Цачева: Парламентът не е безучастен за СРС-тата

Тя обаче призова да се изчака проверката на компетентните органи
Обновена: 11 яну 2011 12:05 | 11 яну 2011 12:04,
94
Цачева: Парламентът не е безучастен за СРС-тата
Снимка: Булфото

Парламентът не е безучастен по темата със СРС-тата. Това заяви председателят на парламента Цецка Цачева по повод разпространените записи между шефа на Митниците Ваньо Танов с депутатите от ГЕРБ Менда Стоянова и Искра Фидосова.

Тя обаче призова да се изчакат резултатите от проверките на компетентните органи.

В понеделник от РЗС показаха написани диалози между Танов и депутатките от ГЕРБ Менда Стоянова и Искра Фидосова с обещанието, че самите аудиозаписи ще бъдат пуснати в края на седмицата.

От тях става ясно, че народните представители са лобирали за митнически назначения на свои хора, но шефът на Митниците беше категоричен, че разпространеният разговор с Менда Стоянова е пълен монтаж.

„От вчера г-н Танов опровергава, казва, че това са монтажи. Аз не съм разследващ орган и нямам компетентността на прокуратурата и би било несериозно аз да давам оценки”, коментира Цачева.

Още по темата

„Нека компетентните органи се произнесат по законов ред ли са направени записите, съществуват ли те във вида, в който са разпространени“, обясни още председателят на парламента.

По думите й трябва да се изчака и проверката на Народното събрание да си каже думата.

„Имаме постоянно действаща комисия, контролираща СРС-тата, която тази седмица ще заседава, така че парламентът не е безучастен по темата“, допълни Цачева. 
    

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
17
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
Очакваме СеРеСетата с участието на Лейди Цецка!
69
0
 
6
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
ДО 64 /"У ШЕНГЕНЯ" гражданино"У ШЕНГЕНЯ"Ако не вЕрваш, питаш патрона ти като дойде да ти даде заплатата в прес-центъра на КОМ.ПАРТИЙКАТА Герб...питай го докато не го е изхвърлил работодателя му (Данъкоплатеца) от властта, щот после няма да можеш. Няма да има кой да ти дава заплата за да пишеш във форумите в милиционерска защита
68
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Разговорът с Искра Фидосова е истински", това каза в късната емисия на новините на bTV директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов- те това каза шефа на митниците.
67
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Парламента е една голяма МЕНТА и абсолютно безгласна буква.Квото каже шефа това и става.Парламентарната демокрация в Бге абсолютна УТОПИЯ.И на фона на цялато това йезуитско поведенеие да се очака нещо положителное меко казано идиотизъм.Но масовката електорална ако мине през диспансера то 100% би била освидетелствана.
66
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стига сте го показвали, това свинеподобно!
65
0
 
13
 
! Отговори
до дени#53 преди 13 години
напълно съгласен-и опоскаха държавният резерв
64
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако Танов е мъжкар - да излезе и да каже кои точно са хората от ГЕРБ които са го натискали ! Иначе е повече от ясно, че всяка спечелила партия ще назначи хора на който има доверие и ще уволни тези на предишните управляващи, но в случая казал ли си "а" - трябва да кажеш и "б" !
63
8
 
0
 
! Отговори
KALT преди 13 години
Бренеке, Гражданино на ЕРБ. Бренеке. Ако съм ти на работодателите ще те изхвърля като комета поради неграмотност.
62
1
 
19
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
Цецка:От вчера г-нТанов опровергава,казва че това са монтажиЕстествено,че свише(нейде от Банкя)му е наредено да отричаСега като изнесат разговора помежду им с РазБойко (записан за спортни цели от Даскал физкултурника),някой има ли съмнение ЩЕ ВЕДНАГА ЩЕ ВИКНАТ ЧЕ Е МОНТАЖПросто вече лафа виновен е Станишев или това е наследство от Костов не е актуалноСега вече ще се говори-ВИНОВЕН Е ТРАКТОРААйде гази Тракторе ГЛИГАНА ОТ Банкя,преди да го е избракониерствал ловеца Първанов с 1 бринике
61
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Драги ГЕЙбери, вижте се на какво приличате!Фидосова, Менда, Цецка, Цветан, Лъчо Иванов, и Тиквата Борисов!Само се вижте!Пред един истински ГЕЙбер, даже Станишев и Костов изглеждат като младенци!Даже Яне се оказа по-голям мъж от Борисов! Яне поне не го защитават женски чудовища от РабФАКМъка, мъка!
60
1
 
8
 
! Отговори
>>> преди 13 години
Човекът Танов ви го каза: много пари има дадени... и с тая криза сега... и почват да стават нервни.А па вие тука си словоблудствайте до откат.Кучетата лаят, кервана си върви!
59
2
 
7
 
! Отговори
Годухай от рода Дуло преди 13 години
Цаци ще ви оправляват, роби с роби, докаго си го чешете по форумите. Кой да ви измете къщата, бе! Кой все ще ви освобождава вас?! С 3 млн. на улиците няма да им стигне ни полицията, ни джандармерията. И като ви лъжат с разни ментета, ами вземете си права за пряк контрол - във всички власти. Става с бунт, извънредни избори и независими кандидати. Не вервай на никого, но се свържи с останалите за общи действия при общо искане. Преди всякакви партии. Елементарно.
58
11
 
4
 
! Отговори
Кобилата на Яне преди 13 години
Ей хора...власт и пара се дава скръв...Кръв пикаят тия дето досега лапаха като змейове...Не срс-та,магма от ядрото на земята ще докарат,за да няма ред и законност...И това е началото,още по-големи гадории ще има,щото те отдавна са забравили идеалите на дедите си...сега са зяпнали и ненаситно искат да лапат....и всеки,който застане на пътя м/у техните търбуси и парата ще бъде жигосван,клан,пален......комунист наяден няма
57
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До кога щесе отговаря на доноси от Първанов и РЗС точка и край Да кажат човека с каскета и ще повярвам
56
11
 
3
 
! Отговори
KALT преди 13 години
Като не ти харесва, бягай при Азер Меликов. Секс символа на БСП. Няма нищо лошо в това да си стругар, нали така ни опропастихте господа комунисти. Назначени сте за милионери, каза другаря Андрей Луканов. Преди да изяде оловото. От вас между другото.
55
1
 
27
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
Абе нещо май останахте единици да не кажа само един, който драска тук в полза на управляващите! Управляващи "честни", както вие се изразявате - честни обаче за какво? За тази година и половина само доказаха,че сеят омраза и злоба между хората, между млади и стари,между цели съсловия;управляват на база разделяй и владей без капчица компетентност и грамотност;изхарчиха де що пари имаше, национализираха ни парите от здравния резерв,допълнителния пенсионен фонд... Това ли е честност! Без грам работа
54
1
 
8
 
! Отговори
Георги Петров преди 13 години
Шаран,Пиши под едно и също име или поне на няки си изключвай тъпия Caps Lock
53
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БСП=СоциализъмГЕРБ=Комунизъм - бивши членове Б.Борисов,Ц.Цачева,Б.Димитров
52
1
 
27
 
! Отговори
Дени преди 13 години
Има ли значение кой пуска тези записи .Не е ли по-важно и по-скандално съдържанието. Какво сътвориха за повече от година и половина тези управляващи освен скандали , хаос , лъжа след лъжа , национализация на здравни вноски ,на частни пенсии , тотален срив на доверие от инвеститори , коментари кой какъв е , Калинки и фалш , безработица , корупция ,контрабанда -нечувана , огормен дефицит , пиар-акции и още и още. Писна ни от комунистически популизъм и ментета. И тия като ония.
51
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Танов има изключително услужлива памет. Ту казва, че не може да помни разговори, ту се оказва, че помни в подробности, браво. А че кадруването е нормално не знам какъв човек трябва да има такова мнение...