Рèдък шанс – дебат за мъжествеността в НС

Опозиция и управляващи си ровят из чаршафите
Обновена: 11 фев 2011 14:48 | 11 фев 2011 12:55,
188
 Рèдък шанс – дебат за мъжествеността в НС
Снимка: Булфото

"Какво правеше Елена Йончева при пиратите и кой плати за това? Задайте този въпрос и в комисия ще ви го кажа, защото е класифицирана информация”.

Така Бойко Борисов репликира въпрос на депутата от „Коалиция за България” Антон Кутев, който по преценка на премиера бил прекрачил добрия тон. Всъщност Кутев пита Борисов за корупцията по високите етажи на властта.

Малко по-рано пък Петър Курумбашев, пак от опозицията, се заяде за командировката на министър-председателя в Бразилия. Още по-рано Емил Василев (който поля с чаша вода депутата Тодор Великов) мина на опасно близко разстояние до Борисов, който въздъхна с усмивка „размина се”.

След това разминаване обаче започна червената атака. Курумбашев подхвана премиера за Бразилия. Припомни му изявление, че щял да пътува дотам с градския транспорт, вместо това се качил в бизнес класа. „Освен селски и икономически, има и политически туризъм”, захвана се младият социалист и призова премиера да не прави грешките на Симеон Дянков (който пътува с държавни пари до Китай) и на Вежди Рашидов (Венеция).

Бойко Борисов обаче е категоричен – пътуването до Бразилия струвало 16 304 лева.

Посещението било „редък шанс”, по думите на премиера – да се срещне с Дилма Русеф, чийто баща е българин.

Борисов веднага се захвана със сделките на тройната коалиция и ги попита защо са купили два самолета Еърбъс на старо на цената на чисто нови. „Просто това е безумие”, възкликна премиерът.

След това обаче го подхвана Антон Кутев. Червеният депутат пита премиера по целия конспект на ченгесарските скандали от последните дни – от СРС-тата до имотите на Цветан Цветанов. И припомни взрива срещу Цветелина Бориславова от 97-а година, както и последвалия атентат срещу офиса на Алексей Петров през 98-а. Според Кутев едната групировка отвръщала на другата.

„4 години ДАНС и МВР бяха под ваш контрол – плюс прокуратура, съдебна система, всички съдии. 4 години вие, Кутев, защо не разследвахте?”, контрира веднага Борисов. Премиерът пое ангажимент до следващия петък да има ясен отговор от НАП за имотите на Цветан Цветанов.

Малко след атаката на червените Борисов излезе за момент от залата, точно когато Драгомир Стойнев започна да чете декларация. И Стойнев опита да се пошегува със ситуацията: „Виждате, че когато се изисква мъжественост – министър-председателят го няма”, подхвърли Стойнев, но предизвика усмивката на председателката Цецка Цачева:

„Господин Стойнев, само по тази тема – не”, призова тя младия социалист.

Бойко Борисов влезе в залата, премислил, реши да се извини за тона си, но обясни, че бил предизвикан от репликите за Цветелина Бориславова, с която не живеел от години.

Точно по тази причина, премиерът съжали, че е заговорил за Сергей Станишев и Елена Йончева, тъй като се знаело, че и червеният лидер си имал друг живот.

„А що се отнася до мъжествеността ми – не е ваша работа”, сопна се Бойко.

Той демонстрира толерантност към хомосексуализма, заявявайки, че всеки има правото да прави избор между двата пола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
4
 
12
 
! Отговори
B ili BB ili BB преди 13 години
BB = Boiko Borisov; Basi Babata, Boiko Buhalkata and Boiko Bombataколкото до бомбата, я кажи народе, кой от тримата (единият е *** и не се брои): Борисов, Цветанов, Дянков и Танов има лицензирано и адекватно образование да борави с бомби?Бойко по фитилите ли е? Цецко Бомбата по ударните вълни ли е спец, а Танов по опаковките с и без бантиторил ли е майстор-само педалът между тях знае тези неща.
114
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха, ха френско семейство Стефан Абаджиев и Б.Борисов си разменили съпругите.
113
4
 
24
 
! Отговори
MУТРА преди 13 години
Айде сега приказки - не живеел от години с Цветелина ( т.е. нямал взаимоотношения с нея ). Ами нали само до преди година и половина, когато спечели изборите, се появяваше навсякъде с нея.
112
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Редък шанс, редък случай.Според жълтите хроникьори причина за разпада на тази връзка е отказът на Бате Бойко да сключи официален брак със спътницата в живота си. Скоро Цветелина омъжи дъщеря си Беси, като се яви на сватбата в ролята на разведена жена, което още повече я натъжило. На всичко отгоре на тържеството присъствали бащата на Беси Стефан Абаджиев и съпругата му Стела, която е бивша жена на Бойко Борисов. Стела обаче за разлика от Цветелина е щастливо омъжена.Столичния кмет е смятан от жълтата преса за коцкар, като неведнъж е писано за него, че има неангажиращи и мимолетни връзки с журналистки и поп фолк певици. Това още повече изнервило Цветелина, която сложила край на връзката си с Бате Бойко с думите от един стар шлагер: Обичам те дотук.
111
7
 
19
 
! Отговори
лаик преди 13 години
ЖЕЛЮ БЕШЕ ПРОСТОВАТ, НО ЧЕСТЕН, Филип Димитров- вероятно агент на ДС, Жан Виденов - луд комсомолец, Царя - мръсно , измамно ***, Станишев - ***, Първанов - нагаждач болен от нарцисизъм, Б.Борисов- нямам думи.........
110
3
 
9
 
! Отговори
RIP преди 13 години
България е мъртва от 30-40 години. И ние сами и прерязахме гърлото, та после я нарязахме и я продадохме на едро на който имаше 5 ст. да ни даде за да си купим лъскави парцалки. Огризките ги оставихме на кучетата да ги ръфат за да има сайр да гледаме, така сайр вече 21 години. Най-бедните, най-нещастните, най-тъпите, най-злобните един към друг - хубаво е да си "най", който мисли, че политиците са виновни за това бяга от отговорност! Айде малко да сложим нещата в перспектива и да очовечим моля!RIP
109
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боко *** бейби....
108
4
 
30
 
! Отговори
Хомотолерантен преди 13 години
Не разбивайте нежната дружба между Бойко Борисов и Тодор Великов!
107
4
 
25
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Когато скандалите в Парламента стигнат битово ниво е време да се сменя състава на Народното Представителство. Аз не обичам нито ББ, нито Станишев. Много гнусно е да се закачаш с половинката на опонента си. ББ може да е неадекватен Премиер, може и Станишев да беше също толкова неадекватен, но е признак на простащина , селяндурщина и на много лош вкус да правиш забележки за мъжествеността им.
106
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прости са тия, дето гласуваха за него, да ги "оправи".
105
3
 
41
 
! Отговори
Не е прост ! преди 13 години
Искам да ви кажа, драги сънародници, че Бойко не е никак ***. Прости сме ние. Бойко си е милионер /вече милиардер/ и не му пука. Някой казват, че бил рекетьор, че перял парите на ДС.. и кво? Премиер стана ли? Стана !Ние живееме ли като скотове в най-скотската държава в ЕС ? Живееме ! Е, кой е ***???????????
104
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Залива се Вожда Тиква от смях....а кое ли е толкова смешно? Това, че 1 милион българи останаха без препитание? Гладът, мизерията, импотентната държавна политика? Това, че всичко читаво панически избяга в чужбина?!
103
4
 
4
 
! Отговори
cherven преди 13 години
vsichi za edin dol drenki
102
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко остави ги тея мафиоти......
101
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А бе що народа обича Бойко,а само *** ревът срещу него бе?
100
2
 
23
 
! Отговори
miro преди 13 години
Волен Сидеров на предизборен митинг в Русе, 31 март 2009 г.:"Нека да излезе сега Бойко Борисов и да каже: "Абе, вижте се'а кво, аз исках да вляза в Държавна сигурност, но не ме приеха, станах пожарникар. После дойде 10 ноември, фанАхме се с едни авери и напраихме банда, рекетирахме, напраихме охранителен бизнес, натрупАхме така милиони. После, какво да пра'а, влезнАх в политиката. Завъртех се около Тодор Живков, така, поразмачках му ушите. После дойде цара, и на него му размачках ушите и след това той ме напраи главен секретар. Еми такъв ме направи - такъв бех. Ако ме беше направил портиер, щях да бъда портиер... А Цветелина през това време взе Сибанк от Славчо Христов, знаете го тоя - банкера на Иван Костов, кръчмаря, на който му дадоха най-голямата банка, през която минават парите на всички предприятия в България... Добре, защо по този начин откровен те не излязат и не кажат какво са всъщност? И тогава да разберете за к'во се борят... Щото един човек, който е натрупал милиони, който сега отново държи охранителния бизнес и само охраната на "Лукойл", чийто собственик му е личен приятел и авер, с който си ходят на лов - Вальо Златев, друга номенклатура - та само охраната на "Лукойл" му внася на месец сигурно над 200 милиона... Добре, този човек идва на власт и какво прави, за кого ще работи според вас? За отрудените хора, за хората, които сега казват как се живее зле с една пенсия, или за вальозлатевци, георгигерговци, василбожковци и други подобни, с които вече е прекалено обвързан? Аз не го казвам това, защото водя някаква лична битка. Казвам го с цел логическо мислене, казвам го с цел хората да преценяват какво ги очаква. Когато ми казват, че това е алтернативата, аз казвам: значи, ако това е алтернативата, ние трябва в колона по един да отидем към Черно море и, така, леко да се гмурнем без излизане."
99
3
 
26
 
! Отговори
ОТВРАТЕН преди 13 години
Редък шанс, рядко щастие е, че ни управлява такъв мъж, селяни от Банкя. Абе вие герберите не се ли срамувате, че избрахте такива ***? Задавам си и аз риторичен въпрос как ще се срамувате, като сте по-*** и от тях.
98
0
 
3
 
! Отговори
До 95 преди 13 години
95, ако толкова ще ти липсва форума на днес.бг когато те баннат, има хиляди проксита и можеш да се върнеш отново :)
97
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боце не се занимавай с тея ятаци.
96
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боко Тиквата затова ли го избрахте бе? Да се прави на ***?!