Цачева: Парламентът не е безучастен за СРС-тата

Тя обаче призова да се изчака проверката на компетентните органи
Обновена: 11 яну 2011 12:05 | 11 яну 2011 12:04,
94
Цачева: Парламентът не е безучастен за СРС-тата
Снимка: Булфото

Парламентът не е безучастен по темата със СРС-тата. Това заяви председателят на парламента Цецка Цачева по повод разпространените записи между шефа на Митниците Ваньо Танов с депутатите от ГЕРБ Менда Стоянова и Искра Фидосова.

Тя обаче призова да се изчакат резултатите от проверките на компетентните органи.

В понеделник от РЗС показаха написани диалози между Танов и депутатките от ГЕРБ Менда Стоянова и Искра Фидосова с обещанието, че самите аудиозаписи ще бъдат пуснати в края на седмицата.

От тях става ясно, че народните представители са лобирали за митнически назначения на свои хора, но шефът на Митниците беше категоричен, че разпространеният разговор с Менда Стоянова е пълен монтаж.

„От вчера г-н Танов опровергава, казва, че това са монтажи. Аз не съм разследващ орган и нямам компетентността на прокуратурата и би било несериозно аз да давам оценки”, коментира Цачева.

Още по темата

„Нека компетентните органи се произнесат по законов ред ли са направени записите, съществуват ли те във вида, в който са разпространени“, обясни още председателят на парламента.

По думите й трябва да се изчака и проверката на Народното събрание да си каже думата.

„Имаме постоянно действаща комисия, контролираща СРС-тата, която тази седмица ще заседава, така че парламентът не е безучастен по темата“, допълни Цачева. 
    

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
Избирател преди 13 години
ДО ГОСПОЖА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА,УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ,ПРЕДЛАГАМ ДА ВНЕСЕТЕ И ПРИЕМЕТЕ "ЗАКОН ЗА РАЗРЕШЕНО ПОДСЛУШВАНЕ НА ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА Р БЪЛГАРИЯ СЪС СРС"Това се налага поради съгласието на членовете на правителството да бъдат подслушвани и нямат нищо против. С това ще се облекчи министъра на вътрешните работи и няма да безпокои съдебната власт за всяко разрешение. Отчитането на СРС да става пред Европейската народна партия.С уважение : избирател
89
0
 
4
 
! Отговори
гагов преди 13 години
Какво да чакаме *** Цецке , тя работата отдалеч мирише на далавера и корупция. Ако чакаме и на теб ще ти лъсне някое СРС. И ти не си по различна. Яси спомни що пара потроши да се гичиниш по Европа. Ами те покрихавременно докато си им удобна на всички. С това угодничене си печелиш името Цецка удобната.Ех.
88
0
 
1
 
! Отговори
пушката преди 13 години
А знаеш ли, че това КФО е само за депутатите приятелче? КАКВО ще питам нормалния човек, който ме разбира, за управленски черва върви КФО!
87
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ne ..kfo..,a kakvo.
86
1
 
1
 
! Отговори
Кобилата на Яне преди 13 години
Ами аз съм просто кобила,не претендирам за свръхинтелект...дори не съм фенка на ББ и ЦЦ,аз просто виждам някои неща и си ги обяснявам.....като героите Ники Пилето,Доктора,Косьо Самоковеца все митнически легенди....и си давам сметка за какви пари иде реч.......Та след това се питам,човека решил да сложи ред там........дали ще бъде милван по челото
85
1
 
7
 
! Отговори
пушката преди 13 години
АБЕ КФО МЕ ИНТЕРЕСУВАТ РАЗНИ СРС-ТА БЕ??? ТИЯ СИ РАЗИГРАВАТ КОНЯ И ЗАНИМАВАТ ХОРАТА С ГЛУПОСТИ ВМЕСТО С НАБОЛЕЛИ ПРОБЛЕМИ1. ЗДРАВНА СИСТЕМА2. СЪДЕБНА СИСТЕМА3. ИНФЛАЦИЯ4. ОТПУСКИ И СОЦИАЛНИ ПРОБЛЕМИ5. 800 ХИЛ. ХОРА ЩЕ СЕ РЪСНАТ С ПО 50 КИНТА ЗАРАДИ ТЯХНА ИЗМИСЛЕНА ДИРЕКТИВАТОВА СА ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА!!! НЕ СРС-ТА!!!
84
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ако това, че човек вярва в демокрацията и иска да не бъдат допускани всякакви мутри и *** да влизат в личното му пространство без причина е комунизъм, то най тържествено заявявам - аз съм комунист и ако продължава така сигурно ще гласувам и за комунистите
83
0
 
9
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
Защо за високоинтелигентните , умните и образовани герберчета този който е против ГЕРБ непременно е обявяван за комунист - абе приятебчета гербаджии нима вашият вожд не е член на БКП ... Само за това като помисли човек и му става ясно за какво става дума ...РАЗБИРА СЕ ТОВА НЕ ВАЖИ ЗА СВРЪХИНТЕЛИГЕНТНАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ПРОДЪЛЖАВАЩА ДА БЪДЕ ЗАЩИТНИК НА ТАЗИ ПАРТИЯ...
82
2
 
4
 
! Отговори
Кобилата на Яне преди 13 години
Аз не работя на надница....и това че не съм червен прави ли ме автоматически платен агитатор.....Да не обичам комунистите,смятам тях за виновни за извращаването на народа ни,смятам тях за виновни за криминализацията на спортистите,смятам ги виновни за системнето ограбване на Бг чрез ДС и КГБ....това прави ли ме по-*** от теб?
81
4
 
2
 
! Отговори
О'кака Чука преди 13 години
Защо..по времето на СС и Румен П,да не би да показваха репортажи от сеитбата........не е хубаво да се плюе за спорта,а освен това,някога истината ще излезе наяве и тя няма да е никак лицеприятна за БСП и бойните и мутренски отряди,които сама създаде
80
4
 
2
 
! Отговори
О'кака Чука преди 13 години
Защо..по времето на СС и Румен П,да не би да показваха репортажи от сеитбата........не е хубаво да се плюе за спорта,а освен това,някога истината ще излезе наяве и тя няма да е никак лицеприятна за БСП и бойните и мутренски отряди,които сама създаде
79
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Явно днеска не ти са работили както трябва.Но дръж фронта защото ще останеш и без надница.
78
6
 
2
 
! Отговори
Кобилата на Яне преди 13 години
1.Комунистите родината свободна,ограбват като селска крава дойна.... 2.Малките комунистчета са добри чекистчета..... 3.Комуниста авантата обича,за лапачка тутакси притичва
77
3
 
21
 
! Отговори
Ежедневие преди 13 години
"Двама маскирани и с автомати са обрали бензиностанция на входа на Бухово"Ето това ни докараха герб.Всеки ден грабежи и убийства.Бедност и мизерия.Омраза и злоба.Лъжи и манипулации.И ИЗЛАГАЦИЯ пред цяла Европа.Но Те просто толкова си го могат.
76
0
 
0
 
! Отговори
KALT преди 13 години
Нали знаеш,че при 100% би минал и ти? Ходи из Пиринеите ***/ча. И Се таковай с с Испанските овчри.
75
0
 
13
 
! Отговори
Дени преди 13 години
Да, и това. Излъгаха за необезпечените договори и продължават да лъжат за бюджета. Досъсипаха здравеопазването и убиха бизнеса . Прокараха лобистки закони и най-важното обезвериха хората .Винаги сме си мислили ,че ще дойдат по-добри ,както политици ,така и времена .Но уви ! И вместо да работят ,те се състезават кой по коя медия да се покаже и каква глупост да изръси. На хората им писна от зрелища , искат работа и спокойствие. Да ,ама не .Всеки друг е виновен ,само не и те. И пак лъжи ....
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
iska mi se dadyt kak Ceco otrkiva SRSeto na Ceca u Gyzeto
73
0
 
20
 
! Отговори
м..да преди 13 години
"Тя обаче призова да се изчакат резултатите от проверките на компетентните органи".То ние чака компетентните органи да се произнесат и за доходите на Цветанов,и за доходите на шефа на СОС Иванов.Явно ще има да чакаме,целта е колкото се може да се размотават нещата и хората да забравят кой какво е говорил ,и кой какво е правил.
72
1
 
6
 
! Отговори
MOPETO преди 13 години
От Сер-Гей та Гей-НералОт Тройна Коалициа на разБОЙКО корупцияОт Цеца капе по-малко мас пт колкото от Федоскинята
71
1
 
18
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
65Натискали са за митничар някакъв престъпник, дето и сега прякора му е "милионерът" ... правете си изводите! НОВ МОРАЛ?