Още сол в политгювеча Петков–Цветанов–Танов

Бившият МВР шеф замлъкна за отнетата му US виза
Обновена: 25 ное 2010 14:26 | 24 ное 2010 12:54,
135
Още сол в политгювеча Петков–Цветанов–Танов
Снимка: Булфото

Депутатът от "Коалиция за България" Румен Петков категорично отказа да отговори на въпрос дали му е отнета визата за САЩ.

"Преди месец и половина бях там, да не мислите, че съм ходил незаконно".

Това беше единственият му коментар по темата, направен, докато напускашe трибуната за пресконференции в Народното събрание.

А на нея той застана, за да съобщи, че се отказва от имунитета си като народен представител и още, за да хвърли малко сол в манджата срещу Цветан Цветанов и Вальо Танов.

Още по темата

Румен Петков намекна, че срещу Братя Галеви има разработка с име "Бизнесмените", но се застрахова, че информацията била вече публична. Депутатът каза, че изпраща сигнал до главния прокурор Борис Велчев, в който настоява да бъдат проверени твърденията на вътрешния министър Цветан Цветанов и шефа на митниците Ваньо Танов за неговото участие в преразпределянето на наркопазара в България.

Петков дава насоки за проверката – да се види дали са използвани СРС-та на срещата с Братя Галеви, кой ги е заявил, унищожени ли са и ако да – кога и как?

Лицата, от които прокуратурата би трябвало да снеме обяснения били Цветан Цветанов, Ваньо Танов, Антоний Странджев и Жоро Стоицев (Странджев беше заместник на Ваньо Танов в ГДБОП, а Стоицев шеф на „Оперативно издирване”).

Румен Петков се зарече да не коментира повече въпроса до приключване на проверката на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още по темата: виза
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
za 41 преди 13 години
*** много хубаво си се описал:) Автентично звучи целият ти пост,като се прочете на глас:)
35
5
 
3
 
! Отговори
до 27 преди 13 години
Мерак,гражданино,мерак!Но само с мерак не става!И с просташки писаници по поръчка също не става!Не те упреквам-толкова можеш,така го правиш!То и идеалът ти Гоце това може,това прави!Така са ви учили,но времената са други и започвате да хълцате!Смятам,че и други работи ще почнете да правите,но още не му е дошло времето!
34
3
 
7
 
! Отговори
ГРОБ преди 13 години
САРБ - Селяни за американска робия над България
33
7
 
8
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 13 години
Ми кво да каже бившия МВР шеф? Наакано дупе мълчи...
32
3
 
10
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Да не мислите ,че Цецо -шестака има пръст в тая работа?Абсурд.
31
8
 
5
 
! Отговори
живко сталев преди 13 години
Колега или си платен драскач или психологически разстроен човек,и с това не искам да те обидя. Нито Борисов ти е виновен,нито Червения Ловец Първанов,а ние сме си виновни-хората в България,че търпим тая червено-кафява(БСП-ДПС)смрад да стой в Народното Събрание.Всеки път когато БСП е на власт-само проблеми след тях.(не помня след Костов да е имало проблем).Всеки път когато ДПС участва във властта се строят само джамии и се крадат пари.Ако се замислите Саркози ги говори същите луди р-ти като ББ
30
6
 
8
 
! Отговори
р.овч. преди 13 години
циреят руменчо бълва кафяво. много е забавен този жалък ***.
29
5
 
8
 
! Отговори
Ленин преди 13 години
На този *** трябва и БГ паспорта да му отнемат заедно с личната карта и да бега в Сибир!!! Лошото е, че американците за да ни спазарят за територия фрий от руско влияние са готови да направят каква ли не простотия - да сложат на власт ББ, например.
28
2
 
3
 
! Отговори
дедо преди 13 години
Ни си давай имунитьета ва , момче ,ша та гръмнат кат придишния .
27
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Р Петков сие селендур лошото е че ние търпяхме 20 год Децатани пораснаха а тези червени кратуни още ни работят Никога повече БСП АБВ ДПС РЗС това е *** разбойници
26
0
 
6
 
! Отговори
Галев преди 13 години
Докато тия се двамата се разправят ,третия печели май .Галеви нема ли да приберат най-после ?
25
7
 
8
 
! Отговори
мнение преди 13 години
Цецо крадецо,майче ще духа супата-това не са му услужливите журналистки-язък за апартаментите му!?
24
5
 
11
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
За година и половина видях ЧЕРВЕНИЯ МИЛИЦИОНЕР - РазБойко - какъм НЕКАДЪРЕН *** е...Сега чакам да видя данъкоплатците кой друг УРУНГЕЛ ще си изберат да ги управлява на следващите избори, щот ГЛИГАНА ОТ БАНКЯ го пишете бегал - ЛОВЕЦА "ГОЦЕ" ще го избракониерства с един изтрел в десетката... ГАРАНЦИЯ
23
12
 
13
 
! Отговори
живко сталев преди 13 години
Не знам кое е по-лошо-ДПС или БСП,или и двете заедно?!И двете партии ,обаче със сигурност са вредни за бъдещето на България.Нека никой никога повече да не гласува за тях!!!!
22
6
 
12
 
! Отговори
Леле преди 13 години
Хахаха! Голяма мъка! Изобщо не ми пука за Петков, така, както и на него не му пука за нас! Въпросът обаче е до поредната оперативна комбинация на ченгетата:)) Та Петков имаше виза отдавна, срещите му се знаеха, а САЩ си му дадоха виза:))) След като ЦЦ се гътна с имотите и раздаде присъди по ТВ-то за Петков, се включи и тежката артилерия Уорлик:)) Смях!!! Рейтинга пада! Ще го вдигаме някак!! Ама избраха пак милиционерския начин:)))) Тези съвсем станаха за смях!Навремето и Илия Павлов имаше виза:)
21
3
 
6
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
ДО 15/ "Абе ,пич ти да не участвал,в купона. Демек да си им сменил памперсите."Участващите в деянието са ДВАМА МИНДИЛА......но тези които им душат миризмата наоколо сме всички данъкоплатци45 години някой душиха соц пръднета...20 години ни пръскаше червено-синьо разтройство...но сега от година и половина лично на мен ми втръсна от МИЛИЦИОНЕРСКИ упражнения ли беше *** ли беше (избери си сам кое от двете ти е на душата)
20
4
 
9
 
! Отговори
Формула 1 преди 13 години
Патканов, Изгоре ти посещението на Инди Кар.
19
1
 
11
 
! Отговори
Faneti Mazakura преди 13 години
то туй заприлича вече на ТРОЙКА КЕБАПЧЕТА В ГЕЙ ПОРНО ФИЛМ С ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ИРЕКТОР ЯНЕ ЯНЕВ!!!
18
7
 
16
 
! Отговори
ДА преди 13 години
НЕ ХАРЕСВАМ Р.ПЕТКОВ И ИЗОБЩО НЕ ВЯРВАМ НА Ц.Ц. И В.ТАНОВ И СТИГА ЗАМАЗВАХТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО КАТО ВИДЯХ КАКЪВ РЕМОНТ Е НАПРАВЕН НА КЪЩАТА НА СЕЛО ТОВА СА МНОГО ПАРИ ПО ДОБРЕ КАЖЕТЕ СИ ОТ КЪДЕ ТОЛКОВА
17
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да са живи и здарави нашите депотати, от 20г. пачки правят там,и е едно също,само където банковите им сметки се увиличиха,и сега и коледни боноси ще получат,и най- дългите празнични ще вземат,...е това да си депотат в България.