Борисов: С арабите сме близки, на всеки ъгъл има дюнер

България осъжда терористичния акт в Москва, каза премиерът
Обновена: 25 яну 2011 15:28 | 25 яну 2011 15:18,
608
Борисов: С арабите сме близки, на всеки ъгъл има дюнер
Разчитаме на балансираната ни външна политика, каза премиерът в Япония. Снимка: БТА

България осъжда терористичния акт на летище „Домодедово” в Москва, каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Токио.

"Потресен съм от това, което се прави. Терорът е убийствен. С една дума – мъка за всички. Недопустимо е в 21 век така да се решават каквито и да е конфликти", категоричен е Борисов. За съжаление има и българин сред загиналите, който е австрийски гражданин, каза още той.

"Тези терористични актове не подминават никоя държава – дали е Русия, дали е Швеция, дали е Америка, дали е Великобритания. В това отношение просто е непрогнозируемо на кого може да му се случи", смята Борисов.

Още по темата

"Ние разчитаме на балансираната ни външна политика – с арабския свят, с Палестина, с всички държави там сме в изключително близки, приятелски отношения. Арабският свят прави бизнес в България, на всеки ъгъл има дюнер", изтъкна премиерът, цитиран от "Фокус".

"Надяваме се в това отношение да го отчитат хората, които взимат тези решения за подобни актове. Когато те ги взимат централизирано, се наблюдава и поведението на дадени държави. Затова считам, че България води много добра балансирана и партньорска политика", посочи Борисов.

На въпрос дали след атентата в Москва са коментирани с министъра на транспорта по-засилени мерки на летищата в България, Борисов каза: "На държави, където службите им са в пъти по-силни от нашите, им се случва това и те не могат да предотвратят нищо".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


608
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
564
2
 
8
 
! Отговори
ppancho преди 13 години
Ние сме на всеки километър...и така ...до края на светаааа...Боко с японците е японец,с арабите арабин,с евреите евреин,с ***....Е заслужихме си го...Отива ни на страната -БАЙ ***: )))
563
3
 
16
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Боже, няма ли кой да запуши простата муцуна на тоя ***? Срам ме е, че подобен индивид е начело на страната ми !!!
562
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На Боцето морето му е до колене! :)))
561
2
 
40
 
! Отговори
angel преди 13 години
Съвременния Бай Тошо. Бисер след бисер и кой от кой по-колоритен. Това днес беше голям хит. Хората с арабите въртят бизнес с петрол, ние - с дюнери. Ами, кой с каквото може. ха ха ха
560
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
smqx kakvo da pravish te na6ite politici sa zle ama Parvanov e po lo6 ot toq .ne moge da izbivash nevini hora za6toto politicite na tezi golemi dargavi v minaloto sa izbivali nevini v tehnite .teroristite da izbivat politicite ne nevinite .
559
1
 
8
 
! Отговори
африканецът преди 13 години
ама джамии достатъчно няма г-н премиер.ако в софия се построят поне 50-тина,може и петрол без пари да получим.
558
5
 
1
 
! Отговори
az преди 13 години
vsichki ste mnooogo kompetentni ,vsichko znaete i ot vsichko razbirate...,a po-vecheto ot vas sa bezrabotni i s kredit kum bankite,vzemete nasochete sili kum tova kak da napravite neshto hubavo vmesto da si cheshete ezicite.-vie da ne ste bil diplomat v Japonia ili moge bi ste givjal tam ta ste tolkova na ti s etiketa?vie ste neblagodarnici.niakoi se opitva da svurshi neshto v tazi durgava-nali ZARADI VAS go pravi...
557
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А държавата е ***
556
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами щом Той е близък с араби, халал да са му на халката! Не разбирам обаче ние какво общо имаме със случая.....
555
0
 
5
 
! Отговори
Харабин преди 13 години
дюнерът като гълъб намира??ами ако не ми хареса или го хвърля??ще ме гръмнат ли арабите-??
554
8
 
4
 
! Отговори
отвратен преди 13 години
От повечето коментари тук имам усещането, че голямата част от претендиращите за българска интелигенция се надценява! Недобронамереното критикарство е същтността им! Е де, *** има и добронамерена критика, но за вас тя като, че не е позната!
553
0
 
11
 
! Отговори
до MrTau преди 13 години
Важното е дюнери да има :) ... и бира ММ. Охааааааааааа!
552
1
 
18
 
! Отговори
ТАКА Е преди 13 години
Народ, който не намира сили да се отърве от мършата си, сам заприличва на нея!
551
18
 
3
 
! Отговори
Ибрахим преди 13 години
Мишки, ми като обичате Станишев, много ли ви беше хубаво преди? То че ББ не е най-добрия вариант, не е. Ама е за предпочитане пред оня олиг...ен! Все пак отиде с министри и се опитва да стигне до конкретни спогодби! Прави опит! А от станишевците само Емел Етем отиде със... сина си! Вярно че прави изцепки, ама на японците сметката им е по-важна и от дипломатическия протокол, не се безпокойте.
550
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По същата логика излиза, че всички в България сме от ГЕРБ, защото във всеки хипермаркет продават минерална вода "Банкя".....
549
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
При японците дипломатическия протокол е издигнат в култ. Там има значение дори слабо кимване, мигване или крачка.След поведението и приказките на нашенския терминатор сигурно са в шок - културен, емоционален и всякакъв.Има с години да си събират и сглобяват тъпомерите.
548
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яжте дюнери, пийте бира ММ, използвайте за спаринг най-близкостоящия до вас министър, четете Винету! Въобще...шменти-капели!
547
3
 
31
 
! Отговори
РАЗБОР преди 13 години
Борисов е най необразованият, най- нискокултурният,най-елементарният управник-мутра ,който България е имала от времето на Ивайло свинаря насам.А ШАРАНИТЕ му се възхищават...!?!?!?
546
9
 
10
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 13 години
Жалко...Много,много жалко! Заради простаците и промитите червени мозъци - сме най-бедната държава след Танганайка....)
545
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветанов трябва да обясни на обществото истината за изтеклите в Интернет разработки срещу шефа на митниците. Вярно ли е, че разработка Шимпанзе с регистрационен индекс 72-1335/12.05.2010 г. е водена конкретно срещу Ваньо Танов и по кои състави на НК? Вярно ли е, че разработка Менажерия с регистрационен индекс 48-1247/02.02.2010 г. е водена срещу Ваньо Танов и неговите синове и по кои състави на НК? Вярно ли е, че разработка *** с регистрационен индекс 75-1348/31.05.2010 г. е водена срещу Ваньо Танов и високопоставени митничари и по кои състави на НК? Защото ако тези разработки не са водени по реални деяния, излиза че са били използвани като средство за шантаж и натиск с цел да бъдат обслужвани нечистоплътни интереси...