Цачева: Парламентът не е безучастен за СРС-тата

Тя обаче призова да се изчака проверката на компетентните органи
Обновена: 11 яну 2011 12:05 | 11 яну 2011 12:04,
94
Цачева: Парламентът не е безучастен за СРС-тата
Снимка: Булфото

Парламентът не е безучастен по темата със СРС-тата. Това заяви председателят на парламента Цецка Цачева по повод разпространените записи между шефа на Митниците Ваньо Танов с депутатите от ГЕРБ Менда Стоянова и Искра Фидосова.

Тя обаче призова да се изчакат резултатите от проверките на компетентните органи.

В понеделник от РЗС показаха написани диалози между Танов и депутатките от ГЕРБ Менда Стоянова и Искра Фидосова с обещанието, че самите аудиозаписи ще бъдат пуснати в края на седмицата.

От тях става ясно, че народните представители са лобирали за митнически назначения на свои хора, но шефът на Митниците беше категоричен, че разпространеният разговор с Менда Стоянова е пълен монтаж.

„От вчера г-н Танов опровергава, казва, че това са монтажи. Аз не съм разследващ орган и нямам компетентността на прокуратурата и би било несериозно аз да давам оценки”, коментира Цачева.

Още по темата

„Нека компетентните органи се произнесат по законов ред ли са направени записите, съществуват ли те във вида, в който са разпространени“, обясни още председателят на парламента.

По думите й трябва да се изчака и проверката на Народното събрание да си каже думата.

„Имаме постоянно действаща комисия, контролираща СРС-тата, която тази седмица ще заседава, така че парламентът не е безучастен по темата“, допълни Цачева. 
    

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ваньо Танов си върти ***, като на кючек.Я го вижте на снимката, където са тримата ***, за да разберете.И май, че той ще изгори като първи по ред бушон!
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
...компетентните органи...Боже мой, до кога ще се търкаля това болшевистко и сталинистко клише из езика ни?Едно на ръка, че "компетентността" е спорна. Това не е проблема.Проблемът е в "органите". Което идва от още от другаря Дзерджински и Ленин, от ЧК и другаря Сталин и е пряко следствие от тъпизма "биещото сърце на Партията". И тази фашизоидна тъпня продължава да се дъвче и набива в главите на мат'ряла от рабфаковци, джурнализи и милиционери от Магнаурската школа в Симеоново!Нееееееееее!
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая свинарка, кога ще почне да работи "на полза роду"?
27
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Специализирания Съд!!?! Това е партенка, която е насочена към глупците, за да възхваляват герб колко "много работа са свършили". Въпрония съд ще се явява първа инстанция-тоест дори да издадат присъда на някой, той ще може да обжалва на горните инстанции! Какъв мислите че е смисъла?
26
10
 
1
 
! Отговори
мусайбе преди 13 години
ЯНЕ ТРАВИТО И ТРАКТОРА си имали вестник !!!!ГОЛЯМА НОВИНА !!!
25
1
 
22
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 13 години
Па русо,па просто,па грозно,па дебело,па от село!Тая си е направо типичен гейбер!
24
7
 
3
 
! Отговори
ДАСКАЛА преди 13 години
И от този разговор личи, че Ваньо Танов е почтен човек. От най-добрите кадри в МВР. Моето предложение е -- Ваньо Танов президент !
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Цачева: Парламентът не е безучастен за СРС-тата"Даааа, разбира се. И представители на парламента участват в СРС-тата, спокойно Цачева.
22
10
 
2
 
! Отговори
мафиот от Драгалезе преди 13 години
Дон Джовани Костовеземафиот от Драгалезекапо де ла тути капиГном *** му крепиала Боци яко ги затапи
21
17
 
2
 
! Отговори
bg. преди 13 години
България вече е друга!!!!За първи път от 20г. насам българският народ се управлява от честен,почтен и благороден човек!!!Вече компроматите и конспирациите не вършат работа на бившите агенти от ДС!!!Мамицата ще им разкатае на алчнити,нагли,безкруполни и крадливи политици!!!А те повярвайте ми са навсякъде и в ДПС,БСП,СДС,ДСБ,РЗС,НДСВ.Добре че в Герб като надушим някой нечистоплътен вън и на прокурора.
20
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КОМПРОМАТИТЕ...са поръчка на Позитано-20!Партията ,упорито иска да надскочи 8% ..имидж!
19
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Европа не иска да работи с Борисов, а Брюксел става все по-нервен!
18
15
 
2
 
! Отговори
истината преди 13 години
Хахаха, такава компроматна атака не е имало срещу нито едно правителство или политик досега. Спокойно народе, на прав път сме, изборите ще го покажат. ГЕРБ ще мачка, а Сергея ще се прави на изненадан и предаден от електората и най-верните си другари. А аз ще си умирам от смях, защото не завися нито от едните, нито от другите. А тия дето изкарват тука левчета с платени коментари, ще *** от глад пред Бюро по труда :)
17
2
 
8
 
! Отговори
цачева преди 13 години
на ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ
16
14
 
4
 
! Отговори
partizanina преди 13 години
АМА САМО ПРИ СПОМЕНАВАНЕ НА АЛ.ПЕТРОВ И ДРАСКАЧИТЕ ДЕТО РАБОТЯТ В САЙТА ЩЕ СИ СЧУПЯТ ПРЪСТИТЕ ДА ДРАЩЯТ МИНУСИ...ПО 10 В СЕК.ТАКА ЛИ ВИ Е ИНСТРУКТИРАЛ ТРАКТОРА А?
15
0
 
11
 
! Отговори
изпържи цацата преди 13 години
Скритата цел на този пореден плондир на поредния екип о`правляващи палячовци е СПЛАШВАНЕ - поробените, надигащи все повече глава и замислящи вече съпротива, да разберат, че всичко се подслушва и... да им секне ентусиазъма. Не им се връзвай. Прави групи за връзка и бързи общи действия при общи искания. Преди всякакви партии. За пряко влизане на гражданите във всички власти - с всички възможни права. БУНТЧЕ - мирно кротко и всенародно - за това да чуват във всеки телефонен разговор дано!
14
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Между другото, стругарката която се е хилнала на снимката - пръва на съд, за некомпетентност. Възпрепятсва работата в парламента.
13
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде, пускайте го най-накрая тоя специализиран съд. Точно 10 дела ще разгледат преди да стане ясно, че не е по-различен от обикновеният съд. Даже ще е по-зле. Връхъ на гейберската глупост, но след като трябва да се уверите лично - заповядайте.Апропо, кога започва тоя съд? Слушам го от поне година, още го няма? Или и той ще е като завода за *** на Борисов? :)
12
15
 
7
 
! Отговори
БСП-МАФИЯ преди 13 години
ВСИЧКО Е БОЛШЕВИШКА МРЪСОТИЯ....ДОРИ И ДЕЦАТА ГО ЗНАЯТ...ГОЛЯМ СТРАХ И ПАНИКА ГИ ГОНИ ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД.ЗАЩО ЛИИИИИ....?????ПРЕСТЪПНА БОЛШЕВИШКА ***
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По-късно обаче, в новинарската емисия на bTV в 22 часа, Ваньо Танов призна: "С г-жа Фидосова има такъв разговор".