Гей скандалът "Яне" доразцепи РЗС

Тодор Великов обърна гръб на лидера си
Обновена: 28 окт 2010 14:17 | 28 окт 2010 11:26,
315
Гей скандалът "Яне" доразцепи РЗС
Снимка: Булфото

Тодор Великов подаде оставка като организационен секретар на РЗС и замразява членството си в партията заради скандалните твърдения за секстормоз от страна на лидера си Яне Янев.

Миналата седмица бившият координатор на РЗС Светослав Стефанов подаде жалба до две парламентарни комисии, в която се оплаква, че е бил сексуално тормозен по телефона от Янев.

"Знаех за този проблем още от пролетта на тази година и поемам отговорността, че не споделих с колегите си народни представители", каза днес Великов.

"Когато Светослав ми каза за този проблем, бях шокиран и изненадан, сега си мисля, че е било майтап, но момчето дойде угрижено и плачеше", обясни Великов.

В отговор на въпрос той каза, че е виждал телефонни съобщения до Стефанов от Янев и те са изпращани след 22,00 ч. Имало SMS-и с въпроси "Готов ли си за...".

Не си спомни обаче съдържанието на другите, защото бил шокиран.

Тодор Великов смята, че явно една от двете страни не говори истината.

"Този случай трябва да се изясни, искам да чуя смислени отговори от двете страни", допълни той.

Още по темата

Великов уточни, че докато ги чуе, замразява членството си в партията и няма да участва в инициативите на РЗС.

Преди Тодор Великов да ги чуе, Dnes.bg разбра какво има да каже по въпроса Яне Янев:

"Съвсем скоро ще излезем с позицията си по този проблем, но аз искам да кажа, че това е поредният милиционерски сценарий, скалъпен от вътрешния министър Цветан Цветанов. Аз питам защо такива компромати излизат срещу нас винаги след като от РЗС сме обявили, че ще изнесем нови данни за далаверите му", обяви лидерът на РЗС.

Значи твърдите, че не вие разпространявате компромати, а те ви замерят с такива?

"Това са скалъпени скандалчета, които не са истина, а ние на пресконференциите си винаги вадим документи и факти. Цветан Цветанов не е никакъв борец срещу корупцията, не е.

Последно. Да разбирам ли, че никога не сте пращали SMS-и на Светослав Стефанов с въпроса "Готов ли си за...?"

Не, никога и Тодор Великов го знае това много добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
275
1
 
9
 
! Отговори
СТРАТЕГ преди 13 години
Битката с Цветанов е като от вица: а) Борисов заповядва атака и Цветанов тръгва и го намушква на Яне; б) Яне обаче получава заповед от Алексей: 'Манафчо, *** стисни и в плен поведи!'
274
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За да не бъдат манипулирани всички геове да си признаят ,няма нищо лошо.Но да си скрит ,манипулиран гей това е много зле за хората,защото точно такива са мъша в ръцете на ТРАКТОРА.А ТРАКТОРАЕ ВИДЕН ГАНГСТЕР.
273
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво сте се разревали, че Янето вдигал шум?! Костов правеше същите циркове преди време - търсеше да намери цаката на опозицията.И сега е същото, ама сте със слаба памет.(А дали е гей.. не знам!)
272
0
 
3
 
! Отговори
PZS преди 13 години
gey-iovete se iznerviat lesno, kakto praviat i obiknovenite pedalcheta
271
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Скоро ГОЦЕ ще си представи новия проект и ТРАКТОРА С ЯНЕ ПУСКАТ КОМПРОМАТИ ПО ГЕРБ.Но ГОЦЕ ,но със стари к.... нищо няма да стане,не се пънете ,спрете компроматите,смешни станахте.А уж сте учен човек завършили сте 'ИСТОРИЯ НА БКП',много учен да не казвам,все пак ТРАКТОРА не спи.
270
2
 
22
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Тоя ако не е гей, аз ли съм гей? Много бързо потулиха Гоцеделчевските му оргийки...
269
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Р.Овч.,каза че БСП е създала РЗС.И зададе въпрос към СТАНИШЕВ какво спечелихме от това само маса пари пръснахме.Това го каза след провала на БСП на изборите ,даваха го по телевизията.Станишев назначи в ДАНС АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ,а той има много компромати за много политически лица и бизнесмени.Понеже се е занимавл с простетуция е използвал простетутките от мъжки и женски пол за тая *** работа.Така ЯНЕТО е хванат и сега му дърпат конците.НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И КОЙ КАРА трактора,Т.Е. тракториста.
268
3
 
7
 
! Отговори
kk преди 13 години
Проверете на каква възраст е започнал работа,какви са били заплатите тогава,каква е била заплатата и на женка му,тя в майчинство не е ли била,за колко години могат да се спестят тези пари за двата апартамента в най-скъпарския кв.на София,двата гаража също там,как от една съборетина се прави луксозна вила,колко средства са необходими,как върна кредита от 400000 лева за предизборната кампания?Я не ставайте смешни!Имате претенции,като сте се научили да чукате на компа!Дали сте учили и математика?
267
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ВСИЧКИ СА ПОБЪРКАНИ,ТА И НАРОДА *** И ГИ ТЪРПИ,БОЖЕЕЕ ПО ЗАСПАЛ НАРОД ОТ БГ НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА.
266
2
 
1
 
! Отговори
УФСЪ преди 13 години
а нещо си се объркал,ако "селяците и ***" беха повервали на Яне, това по твои сметки щеше да бъде около 70% от БГ народа и тогова нямаше да е интересно.няма ГЕГБ, няма скандал, няма арести, трактори, вили на село, апартаменти и т.н.по добре се радвай, че на са му повервали :-)
265
4
 
3
 
! Отговори
kk преди 13 години
Абе много наследство му е оставил шофъорът на Григор Шопов с шофъорската си заплатаЯ чети сериозна литература!Не зяпай в устата на Цецо за пуканки!!!
264
1
 
4
 
! Отговори
niki преди 13 години
ми прилича няма да си кривя душата
263
1
 
3
 
! Отговори
kk преди 13 години
Ако ти си олицетворение на народа,тогава наистина народа е "лош,ши*ан мат,риял"!
262
7
 
1
 
! Отговори
112 преди 13 години
Как може да мислите ,че Яне е гей!Вижте му мутрата,прилича ли ви на гей моляви се!
261
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Янето потъна в сплетни,клюки , глупави и неводещи до никъде приказки.Оплете се и доби вид на нечестоплътна политическа ***.
260
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дан. 11:36-37 - И ще постъпва тоя цар по свое щение, ще се въздигне и възвеличи по-високо от всяко божество, ще вземе да говори хулно за Бога на боговете и ще има успех, докле се не изпълни гневът: защото, което е предопределено, то ще се изпълни. За боговете на бащите си не ще помисли, ни желание на жени, нито дори някакво божество ще уважи, защото ще възвеличи себе си по-горе от всички
259
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никой да ви не прелъсти по никой начин; защото оня ден не ще настъпи, докле първом не дойде отстъплението и се не открие човекът на греха, синът на погибелта
258
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никой да ви не прелъсти по никой начин; защото оня ден не ще настъпи, докле първом не дойде отстъплението и се не открие човекът на греха, синът на погибелта
257
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Изобразява се като измамник.Мат. 24:5 - защото мнозина ще дойдат в Мое име, говорейки: аз съм Христос; и ще прелъстят мнозина.Мат. 24:24 - защото ще се появят лъжехристи и лъжепророци и ще покажат големи личби и чудеса, за да прелъстят, ако е възможно, и избраните.
256
0
 
4
 
! Отговори
Путка-заспала преди 13 години
Арнаудов си призна за вилното селище в парка четвъртък, 30 октомври 2008 Експредседателят на местния парламент Георги Арнаудов е признал, че подписът върху писмото, с което е допълнено решението на ОбС за туристическо селище в парка на Сандански, е негов. Това е станало по време на среща с настоящия шеф на местния парламент Атанас Стоянов. Междувременно стана известно, че прокуратурата се е самосезирала по скандалните разкрития за подмененото решение, за които Вяра първа писа. В момента полицията проверява случая и събира доказателства за документно престъпление, като срокът за това е 30 дни. Според Наказателния кодекс предвиденото наказание за такова престъпление е 3 години лишаване от свобода, а когато е извършено от длъжностно лице - 5 години. Производството е образувано срещу неизвестен извършител. Въпросът вече е отишъл по-далече - в разследващите органи, и не мога да кажа нищо, докато те не се произнесат, каза вчера Георги Арнаудов. Той обеща да изложи своята версия по случая на пресконференция заедно с председателя на сегашния ОбС Атанас Стоянов. Въпросът с мистериозния му подпис продължава да е сред най-коментираните теми в Сандански. Екссъветникът Георги Манолев заяви по този повод, че за него решението за ПУП за туристическо селище в парка е чиста фалшификация. Според мен трябва да се направи много сериозно разследване, защото това е престъпление. По този начин всеки може да си допълва решения на ОбС