ГЕРБ – с постижения, но и много нереализирани намерения

НДСВ със собствен кандидат за президент, обяви Николай Василев
Обновена: 14 фев 2011 13:56 | 14 фев 2011 13:56,
518
ГЕРБ – с постижения, но и много нереализирани намерения
Николай Василев. Снимка: Булфото

Управлението на ГЕРБ има постижения, но и много нереализирани намерения, обяви бившият министър на държавната администрация Николай Василев при своето посещение в Ямбол.

Той посочи като положителни новини задържането на данъчните нива на едни от най-ниските позиции в Европа, усиленото строителство на магистрали, засиления контрол за движение по пътищата и предприетите мерки за подобряване качеството на храните.

Като негативна тенденция в управлението на ГЕРБ от НДСВ смятат нереализираните реформи в областта на пенсионната система, здравеопазването, държавната администрация, образованието и науката, посочи Василев.

От НДСВ са категорични, че ще участва със свой кандидат в предстоящите президентски избори, а до няколко месеца ще бъде ясно по места каква ще бъде формата за участие в местните избори.

В Ямбол Николай Василев съобщи и за реализирането на поет преди време ангажимент, че лично той и Минчо Спасов ще предоставят на областния управител на Ямбол нови знамена на България и ЕС за пилоните на ГКПП Лесово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


518
Още по темата: Николай Василев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
10
 
10
 
! Отговори
ДПС+БСП=Първанов и К преди 13 години
ДПС+БСП+БАН+НДСБ+***=ПървановБезбожници и предатели на Рода Български
52
4
 
11
 
! Отговори
ехо преди 13 години
Василев къде са медалите и ордените от преди 1990г отговори на този въпрос, кажи и за външния дълг - за голямата далавера! Айде оди да пасеш овците стига муца от бедния народ. Като си специалист голям бачкай сега в частния бизнес да те видя ще спечелиш ли милиони, на куково лято, там не е мандрата-държавна!
51
4
 
10
 
! Отговори
пръц преди 13 години
Изпръцкал се Василев! Какъв собствен кандидат, та те нямат подкрепа дори от 0,001% от народа! Къде им е електората та бръщолеви глупости, или му се ще пак да папка! Първо Велчев трябва да отиде където му е мястото за злоупотребата с външния дълг и за медалите и ордените, където ги изнесли в Русия по тържищата на черно, вместо да ги претопят. Далавераджии са тези и ортаците им от ДПС и БСП. Никога повече в политиката! Безсрамници и подлеци....
50
4
 
5
 
! Отговори
2011 преди 13 години
Много нереализирани намерения=Много реализирани намерения.:-))))))))))
49
8
 
14
 
! Отговори
коко преди 13 години
Как всеки един провален политик , тези на които им сърбаме попарата в момента НЕ пропусна да излезе и да дава АКЪЛ. Абе що като са тООООООООООлкова , умни, кадърни, можещи не си задържаха власта.ЗАЩОООООООООООООООО??????
48
4
 
12
 
! Отговори
е преди 13 години
Там горе няма НИКОЙ, който е достоен да е депутат и да управлява народа на България. Който и да излезе да каже нещо "умно" от сегашните или предишните- лично на мен ми е все едно за мнението им- НЕ СТАВАТ! Един път докопали властта, забравят за народа- алчни, нагли, арогантни- лично мен мнението им отдавна не ме вълнува.
47
3
 
27
 
! Отговори
кгб преди 13 години
Дали е направил Б. Борисов много? Незнам! Това което виждам е, че народът започна да се събужда, запова да се говори, надявам се още хора които до сега ги беше страх да проговорят. Всичко има свое начало, в това което се случва аз виждам началото на КРАЯ на ДС и всичките им обкръжаващи.
46
13
 
28
 
! Отговори
Не е верно! преди 13 години
Странджа, глупав си, моето момче, като гербер си глупав! Не мислиш ли, че трябва да ме стяга чепика, че няма поръчки, няма клиенти, няма и идея за развитие. Че пенсията на родителите ми се топи с инфлацията. Че ме управлява по-*** от мен. Че слушам само простотии и нищо конструктивно. Че децата ми живеят в чалга държава. Че простотията и злобата са повече от всякога. Какво като осъдите или затворите някои политик? Да не станем по-добре от това?! Реваншизмън никога не е бил ГРАДИВЕН. Ама акъл...
45
21
 
16
 
! Отговори
ПРАВ Е ЧОВЕКА ОТ48 преди 13 години
НЕ БЪРКАЙТЕ НДСВ ...С ГЕРБ!!!НДСВ, КРАДАТ ЯКО...НЕ СЕ ШЕГУВАТ---ХЕМ ГОРА ,НА ЕДРО...!!!ГЕРБ СА ......ГОЛА ВОДА, В ТОЯ ЗАНАЯТ!
44
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не бъркайте НДСВ с ГЕРБ. При НДСВ имаше растеж на доходите, намаляване на данъците, много чужди инвестиции. Сега при ГЕРБ скандали и пак само скандали.
43
4
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
костенурката крадлива в затвора заедно с гербаджиите крадливи и тези от бсп и ндсв и дпс ....абе те май не останаха читави политици
42
1
 
7
 
! Отговори
Потап преди 13 години
До No.27:Той си понесе последствията: от близо 43% подкрепа на изборите през 2001 г. НДСВ през 2009 г. не успя дори да влезе в парламента, което е чиста катастрофа в политически смисъл.
41
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
борисов не направи нищо за излизане от кризата,даже вкара страната по-дълбоко в калта,увеличи се безработицата,работадателите не изплащат заплати,оня ден каза на пенсионерите радвайте се че не ви намалих пенсиите,оправдава се с предишното правителство,ама тогава имаше всичко,нямаше криза,безработица,днешното правителство не направи абсолютно нищо за народа,язък борисов язък,никакъв глас за герб
40
21
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Моля, всеки противник на ГЕРБ да посочва в коментара си, къде точно са го ужилили: - Дали са му спрели заменката, дали си е топнал ръчичка в кацата с еврофондовете, дали ще му бутат незаконната вила, дали е бил част от организираната престъпност, дали е роднина на някой от съкратените, корумпирани обл. управители... - кажете си другари, ще ви олекне...
39
0
 
7
 
! Отговори
e преди 13 години
GERBERASTITE I VSI4KI PREDI TQH, POSTIGNAHA MNOGO. POSTIGNAHA NEIMOVERNI VARHOVE VAV CENITE NA GORIVATA,TOKA,VODATA PARNOTO,HLQBA VE4E GO PRODAVAT 90 STOTINKI ZA 650 GRAMA. TAKIVA VISOKI POSTIJENIQ NIKOI NEE POSTIGAL. I O6TE 6TE PRODALJAVAT DA POSTIGAT. DOKATO E.ANOTO PLEME SE 4E6E TAM, KADETO NE GO SARBI,MUTRO KOMUNISTITE GO 4E6AT NA ZADNA PRA6KA. 4E6ANETO 6TE PRODALJI DOKATO TOVA E.ANO PLEME, NE IS4EZNE OT LICETO NA ZEMQTA. TO NE ZASLUJAVA DA Q TAP4E.
38
23
 
24
 
! Отговори
живко сталев преди 13 години
Хора,май е по-добре ГЕРБ да управлява с всичките си кусури-подслушване,разговри,,и т.нОт колкото да ни управлява ДПС и БСП.В момента в който БСП (ДПС) дойде на власт,това ще е края на България.ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ!
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Странен е този спор между НДСВ, СДС, АТАКА и ГЕРБ!Избирателите които гласуваха за СДС, после гласуваха за НДСВ, после за АТАКА и накрая за ГЕРБ! А сега тия партии се карат помежду си!?!
36
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а от 800-те дни намерениятареализирани ли са?ГЕРБ поне строи нещоНДСВ и построено няма
35
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия лудите (жълтите) няма ли да си преименуват партията най-накрая? Вече нито са движение, нито Симеон им е главатар. Само лъжат пенсионерите с тия абревиатури...
34
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"При толкова много постижения - разбира се, че останаха и нереализирани намерения... - но времето е наше... - мандатите също... "Така е! Няколко мандата в затвора ще ви осигурят много свободно време, което ще си е само ваше!