"Галерия" имат интерес от взрива!

Борисов: Да задържат конспираторите
Обновена: 10 фев 2011 14:47 | 10 фев 2011 13:05,
747
"Галерия" имат интерес от взрива!
Снимка: БТА

"Никой освен тези хора (в. "Галерия") няма интерес от този взрив, коментира в Министерския съвет премиерът Бойко Борисов.

Още по темата
Той каза още как депутатът Тодор Великов (влязъл в НС с РЗС, но се отцепил от тях и сега е независим – бел. ред.) е присъствал на разговори, в които са говорили да се правят такива неща, за да привличат общественото внимание.

"Аз ви моля да отидете и да намерите депутатите, които са присъствали на разговорите, когато са си планирали подобни взривове, за да излезе, че някой ги атакува", призова  Борисов.

"Ако им сложим охрана, ще кажат, че ги следим", каза премиерът в отговор на въпрос дали трябва да се постави охрана на работещите във вестник "Галерия".

Той обаче призова мозъчния тръст на взривовете да внимават и когато си играят с такива игри, да не убият хора.

"Радвам се, че поне са го направили професионално и не са убили невинни хора", каза Борисов и призова службите да действат:

"Незабавно да се стегнат и да задържат конспираторите", заповяда им премиерът.

"Един ден, когато се разкрият извършителите, аз предполагам, че те ще бъдат същите, които са пребили журналиста Огнян Стефанов. 1997 г, взривиха мой близък – точно в деня, когато Богомил Бонев правеше една от успешните си акции. Прекалено плоско е. Преди няколко дни, когато поискахме да покажат записа с Менда Стоянова, се оказа, че някой им откраднал джипа - най-ценните им флашки били в джипа. Аз мисля, че вие сте сериозни хора и няма да се поддадете на тези провокации", каза Борисов.

"Знам, че тези хора това могат, това правят. За това са обучавани. За всички в Европа е ясно – каква държава заварихме, с каква организирана престъпност, и какво направихме през последните месеци", каза премиерът.

Според Борисов това, че е предприет верен път, дразни някои хора.

Накрая премиерът Бойко Борисов обяви, че е говорил с вътрешния министър Цветан Цветанов и с председателя на ДАНС Цветлин Йовчев и им е казал, че от това - дали ще бъдат задържани извършителите на този акт, зависи оценката, която Борисов ще им даде.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


747
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
731
0
 
3
 
! Отговори
ломсом преди 13 години
Галерия на злото
730
5
 
2
 
! Отговори
естествено преди 13 години
що ли не е изненада това ? изглежда всички сме в купа "тея са ***" в очите на министър-председателя, след като може да се направи публично такова внушение
729
11
 
6
 
! Отговори
titi преди 13 години
НЕОЧАКВАХ ОТ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ (БИВШ ПОЖАРНИКАР), ПОДОБНИ ИЗЯВЛЕНИЯ...ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЛЕД КАТО Е БИЛ ГЛ.СЕКРЕТАР. Вършете си работата, явно е че неможете, но до изборите има малко време. И дано си тръгнете скоро. ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА ВЕЧЕ!!! Нали все ни плашихте, че оставката ви е в джоба, а изкарайте я ВЕЧЕ , ДЕ, че ни омръзна да чакаме
728
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много е изгодно да твърдиш, че Галерия имали интерес да се самовзривят и видите ли, се били самовзривили. Не всички чиататели са с толкова нисък КИ, за да повярват. Вие вярвате ли?
727
3
 
10
 
! Отговори
ВЕРСИЯ преди 13 години
Новопристаналия депутат на ГЕРБ, Тодор Великов е бил на гости на Б.Б. и в разговор му"споделил" , че присъствал на разговори ,в които са говорили да се правят такива неща. И понеже нищо от казаното от Т.Великов не се случва , излиза че лъже и новите си господари. Сещате ли се сега , кой има интерес от взрива? От една страна сплашват Галерия , омаскаряват се опонентите, от друга страна се "потвърждава" казаното от Т.В. и печели доверието на Бойко/ въпреки че не ми е ясно какво доверие може да се има на човек минал през всички възможни партии БСП,СДС,ДСБ,РЗС сега в ГЕРБ/. В такъв случай защо не се помисли в насока ТОДОР ВЕЛИКОВ ПОРЪЧИТАЛ НА ВЗРИВА.
726
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чета коментарите и се чудя , няма ли трезвомислещи хора. Внушения от типа Патрашкова се самовзривила , пуснаха А.Петров и взривовете започнаха ,"Галерия" имат интерес от взрива ,са меко казано ***. И какво спечели Патрашкова или Галерия? С този акт на насилие срещу медиите /пък били те и неудобни на властта/ се потъпкват всички демократични ценостти към които се стремим.
725
1
 
1
 
! Отговори
danko преди 13 години
kak moje da se komentira koi imal interes.
724
7
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
както ви избрахме така и ще си отидете но ще останете в историята като най-некадърното и крадливо полицейско правителство
723
9
 
6
 
! Отговори
опа преди 13 години
Успех,Бойко!
722
8
 
15
 
! Отговори
Интерес преди 13 години
НАЙ -ГОЛЯМ е интереса на ТИКВАТА И ЦЕЦО -ЛЪЖЕЦО да няма кой да им показва КИРЛИВИТЕ РИЗИИ МУТРЕНСКИТЕ ДЕЛА
721
10
 
10
 
! Отговори
Copy! преди 13 години
Гоце кара трактортрактор има 3 педалаЯнчо, СерГейчо , Алексейчо
720
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В предишния брой на Галерия Алексей Петров категорично осъди и заклейми предстоящия атентат срещу издателството и обвини за него правителството, ЕС, САЩ и извънземните сили
719
0
 
1
 
! Отговори
До Повече от наивно преди 13 години
Ти си истински българин. Иска ти се да се пролее кръв, някой да умре, нали? Кво ви става, бе хора? Винаги ли сте били толкова отвратителни или сега напоследък сте паднали толкова...Срам ме е, че съм българин. Наистина.
718
5
 
14
 
! Отговори
Повече от наивно преди 13 години
И децата се сещат ,че това е плитко скроена работа.Толкова е наивно,че свързаните с Галериия си вкараха автогол. Щяхме да повярваме ,че е истински атентат ако ключовите хора там бяха станали на парчета.
717
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тези маймуни от "Галерия" вече тотално се ***
716
20
 
23
 
! Отговори
Горския преди 13 години
Бойко, всички сме с теб! Ти знаеш, че хората те обичат, кураж!
715
24
 
28
 
! Отговори
баба Пена преди 13 години
Номера на червените микроби пак не мина !!!Само ГЕРБ !!
714
16
 
28
 
! Отговори
genadi преди 13 години
АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ- ТЪПОТОЕх, Тракторе, Тракторе, като си взриви вестника и си мислиш, че си направил нещо много хитро? Ако Гоце не те държеше, отдавна да си в пандиза, *** смотан.
713
18
 
13
 
! Отговори
Ха,ха преди 13 години
Милко и Морко /Цоко и Боко /пак сториха белятаБЕЗОЧЛИВО ПАК ПИТАТ - "Кой ми С.А В ГАЩИТЕ
712
18
 
18
 
! Отговори
МО преди 13 години
Да не забравяме че още по голям интерес от този атентат има Борисов.Защо още колко кирливи ризи има да излизат за Бойко.Много хора немогат да си представят колко е оцапан примиерат.Така че такива терористи да ни оправляват е недопостимо.Крайно време е да си подаде оставката и да избяга от България.