Депутати се скараха за член и мръсно подсъзнание

ГЕРБер се извини на Мая Манолова заради думите си
Обновена: 24 ное 2010 16:15 | 24 ное 2010 16:15,
229
Депутати се скараха за член и мръсно подсъзнание
Снимка: БГНЕС

Депутатът от ГЕРБ Георги Андонов е поискал извинение от червената Мая Манолова заради думите си, отправени към нея в пленарната зала при второто четене на законопроекта за Сметната палата.

Законопроектът на ГЕРБ беше дискутиран в три заседания на парламента, а в края на тричасовия дебат днес Георги Андонов се  обърна към Мая Манолова с думите:

"Не ви ли омръзна три дни да говорите глупости? Толкова ли не намерихте един член, който да ви задоволи и да спрете да говорите?".

Изказването му предизвика заместник-председателя на ПГ на Коалиция за България Ангел Найденов да поиска отстраняването на депутата от ГЕРБ от заседание, но настояването му не беше уважено.

Това предизвика гневната реакция на червения депутат Антон Кутев. 

„Съжалявам, но ако си мислите, че този начин на водене на диалог е весел или допустим, искам да ви кажа, че българската история е виждала доста по-тежки случаи от този, няма да направите изключение, но те не са водили до нищо хубаво.

Рядко се случва интелектуалци да управляват тази държава, но простащината, с която се подхожда, е изключителна, и никой от вас няма право да го прави. Никой няма право да принизява парламента до тази степен”, заяви народният представител.

След края на заседанието Андонов отиде до стаята на Коалиция за  България, за да се извини лично на Мая Манолова.

Пред журналисти той обясни, че депутатката не е била в стаята и затова й се е обадил по телефона и тя е приела извинението му.

Според Андонов мнозинството е изтълкувало погрешно думите му заради "това лошо подсъзнание".

„Не се изразих правилно, грешката е моя, заяви той. Андонов обясни, че изказването му било провокирано от критиките на левицата и конкретно – от липсата на одобрение на Манолова по всички текстове от законопроекта. 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поредния ***/*** в парламента.
214
3
 
1
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Спокойно дами и господа. Мая Манолова снощи е била *** като разпрана. Получила е извинението което си търсеше.Лошото е, че *** ще я засърби още утре. Да се готви следващия депутат, който ще легне "под ножа" на неуморната в леглото пчеличка Мая.
213
3
 
3
 
! Отговори
БигЧлен преди 13 години
Ами то в парламентарната група на Мая Вампиро мъжете 99,98% са гейове.Така че,въпросът към нея е много на място.
212
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прокопсали са ,и още как!От година и половина получават тлъсти заплати,взимат думата само когато има конфликт,за да се заядат ,защото само това могат.Жени като Манолова,Нинова са солта на вашия турлюгювеч,защото е много блудкав.
211
9
 
3
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 13 години
Когато в живота ти липсва целенасочена и жежко желана мъжка ласка, думата "член" винаги ще я свържеш със своята сексуална активност, а не със законодателство. Явно Майчето доста е закъсала и в нейните спални покои вероятно цари пълна сексуална тегоба.
210
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази седмица имаше сериозни намаления в парламента групата на РЗС намаля с още един депутат, банковата сметка на ГЕРБ също.
209
3
 
5
 
! Отговори
до 217 преди 13 години
Има една поговорка: говореното е сребро - мълчанието е злато. Манолова бръщолеви прекалено много, за да ме убеди че това което казва е сребро. Тя е "специалист по и за всичко", един вид тя акумулира в себе си ВСЕЗНАНИЕТО. А всезнайковците никога не са прокопсали в този живот. Понякога съжалявам за Танчето, която не само е добър оратор, юрист, математик и цигулар, а открояваща се фигура в безвкусния български политически турлюгювеч.
208
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За всички депутати ще има по един член!
207
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не може да простите на Манолова,че има акъл колкото всички гербери взети заедно,затова пишете мърсотии.Не е чудно,като се вижда ,,изобилието от умствен багаж,, сведено до цинизми.ПРиятна работа!
206
7
 
3
 
! Отговори
историк преди 13 години
нЕ МОГА ДА СИ СПОМНЯ С КОЙ ОТ дпс СЕ ШИ....ШЕ МАЙЧЕТО?????
205
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А това на снимката си е метресата на Галеви.........интересно, как една гангстерска *** е в парламента..........може би защот има "топла" връзка между БСП и мутрите им Галеви, a?
204
5
 
5
 
! Отговори
za 198 преди 13 години
*** до ***, затворник до затворника - войската на херсонския хамстер......
203
0
 
9
 
! Отговори
Уотсън преди 13 години
И такива като Вас ни учат децата!Ето зщо България няма бъдеще!
202
0
 
11
 
! Отговори
Простотия! преди 13 години
Колко много простаци!!! "Народе..."
201
8
 
11
 
! Отговори
ую преди 13 години
"Не ви ли омръзна три дни да говорите глупости? Толкова ли не намерихте един член, който да ви задоволи и да спрете да говорите?". Хахахаах - за тая змия не бих си го извадил дори, да не съм си го намерил на улицата
200
4
 
11
 
! Отговори
Alexa преди 13 години
До 194 Учителка Госпожо, не е нужно да стоварва вината върху Б.Б. или да опетнява името му с факта че съпартийците му имат кофти възпитание и поведение... погледнете реално на нещата, Б.Б. има същите недостатъци.. има доста просташки изказ на моменти, а показността му е вече досадна..питам софиянки що гласуват за него, а те "Ами той е хубав мъж"... е добре де, ама това не го прави добър политик... когато жените не разсъждават със сивото си вещество между ушите, а с... вечно ще си избираме Б.Б
199
7
 
3
 
! Отговори
petur преди 13 години
pravo e mom4eto ot gerb,ama tazi ne e syrdita,bi go poela,xi,xi
198
9
 
11
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Сигурен съм, че тая *** от снимката Мая Манолова тайничко и се е приискало истински член да я задоволи. Тя за това е била толкова раздразнена - трябвало е да говори за членове от закони а не за членове-задоволители.
197
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а може ли да прави хайдушка ч*кия
196
5
 
3
 
! Отговори
бахур преди 13 години
до *** тттттт