Янев обмислял да „катастрофира” за повече гласове

Отцепници от РЗС твърдят, че лидерът натискал за манипулация на подписката
7 фев 2011 22:28,
59
Янев обмислял да „катастрофира” за повече гласове
Великов и Железчев с някои истини за РЗС. Снимка: БТА

Лидерът на РЗС Яне Янев обмислял пътен инцидент със себе си, за да привлече вниманието към партията, съобщи бившият организационен секретар Тодор Великов.

По думите му Янев бил питал: „Смяташ ли, че ще е добре, ако с мен стане пътен инцидент и това повиши избирателната активност към РЗС".

На специална пресконференция Великов заяви, че е напуснал РЗС заради заиграването с БСП.

По мое време контакти с БСП нямаше, каза той и допълни, че не знае да е имало и контакти с Алексей Петров.

Друг мотив бил, че подписката на РЗС за свикване на референдум за нова конституция е била манипулирана, но това е станало под натиска на лидера на партията Яне Янев.

„Докато напуснах партията в средата на ноември, имаше събрани 36 000 подписа, как след това за месец и половина станаха над 500 000”, попита той.

По думите му за подписката е ползвана "база данни от застрахователни полици". Той отказа повече информация за застрахователната компания с мотива, че в момента тече проверка на ДАНС по подписката.

Великов допълни, че са му се обадили хора от РЗС, които се притесняват, че може да бъдат "натопени" за фалшифициране на подписката.

„Няма да допусна бивш и настоящ член на РЗС да бъде употребен заради личното оцеляване на някого от ръководството”, каза Великов.

Според него Управителния съвет, който е избрал в неделя Политическия съвет на партията, е нелегитимен, защото не е гласуван от членовете на Конгреса на РЗС в началото на 2009 година.

Още по темата

С хвърляне на димки във въздуха политика не се прави", посочи бившият съратник на Янев.

Бившият заместник-председател на РЗС  Атанас Железчев  пък посочи, че партията с това ръководство няма бъдеще. Янев проигра шансовете, които имахме за силна връзка с консерваторите, допълни Железчев.

Същевременно от ръководството на партията изнесоха данни, че по разпореждане на ръководството на ДАНС кадровите агенти Красимир Христов и Сашо Билев са фабрикували несъществуващи „доказателства", които да изкарат подписката уж фалшифицирана.

От ДАНС пък категорично отхвърлиха твърденията на хората на Яне Янев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
стой си яне у дома и си вземи психолог дано те промени психически не ставаш братко власта ще ти бъде винаги мираж вземи си флашките и бегай
52
2
 
1
 
! Отговори
Danail преди 13 години
Защото всички една ръка целувате, всички от една чешма вода си наливате...да не продължавам с метафорите!И скромното ми лично мнение е, че ти просто не ставаш. Не ти се кефят хората..с тези крясъци на обезумял паун.Бойко може да е всякакъв, но народа макар и *** го харесва. Deal with it!
51
2
 
0
 
! Отговори
Danail преди 13 години
Американците си събориха 2те кули в Манхатън, убиха 3000 души + атентата в Оклахома сити център през 1995 с още 1500, за да мине Homeland security act и да запалят персийския залив за 2ри път!Наш Яне иска с 1 пътен инцидент...да излови електоралните пилци! Не става така пич! И с флашки не става. И с плюнки по власта... Защо, "аркадаш" като си толкова нахъсан и пронационално настроен, не отговори на въпроса на Ред колегията в Шоуто на Слави - Кой всъщност управлява България?
50
2
 
1
 
! Отговори
чалгю преди 13 години
Ех Яане, ех чалгарю!
49
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
HAIDE DA OTIDEM NA OPELOTO
48
3
 
4
 
! Отговори
..И ПАТКАТА СИ... преди 13 години
...ОТРЕЖЕ .....ВСЕ ЩЕ СЪЩОТО ***, НА ДС/ДАНС И "ПОМАКА-ТРАКТОР"!
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БСП както обикновено се спряха на неподходящия човек за борба с ББ:))
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДАНС даси свърши работата докрай и ако има нарушение да си платят Стига с тези номера на ГОЦЕ писнами
45
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И Бойко беше със счупен крак по време на изборите!Замислете се!
44
3
 
4
 
! Отговори
dp преди 13 години
Не от пътна, ами и от космическа катастрофа да оцелее няма да станепопулярен - просто не е типът, дето става. И оня дето го пробутватполека като сегашен мъченик - Алексей какъв беше - и той е там.Не че за публиката е по-добре когато някой от тия, дето стават популярни - катоБойко - го запишат главен, все са слуги на същия неафиширащ се господар,та за крайния потребител няма значение. Само тях (ченгесарите) си ги касаекой в какъв кабинет ще го сложат и кому какво ще дадат.
43
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Обмисля ви главата, платени медии под натиска на Бойко само плюят Яне, защото той му е неудобен и казва истината рекете и далаверите на тъпата мутра, това е истината!
42
2
 
11
 
! Отговори
ъ? преди 13 години
Е как да "катастрофира" Янка, като и откраднаха колата!?
41
16
 
3
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
За Яне не знам, но скоро се очаква някой 'опит за покушение' срещу Бойко. Запознати твърдят, че Бойко готви медийна акция - ще инсценира, че се опитват да го убият, неуспешно, а той ще излезе герой от ситуацията. Това ще убеди част от колебливия електорат, че видиш ли, Бойко е на прав път, защото мафията иска да го очисти, а той - светецът - се бори със всички...
40
5
 
1
 
! Отговори
do 39 преди 13 години
A ti kakyv si, che ne razbrah? Debel bezraboten pypchiv draskach po forumite?
39
9
 
19
 
! Отговори
alex преди 13 години
Базата данни от застрахователни полици дали не е от Лев Инс > Алексей Петров > Яни Янев...Тея нови мутри искат да кльопат от държавата ама го играят много на театър, отколкото да предлагат някакви алтернативи.. Защото то просто няма такива... И затова ги е яд всички, че нещата започват да се случват в тази държава, че кранчетата им спряха и партийните им каси обедняха... Да видим на следващите избори Яне от чия магистрала пак ще гледа и откъде пари за нови билборди
38
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Великов достта богат ще излезе от този парламент!!Прагмантичен!!!Съобщи, че преди седмица едното дете му се върнало от САЩ, другото от Англия, екскурзианти-с парите на познайте кой ??????
37
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КАКЪВ Е ТОДОР ВЕЛИКОВ- БИВШ ДАСКАЛ ПО ФИЗКУЛТУРА В УЧИЛИЩЕ ЗА ДЕЦА СЪС СПЕЦИАЛНИ НУЖДИВ ГОРНА ОРЯХОВИЦА , САМИЯТ ТОЙ ОТ ГОРНА ОРЯХОВИЦА-БИВШ ДЕПУТАТ ОТ СДС И АКТИВИСТ НА СДС ПОСЛЕ КОСТОВИСТ-ДЕСЕБАР , КРАДЕЦ И МОШЕННИК И ПОНЕЖЕ В ТЪРНОВСКО СИ ГО ЗНАЕМ ВЛЕЗЕ В ЛИСТАТА НА РЗС ОТ ЯМБОЛ ЩОТО ТЪРНОВО Е КАУЗА ПЕРДУТА ЗА НЕГО *** И *** НО ЯНЕ САМ СЕИ Е ВИНОВЕН КАТО СЕ Е СБРАЛ С ТАКИВА НЕЧИСТОПЛЪТНИ
36
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
" Много пъти съм казвал на Яне , че не трябва да критикува трима човека в тази държава: президента , главния прокурор, и Бойко Борисов"- Цитат от речта на Атанас Железчев на УС на РЗС от 06. 02. 2011 . Г-н Железчев време е да се прекръстите на Мекушин , Плъхарски, и т. н. . За ваша информация /"ваша" е с малка буква по разбираеми причини/ Емил Василев и Управителния съвет се застъпиха да бъдете изслушан в залата , ако зависеше от хората така наречените от вас " платени клакьори" / над 250 човека/ , никога нямаше да влезете вътре.
35
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какви са Железчев и Великов? Членове на РЗС милеещи за партията- едва ли , според думите им "Тази партия вече няма бъдеще", защо тогава продължават да съскат с раздвоени езици. Има само един отговор - когато си взел пари и си поел ангажименти - плюеш , съскаш , правиш всичко възможно да защитиш "новите си господари" , всичко за да спреш истината за управлението на ГЕРБ да излезе на яве. Какви са Железчев и Великов?
34
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
3000000лв като получиш и започваш да играеш по нечия *** г-н великов колко сте жалък