Връщаме се към разчистването на сметки от 90-те години!

Първанов разтревожен, че нямало респект към МВР
Обновена: 10 фев 2011 17:15 | 10 фев 2011 17:12,
276
Връщаме се към разчистването на сметки от 90-те години!
Сигурността ще е основна тема на КСНС. Снимка: Булфото

Президентът Георги Първанов е сериозно разтревожен от това, че няма респект към МВР. Така държавният глава коментира взрива пред редакцията на в. „Галерия“.

Според него развитието на престъпността е една от основните заплахи за сигурността на страната. 

„Аз съм сериозно разтревожен от това, че няма респект към МВР, че виждаме връщане на лошата традиция за разчистване на сметки по начина, по който това ставаше през 90-те години и началото на новия век, а всички мислехме, че това са забравени неща“, заяви президентът.

Според него няма съмнение, че това предполага да се направи един цялостен преглед на възможностите в момента. Той каза, че това може да стане на предстоящия Консултативен съвет по национална сигурност.

Още по темата

Първанов предложи акцентът в разговорите да бъде върху членството на страната ни в Шенген, противодействието срещу контрабандата, която, по думите му, била тревожна.

На заседанието ще бъде обсъден и целият дебат, който е свързан с подслушванията и СРС-тата и с начина, по който към този въпрос са свързани МВР и ДАНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Parvanchov na naroda veche mu se povdiga ot tebe.Napravi ni usluga i se razkarai.
209
1
 
4
 
! Отговори
дядовото преди 13 години
най-смешното нещо в историята на БГ.
208
3
 
6
 
! Отговори
Тук-там преди 13 години
Няма такъв долен *** като Гоцето... Дано изгние някъде
207
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя жалък *** говори врели некипели-пръстъпността нараствала.Боже какви идиотщини.Нарсатва Гоце.Не виждаш ли ,че твоите съдии пуснаха Алексейчо и хоп започнаха убийства и взривове.А като бяха операциите по килърите не забравяй ,че сумиста ти е бил съветник.Но т както Цветанов разби и магистралните групи и Наглите и т.н. то почти няма такива новини,направо си няма.Как не те е срам бе мазник да лъжеш най-нагло.То комунист съвест има ли бе и аз какво се учудвам.
206
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Премахнат поради нарушение на правилата на сайта"-народната любов заля Гоце!
205
2
 
17
 
! Отговори
Стършел преди 13 години
Георги Първанов - Гоце се безпокои само за собсвеният си з....к!Защо не се безпокоеше, когато се вихреха техните момчета хибридно създадените комунистически мутри?
204
4
 
21
 
! Отговори
ДАЛАИ ЛАМА преди 13 години
ГОЦЕЕЕЕЕ,ГОЦЕ... *** ***...КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТИ НАМАЛЯВА ВРЕМЕТО,ТОЛКОВА ПО-НАГЪЛ СТАВАШ...
203
4
 
27
 
! Отговори
koce losa преди 13 години
Първанов ***, защо си още ТУК?
202
22
 
8
 
! Отговори
Долу Бйко преди 13 години
Аз ще гласувам за Първанов!!! Само така Първанов ПРЕМИЕР!!!!
201
2
 
2
 
! Отговори
do 239 преди 13 години
taka da
200
5
 
27
 
! Отговори
Агроном преди 13 години
Гоце кара трактортрактор има 3 педалаЯнчо, СерГейчо , Алексейчо
199
3
 
17
 
! Отговори
БСП(БКП)ДС= ПРЕДАТ преди 13 години
ПА НЕГОВИ ОРА ОТ ПЕРНИК СИ ЛОВАТ РИБИ У ЯЗОВИР ЛОБОШ С ТАКИВА ШАШКИ . И ГРАНАТОМЕТ И БОМБИ ЛИМОНКИ БЯХА НАМЕРЕНИ , НО Е СПОРНО ДАЛИ СА НА ОРАТА НА КРЕДИТЕН МИЛИОНЕР ОТ БЕЛАНИЦА ИЛИ НА ПРОТЕЖЕТО НА ЧОРНИ . ТАМ ДАНС МАЙ ЗАЦИКЛИ .
198
2
 
22
 
! Отговори
COPY преди 13 години
Сега, както виждам, мълчащият като цяло за аферата с подслушването в държавата, в която изплува и неговата намеса в корупционна връзка с Мишо Бирата, стоящият зад онзи натиск от 2006 г. президент Георги Първанов се обади с разтревожен вид: имало връщане към 90-те години, загрижи се той във връзка с факта, че пред редакцията на един вестник гръмна шашка динамит. Така ли?
197
2
 
21
 
! Отговори
ДС преди 13 години
През 2005г гоце назначава Бокова за посланик във франция и ети и благодарността и............Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова, която според слуховете е собственичка на апартамент за 7 млн. евро на легендарния парижки булевард Шан`з Елизе, е помогнала на своите приятели президентската двойка Георги и Зорка Първанови, да купят и подарят на големия си син Владо апартамент във френската столица, гласи най-прясната клюка, тиражирана в столичен седмичник. ЕТО ТОВА СА КОМУНИСТИТЕ МАФИЯ НАчЕЛО С ГОЦЕ .Не е ли време за тия хора да има ама истински народен съд.
196
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Позна , Гоце..........позна. тоз път ще си разчистим сметките с вас.
195
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** ВИНАГИ са си служели с НАСИЛИЕ! Това е ТЯХНО ДЕЛО ! ТРАКТОРА(ДС) СЕ КАРА ОТ ГОЦЕ(ДС)! Това е толкова просто и ЛОГИЧНО!
194
2
 
31
 
! Отговори
До всички преди 13 години
Книгата на Първанов в книжарниците не се продава, а се подарява. Ако я вземете ви дават 10 лева.На всеки 100 души снабдили се с книгата, лотарийно ще бъде избран един и ще получи орден "Стара Планина"
193
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Dage Dogan ne e tolkova mrazen ot balgarite, kolkoto Prezidenta Goze ot sobstvenite si sanarodnizi !!!!!!
192
2
 
23
 
! Отговори
bog преди 13 години
ПьРВАНОВ,,,,,,,,,,,,,,краино времне е да престанеш да заблуждаваш народа...........НЕ ТИ ВЯРВАНЕ ВЕЧЕ<<<<<<<<<<РАЗБИРАШ ЛИ ,,,,,,,изчезни или млакни СТИГА ЛАЖИ,,,,,ВОИНИ И СМьРТ,,,,,НЕМА ВРАШАНЕ НАЗАД ,,,,,,,,ГОЦЕ<ГОЦЕ,,
191
2
 
23
 
! Отговори
МАФИЯ преди 13 години
И ТОЯ ще ни говори за РЕСПЕКТ и за разЧистване на сметки!? ПФУ! А в същото време разперва чадър над мафиотите:стойковци,трактори,маджовци,галевци,герговци,манджуковци, сумиста...и тем подобни престъпни твари с които си разпределят крадените милиони...Той изкара Стойков,а като света вида ненапита,а ще говори за морал,респект и т.н.