Борисов, не махай Цветанов, провикна се Сидеров

"Ще продължим да подкрепяме ГЕРБ на принципна основа"
Обновена: 12 фев 2011 23:41 | 12 фев 2011 20:20,
747
Борисов, не махай Цветанов, провикна се Сидеров
Снимка: Булфото

"За да оттегля подкрепата си за ГЕРБ, управляващите трябва да направят големи издънки".

Това заяви в Ямбол лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Той  допълни, че за него държавното управление не е игра и се отнася отговорно към ролята си на политик, за разлика от лидерите на други партии, подкрепили в началото ГЕРБ.

Волен Сидеров  посети родния си град, за да се срещне с актива на партията и да даде старта на подготовката за предстоящите президентски и местни избори.

По повод взрива пред редакцията на вестник "Галерия" Сидеров коментира, че интерес от случилото се имат нелегитимни кръгове, които са „настъпени“  от действията на правителството, и заподозря, че план – сценария предвижда дестабилизация на държавата и правителството.

Лидерът на Атака определи вицепремиера и министър на вътрешните работи като стабилен и лоялен към ГЕРБ и правителството и подчерта неговите заслуги за справянето с организираната престъпност.

Според Сидеров Бойко Борисов би направил голяма грешка, ако отстрани Цветанов под натиска на БСП и Костов, защото през последните дни те говорят едно и също, все едно е един щаб, а щабът е „Октопода“. 

Според него колкото по-рано се оповестят кандидатите за президент и за органи на местната власт от различните политически субекти, толкова по-лесно хората ще се ориентират в обстановката.

Целта, която си поставят от партия АТАКА, е спечелването на няколко кметски места в общини и виждат реални предпоставки за това.

"Не си правим илюзии, че ще спечелим в областни центрове като Варна и Пловдив, но целта ще е да имам кметове на общини", каза още Сидеров.

Той допълни, че коалиции ще се сформират само в райони със смесено население, докато в останалите общини кметските кандидатури ще бъдат самостоятелни. Атакистите ще участват самостоятелно и в надпреварата за президентския пост.

В Ямбол Волен Сидеров получи като подарък от съпартийците си черешово топче със заръката "да гърми по поганците в парламента".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


747
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
628
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 655Ми избърши си червеното от очилата и ще видиш....
627
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Сергей започна да пада много ниско като започна да използва изрази от рода на ' *** ', ' бардак ', ' безполово същество '" Не виждам нищо жаргонно в тези изрази!?! Какъв е проблемът?
626
10
 
18
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Психиатрята да се сомосезира и да прати Сидеров на лечение в лудницата на затвора в Ловеч.
625
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Въобще не е луд както повечето от вас си мислят.Човека си има семейна партия и годишно получава от държавата около 2 милиона субсидийка.За четири години докато е в Парламента-8 милиона.Половината за партийни разходи -другите в семетвото.
624
9
 
13
 
! Отговори
ха-ха преди 13 години
Този с изцъклените очи не разбира , че Б.Б. го оправя на задна прашка
623
5
 
16
 
! Отговори
поп Кръстю преди 13 години
Борисов, не махай Цветанов, провикна се хайдут Сидер! Едно време също е имало хайдути и банди огганизирани престъпници. Бандата на Робин Худ е обирала богатите и е давала пари на беднита. Бандата на Бойко Борисов обира бедните високи цени на хляб, захар, олио, ток, вода, парно- и дава пари на богатите банкери и застрахователи, концесионери. Разбира се , Герб представя това се като борба срещу комунистите, ДС и организираната престъпност! Бандата на Станишев също бореше организираната престъпност, корупцията и тем подобни. Царят-господарят и той , като всеки слуга на капитала, грабеше сиромасите. Тежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравятуй, що, глупци, вий не знайтепозор ли е или слава!Да забравя род свой беден,гробът бащин, плачът майчин, -тез, що залъкът наеденграбят с благороден начин, - грабят от народът гладен,граби подъл чорбаджия,за злато търговец жадени поп с божа литургия! Грабете го, неразбрани!Грабете го! Кой ви бърка?
622
10
 
21
 
! Отговори
Фил преди 13 години
И да махне Цвъ Цвъ кеца , Б.Б. пак ще си ходи, сами си го направиха
621
10
 
7
 
! Отговори
До 616 преди 13 години
Пък аз си мислех,че всички ***,които възхваляваха "майката кърмилница" БКП са измрели!Явно си някой внук на тия кухи ***!Я напиши и на Веско нещо по-така!Туй за полицията не хвана декиш!!
620
14
 
24
 
! Отговори
Винету преди 13 години
Сидеров е луд за връзване,заедно с Капка и димитър!Ако Бъ Бъ не махне Цвъ Цвъ и той ще си отиде много скоро!
619
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе за това,че Бойко не трябва да отстъпва пред БСП и Костов,Сидеров е прав.По време на тройната коалиция всеки ден някои стачкуваха-но никой не подаде отставка.По нареждане на Миков полицията би народа по площада-никой не подаде отставка.През два дни отвличания и грабежи-никой не подаде отставка.На изборите народа ще реши,ще се види кой кум,кой сват.
618
3
 
5
 
! Отговори
Ямбол е градъ преди 13 години
А е Сидеров защо разлюби онова тъпо парче Гонзо .... нали ти е гратски....
617
5
 
5
 
! Отговори
Ямбол е градъ преди 13 години
А е Сидеров защо разлюби онова тъпо парче Гонзо .... нали ти е гратски....
616
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
..се отнася отговорно към ролята си на политик...Бе, вярно, че се отнася отговорно, даже въодушевено и с плам към РОЛЯТА си,но пък и туй ПОЛИТИК защо го е притурил?:)
615
10
 
20
 
! Отговори
kortez преди 13 години
ВОЛЕН ДАВА АКЪЛ НА ТИКВАТА. АГОНИЯТА ПРОДЪЛЖАВА.В МОМЕНТА ПО НОВА ГЛЕДАМ КАК ВЕРА КОЧОВСКА Е ПРОРОКУВАЛА ЧЕ ВОЛЕН ЩЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ. ХА-ХА НАИСТИНА НЕМА ТАКВА ДЪРЖАВА.
614
1
 
26
 
! Отговори
Осама преди 13 години
Поредната провокация на Патрашкова!Роми плячкосаха бивша фабрика за мляко в Казанлък! Волен Сидеров заминава с отряди атакисти за отпор на ромите! За да злепостави окончателно Цветанов и Волен Сидеров, вестник Галерия организира неорганизираната престъпност от ромски тип. Над 400 души, са участвали в разграбването на бивше млекопреработвателно предприятие в Казанлък "Маркели". Неорганизираните престъпници знаете, че организираната престъпност е смачкана- с каруци, колелета и колички са изнасяли огради от предприятието, капаци на шахти и всичко, което може да се продаде за скрап. Това е третото предприятие в града, което става жертва на подобно разграбване през последните 2 години. Министър Цветанов е заявил, че това е постановка, предпритието само се е ограбило с цел омаскаряване правителството. Зад това стои всемогъщият Алексей Петров. Всичко това е подслушано отдавна, записано надлежно, но срещу могъщия титан Алексей държавата е като малко пеленаче. Ще се търси помощ от ООН, ЕС, САЩ и Израел, Путин и дори от коварният Осама Бен Ладен.
613
11
 
15
 
! Отговори
фил преди 13 години
634Мечтай си колкото искш, фактите говорят друго братле, изглежда лудите се надушват, нооооооо Болен е труп
612
12
 
8
 
! Отговори
arhar преди 13 години
Сергей започна да пада много ниско като започна да използва изрази от рода на ' *** ', ' бардак ', ' безполово същество ' / ' Що е то ? Ни рак, ни щука ... ' /А може би Сергей вече показа истинската си същност ?Нали у нас нямало проституция ? Ако няма проституция, то тогава как може да има и бардаци ?
611
6
 
2
 
! Отговори
do 630 преди 13 години
ti si za ludnizata. vij kolko sa poddrujnizite na qne qnev i podlogite na oktopoda,ataka ne q misli
610
6
 
4
 
! Отговори
do 632 преди 13 години
ti si besen ***,bravo na volen
609
7
 
5
 
! Отговори
do 633 преди 13 години
umrel si ti,ataka e silna,zastoto ima idei