисля, че не си заслужава за такава *** да си хабиш нервите и здравето. *** си гледай внучката.Политик като теб заслужават други народи, а не българите.
276
5
 
30
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Фактът е само един. Комунистите забавиха развитието на България с половин век. Невъзпитани, *** и с ниска култура - това сте вие. Дори един възпитан пост не сте в състояние да напишете.
275
0
 
3
 
! Отговори
NVM преди 13 години
за 280:факт!
274
0
 
4
 
! Отговори
Делчев преди 13 години
Да Ви казвам ли колко сте ***? Под "червени кръвни телца" имах предвид медицинския термин, а бие ми нацъкахте минусите ... Затова е болна България от политикани с всякакъв цвят.
273
8
 
3
 
! Отговори
Родолюбец преди 13 години
Хоп появил се е тук КНК !--Разбрах по миризмата, разсмърдя се на череноболен Костовизъм, огнище и пушек: Абе на *** !! Чао на всички за днес --ще си напълня ваната, тая смрад е пропила държавата ни ! За жалост бурените вегетират идеално върху гюбрето !!!
272
9
 
2
 
! Отговори
Ще преди 13 години
Ще приемеш фактите ,такива каквито са ...Даже и Гейберите ги приеха,недоносено седерастче...
271
14
 
8
 
! Отговори
Друг преди 13 години
Крадеца вика,дръжте крадеца,винаги е така, а Костов е най-големият. Не му стига и това си е. И цялата държава да е негова пак ще му е малко. Той ли говори за справедливост. Сърди се 2 години на тези които ограби и до като оправи бакийте си, сега пак иска още и още. Нима найстина сме овце и толкова бързо забравяме.Ако е така, значи си заслужаваме всичко станало и струпало ни се на главите- беднотия,корупция,престъпност,неграмотност болести и какво ли не още.
270
8
 
6
 
! Отговори
Много здраве преди 13 години
По скоро е цирей на ***, ако октоподите имат такъв. Сделката за Балкан и Цанков камък са едно и също нещо. Само джобовете са различни. Когато в една държава Ивайло свинаря може да стане главатар след селско въстание, Гошо червения селския тарикат - президент, Цар без корона и принципи - премиер, и Ванко румънския копанар - финансов министър, а *** турчин - философ : значи народа не си е на мястото. Мястото на такъв народ е в чужбина, анонимен емигрант без самочувствие, с нелепа носталгия...
269
0
 
7
 
! Отговори
аз преди 13 години
Тук предимно дебилни ли сте се събрали или само ***?Как пазите равновесие?
268
5
 
24
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Айде стига с тази комунистическа пропаганда. Нищо хубаво няма за спомняне освен младостта която вие гадни комунисти ни откраднахте. Проклятието на България се нарича Българска Комунистическа Партия.
267
6
 
12
 
! Отговори
Делчев преди 13 години
Като чета коментарите и гледам гласуването за тях, сега осъзнавам колко е болна Майка България, защото народа е болен и гладен ... Не може да се пребори с разбойниците, или не ги разпознава или вече е свикнал с тях ...Много *** се въдят в тялото ти Майко, все политически *** ...А червените ти кръвни телца са малко и са лениви. Ще се мре народе мой, но бавно, мъчително, унизително ...
266
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ИЗБОРИ ИЗБОРИ ИЗБОРИ ПО БАРИКАДИТЕЕЕ ТАЗИ ЗИМАААА
265
3
 
10
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Ако питаш мен, премиерът си е заблуден и подведен по рождение. Просто капацитетът му е толкова. И той, подобно на много други сънародници, се занимава с това, дето не му е работа. Както е казал народът, влече го, но не му се отдава.
264
5
 
5
 
! Отговори
Командира преди 13 години
е хайде сега с лошото. не го ли забравихте вече дайте ми пак да си по крада малко де
263
7
 
11
 
! Отговори
Бай Мангал преди 13 години
Костов първо трябва да отговори на въпросите , които повдига срещу него Едвин Сугарев.Те са от доста време - още от 2001г.Не случайно се обединиха всички срещу Сугарев и го обявиха за луд , но да си спомним "Борба"на Ботев:"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога изамамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи." и така нататък!
262
7
 
10
 
! Отговори
Осведомен преди 13 години
Президентът е главата,а Костоф-едно от пипалата!Пази,Боже да почнат да се "изреждат"отново.
261
4
 
13
 
! Отговори
ПРЕЗИДЕНТ??? преди 13 години
ПРЕЗИДЕНТ В ЗАТВОРА...
260
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КОСТОВ -ПРЕЗИДЕНТ
259
4
 
4
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Само че след като разпродаде имуществото на компанията, Гад Зееви изплати дълговете й, покри си разходите по покупката (даже и парите, дадени под масата) и излезе на печалба. Така че, ако трябваше да бъде унищожена българската авиокомпания, трябваше просто да бъде обявена в ликвидация и печалбата щеше да влезе в хазната, а не в нечии джобове.
258
9
 
7
 
! Отговори
Ще преди 13 години
Както сме правели колбаси преди 10 ноември 1989 г. само от месо, без абсолютно никаква соя, така ще ги правим и сега. Аз настоявам да се върне този стандарт и това ще стане. Тази категорична позиция заяви земеделският министър Мирослав Найденов пред bTV.ЩЕ СИ СПОМНИМ И ЗА ДРУГИ ХУБАВИ НЕЩА ПРЕДИ 1989Г,А НЕ САМО ЗА КОЛБАСИТЕ..А МАНГОТО КОСТОВ -ДА СИ СТОИ В 7МИ ГЛУХ КОЛОВОЗ И ДА НЕ ЛАЕ...