Рèдък шанс – дебат за мъжествеността в НС

Опозиция и управляващи си ровят из чаршафите
Обновена: 11 фев 2011 14:48 | 11 фев 2011 12:55,
188
 Рèдък шанс – дебат за мъжествеността в НС
Снимка: Булфото

"Какво правеше Елена Йончева при пиратите и кой плати за това? Задайте този въпрос и в комисия ще ви го кажа, защото е класифицирана информация”.

Така Бойко Борисов репликира въпрос на депутата от „Коалиция за България” Антон Кутев, който по преценка на премиера бил прекрачил добрия тон. Всъщност Кутев пита Борисов за корупцията по високите етажи на властта.

Малко по-рано пък Петър Курумбашев, пак от опозицията, се заяде за командировката на министър-председателя в Бразилия. Още по-рано Емил Василев (който поля с чаша вода депутата Тодор Великов) мина на опасно близко разстояние до Борисов, който въздъхна с усмивка „размина се”.

След това разминаване обаче започна червената атака. Курумбашев подхвана премиера за Бразилия. Припомни му изявление, че щял да пътува дотам с градския транспорт, вместо това се качил в бизнес класа. „Освен селски и икономически, има и политически туризъм”, захвана се младият социалист и призова премиера да не прави грешките на Симеон Дянков (който пътува с държавни пари до Китай) и на Вежди Рашидов (Венеция).

Бойко Борисов обаче е категоричен – пътуването до Бразилия струвало 16 304 лева.

Посещението било „редък шанс”, по думите на премиера – да се срещне с Дилма Русеф, чийто баща е българин.

Борисов веднага се захвана със сделките на тройната коалиция и ги попита защо са купили два самолета Еърбъс на старо на цената на чисто нови. „Просто това е безумие”, възкликна премиерът.

След това обаче го подхвана Антон Кутев. Червеният депутат пита премиера по целия конспект на ченгесарските скандали от последните дни – от СРС-тата до имотите на Цветан Цветанов. И припомни взрива срещу Цветелина Бориславова от 97-а година, както и последвалия атентат срещу офиса на Алексей Петров през 98-а. Според Кутев едната групировка отвръщала на другата.

„4 години ДАНС и МВР бяха под ваш контрол – плюс прокуратура, съдебна система, всички съдии. 4 години вие, Кутев, защо не разследвахте?”, контрира веднага Борисов. Премиерът пое ангажимент до следващия петък да има ясен отговор от НАП за имотите на Цветан Цветанов.

Малко след атаката на червените Борисов излезе за момент от залата, точно когато Драгомир Стойнев започна да чете декларация. И Стойнев опита да се пошегува със ситуацията: „Виждате, че когато се изисква мъжественост – министър-председателят го няма”, подхвърли Стойнев, но предизвика усмивката на председателката Цецка Цачева:

„Господин Стойнев, само по тази тема – не”, призова тя младия социалист.

Бойко Борисов влезе в залата, премислил, реши да се извини за тона си, но обясни, че бил предизвикан от репликите за Цветелина Бориславова, с която не живеел от години.

Точно по тази причина, премиерът съжали, че е заговорил за Сергей Станишев и Елена Йончева, тъй като се знаело, че и червеният лидер си имал друг живот.

„А що се отнася до мъжествеността ми – не е ваша работа”, сопна се Бойко.

Той демонстрира толерантност към хомосексуализма, заявявайки, че всеки има правото да прави избор между двата пола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
TIKVA TAKAVA - NA VSQKA MANDJA MERUDIQ AMAN OT USURLQCI
94
3
 
19
 
! Отговори
PENE преди 13 години
Какви сравнения правите колеги ? Ние докато ги сравняваме , те станаха МИЛИАРДЕРИ ! Какъв Сергей какъв Боко какъв Цветанов ? ВСИЧКИТЕ СА ЕДНАКВИ - КРАДЦИ И МОШЕННИЦИ ! ! !Кокото до Боко - НЕМА ТАКЪВ СЛАБОУМНИК ! ДАЖЕ И "У ШЕНГЕН" !
93
1
 
11
 
! Отговори
ИнтеУегентен е ! преди 13 години
Редък интеУект ! Българио, на кого те оставяме вече 20 години ?
92
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
TIKVA TAKAVA-NA VSQKA MANDJA MERUDIQ-PPPPPPPPFFFFFFFFFFFFF OT USURLQCI
91
2
 
6
 
! Отговори
Мишо преди 13 години
Абе тия в парламента що не си свалиха гащите да видим кой какъв е а само гадаем.Ако ги гледам облечени устата на ЦЦ е с точната форма на устата на Станишкатал
90
6
 
26
 
! Отговори
от 85 преди 13 години
Не знам дали са го блокнали 68, но аз си го копнах и ето го стихотворението МАЛЪК БОЙКОБойко бре, чети!Бойко не чете.Бойко, работи!Бойко пак не ще.Що пък да чета?Винету го четох2+2 го сметахС рекет ще се хванаи премиер ще станаБойко го мързи,гледа и слухти,вечно все се ежи,и лентички си реже.Време се мина,Бойко порасна,иска да яде,и почна да краде. Сега и мене ще блокнат ама здраве да е :))
89
14
 
9
 
! Отговори
angel преди 13 години
Ясно, червените *** са във форума. Те комунистите нали са безделници и мързеливци, вместо да бачкат, пишат глупости по форумите. Само че няма кой да им се върже на простотиите.
88
0
 
8
 
! Отговори
Я пак преди 13 години
Я пробвай пак със стихотворението, 68, *** им са много ***, но не всички, и пропускат отвреме-навреме....
87
9
 
14
 
! Отговори
до 84 преди 13 години
Да така е относно трудовия стаж! А какъв стаж има ББ - в борческите групировки като бухалкаджия? А ЦЦ - с образование за учител по физкултура? Всичките досега в управлението са ЧИСТИ ЧЕРВЕНИ *** - и Виденов и Костов и Кобургготски и Станишев и ББ. ДС е голяма работа - постоянно пуска по едно "добро" ченге!
86
8
 
17
 
! Отговори
Lehr преди 13 години
Въобще цялото това правителство е едно "редко щастие"....
85
8
 
9
 
! Отговори
Червена бабичка преди 13 години
Другари АТАКААААААААА!Правителството ке падне!Пак ще делиме тортата!Шепа пенсионери-на море,горите-на царчето,заводите -на Костов,Беляне-за Москва/вече са ни платили,нема начин/,Родопите/+ още малко/- за Доган и всичко дето остане -за Сатанишев и компания.А, за народа- е,това дето винаги са яли...
84
5
 
9
 
! Отговори
Червена бабичка преди 13 години
Другари АТАКААААААААА!Правителството ке падне!Пак ще делиме тортата!Шепа пенсионери-на море,горите-на царчето,заводите -на Костов,Беляне-за Москва/вече са ни платили,нема начин/,Родопите/+ още малко/- за Доган и всичко дето остане -за Сатанишев и компания.А, за народа- е,това дето винаги са яли...
83
5
 
11
 
! Отговори
ЦК на БКП на ГЕРБ преди 13 години
Редък шанс е и то много редък , че си имаме такъв министър председател.До 2008 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След 2007г. той направи съдбоносната крачка напред! Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има мат'риал за митингова демонстрация (демокрация)!
82
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТИКВАТА ИМА СЕМЕ-ПОНЕ ЕДНО ДЕТЕ Е НАПРАВИЛ А ТОВА ЧЕ БИВШАТА МУ ЖЕНА Е В АМЕРИКА С ДЕТЕТО Е ДРУГ ВЪПРОСВИЖ СЕРГЕЯ МОЖЕ ПОНЕ ДА СИ НАЕМЕ СУРОГАТНА МАЙКА -ИНАЧЕ ПАРИТЕ МУ ЩЕ ПЛЕСЕНЯСАТ.
81
7
 
16
 
! Отговори
до един кавалер: преди 13 години
Ами като ти пречим, хващай си парцалките и се омитай, ама вземи си и големия мъж ББ с теб, че пък на мен ми е писнало от някякви безмозъчни кифли и очевидно неграмотни и *** чалгапочитатели да ми обясняват къв голям мъж бил ББ. И само за да ти подпомогна мисловната дейност ще ти кажа, че това правителство не работи, или всъщност работи - за затриването на нацията. Имам преки впечатления, не говоря наизуст като гербавите. Айде със здраве.
80
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно, защо изтриха коментар 68 /забавното стихотворение по Славейков/, а оставиха гейберастки коментари, пълни с псувни и неприлични думи. Явно сред *** е пълно с гейберастка плява.
79
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
пяна им излиза на устата МОЖЕ ЛИ СРАВНИНИЕ МЕЖДУ СЕРГЕЯ И ББ.ТО И НА СЛЕПЦИТЕ Е ВИДНО КОЙ МЪЖ И КОЙ Е НА ДРУГИЯ БРЯГКОЛКОТО ЗА ВЪЗМОЖНОСТИ-АЗ СЕ ПРИТИСНЯВАМ ОТ ЧЕТИРИДЕСЕТ ГОДИШНИ БЕЗ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ!И ТОЗИ ТЪРТЕЙ ЩЕ СЕ ХВАЛИ ЧЕ Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ И Е УПРАВЛЯВАЛ ДЪРЖАВАТА ПЕРФЕКТНОБЕЗСРАМНИЦИВИЕ СТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ПО ЗАТРИВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА
78
11
 
9
 
! Отговори
do 73 преди 13 години
Ми как няма да бъка с \"позитанки\" тука ... нали Бойко ги изхвърли до един като мръсни котета ... и сега не им остава друго освен да пикаят газ.Само Бойко !!!
77
9
 
16
 
! Отговори
до безмозъчните преди 13 години
ЧЕРВЕНИ ***,ДОКОГА ЩЕ СЕ ВЪРТИТЕ НА ФЛАШКАТА НА ТРАКТОРА?
76
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а стига бе,тия и пи---е ли взеха да си мерат в НС.