Цачева: "Белене" ще се строи

Всички параметри по проекта трябва да са ясни
Обновена: 27 ное 2010 14:33 | 27 ное 2010 14:32,
145
Цачева: "Белене" ще се строи
Снимка: БГНЕС

Всички параметри по АЕЦ "Белене" трябва да бъдат ясни, както и правата и задълженията на страните по този значим проект. Това заяви председателят на парламента Цецка Цачева в Плевен.

"Ще бъде продължен договорът - да, но не с клаузи, които до момента съществуват. Тъй като за правителството е изключително важно да има гаранция, че енергията, която тази централа ще произвежда, ще бъде достатъчно конкурентноспособна като цена и пазар, за да бъде реализирана, а така също и редица условия, които са свързани по самото изграждане на централата", коментира тя.

Още по темата

"Това, което е ясно, че тя има определена строително-монтажна стойност и естествено, че колкото и да настоява българското правителство, под тази себестойност на строителните дейности, няма как да се отиде. Но във всички случаи желанието е да бъдат предварително записани в споразумението всякакви допълнителни разходи, които ще бъдат извършени, а не така както станахме свидетели за големи инфраструктурни проекти, които започват на една цена, след което тя многократно става по-висока, визирам "Цанков камък", обясни Цачева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още по темата: АЕЦ Белене
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
8
 
18
 
! Отговори
нина преди 13 години
На 1-ви декември, сряда, 10:45, предстои голям митинг на лекари, преподаватели, студенти, художници, музиканти, хора на изкуството, науката и образованието. Българи, елате и ни подкрепете.Силни сме, когато сме единни. Само с плюене по форумите нищо няма да постигнем.
42
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ивче,/Нина/ ти обичаш ли аналния секс??? Обичааааааш, знам аз!:)
41
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ивка, Нина, Нинчо и пр. са едно и също лице на служба в руското посолство.........разбираемо, че има за задача да ни натресат новото робство под формата на неизгодни проекти. ...Бог да пази България от *** и руснаци! От другите врагове сами ще се опазим..........
40
4
 
12
 
! Отговори
изплашен преди 13 години
както са казали хората: отделече - грозна, отблизо - страшна!с какъв конкурс са ги избирали тези? *** мутрите ....
39
10
 
13
 
! Отговори
Ивка-луда гейберка преди 13 години
Вервайте на Бог Тиква, който не го последва и не приеме философията му, ще отиде в Тартара за вечни времена. Той слезе от Небето, за да ви спаси.
38
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като бием шута на руските агенти, като тебе и сме изцерени........като тумор сте, без вас е диша свободно
37
9
 
12
 
! Отговори
Ивка преди 13 години
Бог Тиква има целебни свойства, който болен се докосне до него веднага оздравява, лично съм го виждала. Ето защо се затварят болници, защото Бог Тиква има целебни и животодаряващи сили. А след неговата смърт, Пирамидата, в която ще го положим ще придобие същите целебни свойства.
36
1
 
4
 
! Отговори
атомен физик преди 13 години
това го каза в Белене, не в Плевен
35
5
 
5
 
! Отговори
слънце преди 13 години
При такива *темпове* на строежа, няма как цената да остане без промяна, така че ВИНАТА май трябва да е адресирана другаде /не извън държавата /
34
5
 
20
 
! Отговори
ined преди 13 години
Като слагате снимки на такива страшни лелки, слагайте и предупреждения "18+" че децата като видят тая баба Яга и после почват да се напикават вечер от страх.
33
5
 
10
 
! Отговори
Ивка преди 13 години
Тиквата е Бог, щом така е решил, значи ни изпитва по някакъв начин. Бог Боко ни обича, той ни създаде от калта, всичко, което ни се случва е за наше добро.
32
2
 
12
 
! Отговори
Генерал Виет преди 13 години
Цачева на сач!
31
2
 
25
 
! Отговори
Да, бе ! преди 13 години
Калинка с фалшива диплома, тази с диплома от РабФак... С такива ръководители какво очаквате от България? Да стане богата и модерна страна? Да, бе !
30
2
 
17
 
! Отговори
Ивка преди 13 години
Открито писмо до Бойко Борисов: Другарю "бивш" милиционер, ние вЕрваме във вашето полубожествено съществувание, дори Вие самият да не го осъзнавате напълно / най-вероятно от чувство на скромност/, ние, българският народ, Ви предлагаме да започне внушителен строеж на огромна пирамида, тя ще ни послужи за духовен храм посветен на Вас, нашият Божествен пътеводител в мрака. Позволете след Вашата физическа смърт да положим тленните Ви останки в основата на пирамидата.
29
0
 
7
 
! Отговори
Нубиеца преди 13 години
разбира се, че знае. тази нескопосана прическа дето си е изтипосала цели да прикрива слота на чипа и..
28
0
 
17
 
! Отговори
Колко? преди 13 години
Колко ли ще ни струва полета на Цеца от София до Москва? 35 000???
27
6
 
7
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
А ДАЛИ ЗНАЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ ПРАВЯТ ОПИТИ С ХОРА НА КОЙТО СЕ ИМПЛАНТИРАТ ЧИПОВЕ С ЦЕЛ ЗОМБИРАНЕ.И ПОСРЕДСТВОМ СКЪПА АПАРАТУРА СЕ СЛЕДЯТ ДЕНОНОЩНО.И ЗАТОВА ЗНАЕ ПРЕЗИДЕНТА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И НАРОДНО СЪБРАНИЕ ИЛИ Е И ТЯ ЧАСТ ОТ ОКТОПОДА ЗА БЪЛГАРИЯ.
26
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ааххх пусти стругове...
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Куку, днес "Нина" ли си?? Бравос! То наистина нищо мъжко няма в тебе........
24
0
 
22
 
! Отговори
Пророк боко преди 13 години
И каза: "В България освен МВР нищо друго да няма, Аз и МВР сме пътят, светлината, бъдещето, България и цялата Вселена"