Не сме терористи, ревнаха от РЗС

Яне към Бойко: Ако си мъж, кажи кой взриви Галерия
Обновена: 11 фев 2011 14:49 | 11 фев 2011 11:30,
290
Не сме терористи, ревнаха от РЗС
Яне Янев. Снимка: Булфото

„Борисов е толкова страхлив и объркан, че наговори един куп небивалици. Той нали се прави на някакъв смел мъж. Нека каже имена на хора от РЗС, които са участвали в терористични актове”.

С тези думи Яне Янев отхвърли обвиненията на премиера Бойко Борисов и бившия си съпартиец Тодор Великов, че определени кръгове около него са готвели провокации.

Все пак Янев се съгласи с премиера за едно: „Аз също считам, че тези, които са пребили Огнян Стефанов, сега са взривили „Галерия”.


Тук възниква въпросът има ли МВР и ДАНС, или сме разграден двор?”, попита Янев и без да каже имена, насочи кои са извършителите на двете покушения: „Част от тях се намират в ДАНС в момента, на високи позиции”, категоричен бе той.

В РЗС са твърди – ще заведат дела срещу Тодор Великов заради твърденията му срещу тях.

„Това е абсолютна лъжа, така както беше лъжа, че ние сме инсценирали открадването на джипа. Вече минават 12-13 дни и нямаме никаква информация”, заяви Янев и допълни, че му е под достойнството да коментира Тодор Великов.

Още по темата

Емил Василев пък даже не желаеше да спомене името на бившия си съратник: „Защо премиерът назначи един доказан подлец за свой говорител? Той си е написал на челото: "Аз съм мръсник". Това говори и какво представлява самият премиер”, атакува независимият депутат.

Яне Янев призова делото „Галерия” да бъде разсекретено. Там щели да лъснат и имената на похитителите на Огнян Стефанов, съответно – на хората, които поставиха бомбата пред редакцията на вестника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
5
 
15
 
! Отговори
Иван преди 13 години
От БСП са истински хора, държат си на думата, като са казали 20 стотинки на коментар - плащат ми 20 стотинки, не са закъснели нито веднъж, и не са ме излъгали. За това им вярвам, затова ги подкрепям. На вас ГЕРБ какво ви е дал?
193
3
 
14
 
! Отговори
ДЖАБА преди 13 години
ШЕЗОФРЕНИК... Представям си този *** да ни управлява . Този ще ни вкара в пълна изолация а може и във война.
192
1
 
15
 
! Отговори
до Иван преди 13 години
Иване - само забрави да кажеш кой е твоят град да дойдем да проверим и да видим с очите си тълпите хора които се вливат в РЗС.Не е зле да направите номерчета за записването за да не избухнат бунтове ако някой от милионите желаещи не успее да се запише!Иначе стилът ти на изказ ми е доста познат, звучи налудничаво .....Абе вие всичките стотина симпатизанти на Янето ли сте такива кукувици?
191
1
 
11
 
! Отговори
до Амиго преди 13 години
Ти и твоето семейство,стойте здраво за Янко....*** гледайте Трактора да не ви мине отзад.....Че така хем ще ви болят дупетата,хем Янко ще е незадоволен
190
1
 
8
 
! Отговори
RAYA преди 13 години
MOLIA VI PRESTANETE DA NI ZANIMAVATE S TOZI OTKACHALNIK.PISVA VECHE DA CHETEM SAMO ZA NEGO I LUDITE OKOLO NEGO.TOLKOVA LI NIAMA ZA KAKVO DA PISHETE!!!!!!!
189
4
 
12
 
! Отговори
БРАД МИТ преди 13 години
Не е сериозно всеки ден медиите да ни занимават с този параноик. Е след като хората нямат хляб на масата то пък имат зрелищен *** .
188
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
198добавен от: Amigo преди 2 минути ............АМА И ТИ СИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ,АМИГО!!
187
3
 
22
 
! Отговори
До Яне преди 13 години
Яне луд си Яне, твоето място е в псиоходиспансера !!!
186
2
 
15
 
! Отговори
РЗС преди 13 години
Ние не сме терористи,ние сме луди за връзване!
185
3
 
18
 
! Отговори
Янко Бибиянко преди 13 години
Сега ще ви разкрия една тайна.Първия човек стъпил на луната съм аз,заедно с дяволчето Фют.Обаче,после Фют са влюби в Сергей,а аз пристанах на Трактора....Обаче после Трактора го затвориха в гаража и аз почнах да плача...Обаче после Баба Му на Трактора запали двигателя и успя да го изкара от гаража...Обаче Трактора не иска повече да съм му съединител и аз са ядосах....Обаче аз като са ядосам........плача......обаче аз като плача ...Баба гърми
184
19
 
3
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Областния координатор на партия ГЕРБ в нашия град обикаля по центъра с мегафон и предупреждава гражданите занапред да внимават в действията си. Който не вярва да дойде. Активисти на тази крадлива хунта обикалят по паркове и хипермаркети и също предупреждават гражданите,предимно възрастни хора. Това е защото стотици граждани са пред централата на РЗС да засвидетелстват своята подкрепа и също и много се вливат в структурите на тази партия. Е какво друго можеше да се очаква от мутромилиционерите. Е искахте тиквата на ви сега тиква наааааааа. Граждани ще мълчим ли пред репресиите на тази крадлива хунта,за това че България никога не е била в подобен ценови шок,че тези милиардери - олигарси нарекли се Герб ни докараха пред нова национална катастрофа,за това че гражданите никога не са били в подобно окаяно състояние и с толкова ниски доходи,за това че Тиквата отново ни излъга че уж ще намаля тока а отново го увеличи. ОСТАВКА НА НАЙ- КРАДЛИВАТА И БЕЗПРИНЦИПНА ХУНТА В ИСТОРИЯТА НА СТРАНАТА ГЕРБ/ГРОБ/
183
24
 
5
 
! Отговори
Amigo преди 13 години
Аз,моето семейство,близките ми,приятели и познати сме зад г-н Янев вече....Единствен се осмели да каже истината за мутрококомунистите от Гроб,за техните кражби,за 9-те имота на Цецо крадецо,за 30-те имота на председателя на общинския съвет от Герб,за Мургина която пълнеше партийната каса на Боко и благодарение на Яне я осъдиха....За разлика от тиквата Яне никога не е бил член на БКП а още 19 годишен става председател на младежкото БЗНС...С теб сме Яне - българския Вацлав Хавел - Яне премиер,тогава всички милиардери олигарси от Гроб ще върнете заграбените милиарди от народа
182
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Случайно да не се преместил четвърти километър в народното събрание?Е гати зоологическата градина......и тези хора пари получават от нас. Тези хора са опастни за обществото.
181
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЕИИИИИИИ,НЕ МОЖАХА ДА СЕ СПРАВЯТ С ТОЗИ ЛУД ЯНЕ,,ТАКА ХАРЧИ ИЗМЪЧЕНИТЕ ПАРИЧКИ НА БЕДНИЯ БЪЛГАРИН..*** ДОЛНО,ДЕТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА!
180
5
 
20
 
! Отговори
Гражданин преди 13 години
Въз основа на долупосоченото бих посъветал тези от ГЕРБ да изразят сериозното си съмнение,че Янето действително е учил специалност Право в ЮЗУ и да поискат задълбочена проверка на неговото обучение, вкл. проверка на неговите юридически познания пред комисия от петима известни преподаватели по Право. Пред тази комисия Янето трябва да отговори на въпросите клевета ли са думите и твърденията мафиотско управление, държавна мафия, нереализиран кандидат фюрер. Ако Янето каже,че не са клевета, това означава липса на елементарни правни знания това се учи във 2-и курс на ЮФ и дипломата следва да се отнеме. Ако признае,че са клевета, това означава отиване на съд с всички възможни последици на този пишман-юрист и депутат.Да не говорим,че той призовава за насилствено сваляне на законна власт, което също е подсъдно.
179
3
 
20
 
! Отговори
Гражданин преди 13 години
"Не мога да се ангажирам с коментарите на Патрашкова, но съм сигурен, че държавната мафия организира държавен преврат вчера. В основата на това е един нереализиран кандидат фюрер и един бивш и, може би, настоящ рекетьор", коментира Янето. " Ние ще свалим това мафиотско управление от власт". Яне, ти си юрист човек, а дори и второ- и третокурсниците от ЮФ знаят, че обиди като "мафиотско управление, държавна мафия, нереализиран кандидат фюрер", призиви за сваляне на законна власт подлежат на съд и отърваване няма,така че ако действително премиерът е човек с достойнство, ще те съди и осъди и там никой съдия,та дори и най-големият противник на ББ, не може да ти помогне. Така че по-внимателно с епитетите, че на всяка крачка се подлагаш на заплаха от съдебно преследване. Разбираме,че си Ботев и Левски, взети заедно,на сегашното време, че искаш да вдигнеш народа на бунт, но внимавай с изразите. Ако на мястото на ББ беше президентът Първанов, отдавна да те е дал на съд.
178
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
veneta si misli 4e kato pokani qneto reitinga 6e i se vdigne
177
6
 
15
 
! Отговори
инна преди 13 години
Крайно време е Яне да си ходи,омръзна ми всеки ден да измисля простотии,в които никой не му вярва освен той самия.Безинтересен е и е крайно време да го разбере и да си ходи вече наистина.
176
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
nemoga da razbera za6to go kanat qneto vsi4ki tv sega v sabota 6te bade pri veneta raikova rezil
175
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не харесвам Яню, ама пък продажни *** като Тодор Великов - съвсем не!Толкова продажни *** има в това НС, че човек се замисля, дали има нужда от него.Или дали 240 трябва да бъдат ЛАПАЧИТЕ!