Цветанов: Вярвам на думите на Танов за Петков

Не бил замесен в отнемането на визата за САЩ на депутата
Обновена: 24 ное 2010 09:54 | 24 ное 2010 09:54,
101
Цветанов: Вярвам на думите на Танов за Петков
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Цветан Цветанов определи като несериозни твърденията на Румен Петков, че той стои зад решението визата му за САЩ да бъде отнета.

По-рано днес червеният депутат се закани да съди Цветанов и шефа на митниците Ваньо Танов за твърденията им, че бившият вътрешен министър е участвал в преразпределението на наркопазара у нас на срещата с Братя Галеви на басейна "Спартак".

„Аз се съгласих с казаното от Ваньо Танов, защото е бил директор на ГДБОП и след като той го казва, аз не мога да не вярвам на един директор на тази служба”, коментира Цветанов пред bTV.

“Спрямо шефа на митниците Ваньо Танов няма оперативно дело и разработки”, категоричен бе Цветанов.

Той посочи, че Танов се ползва с доверието на премиера и вицепремиера Дянков заради успехите в събирането на акцизите.

Попитан защо Петков не е бил наказан, ако е имало информация, че е участвал в  преразпределение на наркопазара, защо ГДБОП не си е свършила работата, щом Танов е толкова добър, Цветанов отговори:

„Много е трудно да работиш в условията едно време”. Вътрешният министър цитира и доклади на ЕК, в които се споменава липсата на политическа воля тогава.

Още по темата

По повод твърденията на Петков, че обвиненията срещу него целят да се отклони вниманието от имотното състояние на Цветанов, вътрешният министър отново посочи, че е обяснил всичко в парламента.

„Тече проверка и съм единственият политик, който е дал възможността всички тайни на личния живот на един човек да бъде проверяван от институциите. Няма от какво да се притеснявам”, защити се Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: визаЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
1
 
! Отговори
стоян преди 13 години
г-н Бойко Борисов нагледахме се на полицейщина,нагледахме се на заловяване на бандити,искам да ви кажа че вчера съм плакал, когато синът ми поиска да му купя един шоколад от 3.45 лв. а аз имах само 5 лв. а трябваше да купя хляб и мляко ....скапан живот.
94
0
 
3
 
! Отговори
Египтолог преди 13 години
Цецо крадецо оооооооооооо!!!!!!!!!
93
0
 
4
 
! Отговори
U2 преди 13 години
Най-доброто правителство за *** и мутрите. Крадат си, контрабандата си процъфтява и всичко си е наред. Неудобните ги испозастреляха, а другите си трайкат... *** масово продават цигари да тровят хората и ощетяват ежедневно държавата с милиони, ама си плащат на кой си трябва...
92
0
 
4
 
! Отговори
МЪЛЧИНИКОЛОВА преди 13 години
Ти добре ли си бе? Най-доброто правителство било? Че за две години половин България фалира. Домакинствата масово не могат да си обслужват кредитите към банките, които са на приближени на правителството. Плащаме най-високи лихви в света, а сме с най-малки заплати в ЕС. Лъжат ни всеки ден, че се оправяме, а реално правят само глупости. Ежедневно си правят пиари и мними скандали да занимават вниманието на хората с глупости, а реално народа е на ръба на оцеляването. Е най-доброто е няма що.
91
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
az pak na nikoi ne vqrvam,vsi4ko jivo laje krade i mami,
90
0
 
3
 
! Отговори
Димитров преди 13 години
Вярва в каквото му изнася, или поне се прави , че вярва в нещо. Какво има да вярваш, като много добре знаеш за кво става въпрос пич??? Праите си пачки и се правите на артисти пред хората, които грабите- пред народа български. Спрете се малко, че става напечено и народа наистина не издържа на наглостта ви и на беднотията...
89
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Явно много на зле вървят нещата за ББ и ЦЦ, след като се налага американските им господари да се намесват да помагат. Това да си изгърмиш козовете толкова далече от изборите ... явно в момента борбата е да се спре революцията, която се очаква през зимата.
88
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лъжлив пудел
87
1
 
4
 
! Отговори
Тарантулчо преди 13 години
Има ли такава порода тарантули като Цвъ.Цвъ?Цвъ Цвъ-полицейската тарантула-тя е с голечи космати вежди и черни очички и злокобна уста зад която има черна космата топка с къс косъм.Хапе ненадейно но смъртоносно а се придвижва тихо.Храни се предимно с Комунисти Резесисти, хомосексуалисти.Навън го много тачат и уважават но местните не могат да го траят.Но те да са спокойни защото като *** ще надуши отдалеко и охапе само истинските ***.Полицейската тарантула идва за теб да си внимавал мой човек
86
2
 
2
 
! Отговори
И АЗ преди 13 години
И АЗ ВЯРВАМ НА ТАНОВ.
85
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Когато Гдр стана Германия, хората очаквали свобода. Знаете ли какво получи ли - правова държава. Това е цитат от д-т филм за немските съдилища. Ако те дойдат мнг хора щеше са притеснени.
84
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***
83
0
 
11
 
! Отговори
шурей преди 13 години
Цветанов може да си верва на думите на Танов, но аз отдавна не вервам на Цветанов.Виждам само нови говорители на телевизионният екран. По времето на соца не показваха толкова често бай Тошо.. отколкото премиера и вицето му.Да не говорим за празните приказки, голи обещание на надути балони.Сценарият е ясен , куклите и кукловодите също.
82
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво стана с акцията ПРОСТАЦИТЕ с *** в ЦИРКА и самоарестуването на ТИКВАТА и ШЕСТАКА ФИЗКУЛТУРНИК.
81
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
колко удобно, след дарението онзи ден американската кино звезда Уорлик отнема визата на Петков поради съмнения,че се занимава с покровителства над групировки по думите на Цветанов, а той пък от своя страна казва - това е самата истина вижте американците отнеха визата. Това е така съшито че самите те не си вярват.
80
1
 
8
 
! Отговори
Венко преди 13 години
Едно време се работило трудно.Не е вярно. Един главен секретар на МВР стигна до генерал-лейтенант за добра работа.Стига кьорфишеци са огласяли страната. Още не е нова година.Прокуратура и съд да се захващат за работа и да приключваме.
79
0
 
1
 
! Отговори
fi преди 13 години
ha
78
1
 
4
 
! Отговори
heheh преди 13 години
samo edno iskam ot boiko ako vleznem v shengen da dokara germanski sudii i prokurori i sledovateli da ni pomagat togava shte vidim kakvo shte pishiete tyka 4erveni draskachi ;]shtoto togava prokuraturata nqma da e chervena ;]
77
15
 
5
 
! Отговори
... преди 13 години
Пълна подкрепра за Цветан Цветанов и Бойко
76
5
 
5
 
! Отговори
до болните мозъци преди 13 години
КОМУНИСТ БЕЗ БОЙ НЕ ПРИЗНАВА, КАТО ГО БИЕШ ЗАБРАВЯ!!!!