ГЕРБ – с постижения, но и много нереализирани намерения

НДСВ със собствен кандидат за президент, обяви Николай Василев
Обновена: 14 фев 2011 13:56 | 14 фев 2011 13:56,
518
ГЕРБ – с постижения, но и много нереализирани намерения
Николай Василев. Снимка: Булфото

Управлението на ГЕРБ има постижения, но и много нереализирани намерения, обяви бившият министър на държавната администрация Николай Василев при своето посещение в Ямбол.

Той посочи като положителни новини задържането на данъчните нива на едни от най-ниските позиции в Европа, усиленото строителство на магистрали, засиления контрол за движение по пътищата и предприетите мерки за подобряване качеството на храните.

Като негативна тенденция в управлението на ГЕРБ от НДСВ смятат нереализираните реформи в областта на пенсионната система, здравеопазването, държавната администрация, образованието и науката, посочи Василев.

От НДСВ са категорични, че ще участва със свой кандидат в предстоящите президентски избори, а до няколко месеца ще бъде ясно по места каква ще бъде формата за участие в местните избори.

В Ямбол Николай Василев съобщи и за реализирането на поет преди време ангажимент, че лично той и Минчо Спасов ще предоставят на областния управител на Ямбол нови знамена на България и ЕС за пилоните на ГКПП Лесово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


518
Още по темата: Николай Василев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
12
 
! Отговори
Петров преди 13 години
'Айдееее, Никито и той "специалист" - акъл дава!Нищо, че и той има дейно участие за това, България да е на ПОСЛЕДНО МЯСТО в Европа! Голяма наглост! Невероятна!
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дребно и вредно - що е то ?
11
4
 
28
 
! Отговори
Чукундур преди 13 години
НДСВ да не вади кандидат за президент, щото всички там са кандидати за пандиза!
10
13
 
8
 
! Отговори
агент Буда Борисов преди 13 години
ДО 9 / "ДА НЕ БИ ДА Е БАЙ СИМО МАДРИТСКИЯ ТАРИКАТ КАНДИДАТА ВИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ"Ми не...Ние моя МЕНТОР - МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ, нама да го издигаме за цар..., пардон за Президент......Ша издигаме Цецку КОНСУЛТАНТА......или мен - РазБойко Бори-сом!!!
9
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"НДСВ със собствен кандидат за президент"---------------хахаххахаах тия аутсайдери и те се бутат между шамарите. Все едно комунистите да извадят кандидатура, а и да се надяват да спечелят нещо. Свърши се червени баби и жълти комарджии.
8
4
 
16
 
! Отговори
ууууууууууу преди 13 години
ДА НЕ БИ ДА Е БАЙ СИМО МАДРИТСКИЯ ТАРИКАТ КАНДИДАТА ВИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ...
7
2
 
16
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Малкият Мук можел не само да краде а и да дава акъли.
6
14
 
27
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
"ГЕРБ с постижения, но и много нереализирани намерения"Аз само ще уточня постиженията и нереализираното от Цецко КИЛЕПИРА:ПОСТИЖЕНИЯ: 6 имота, за нула време във властта...НЕРЕАЛИЗИРАНО: Още 6 апартамента за оставащите 3 месеца във властта.КОНГРАЧУЛЕЙШЪН БОРИСОВ
5
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Каквото да кажем от движението бяха интелигентни хора а не тикви и физкултурници.
4
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никито Василев - атентаторазаради него умряха хора във вагоните по линията София-Кардам,защото направи далаверата с вагони и си купи вилична на брега на морето в Созопол
3
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НА СНИМКАТА ЕДИН ОТ ПРИДВОРНИТЕ ЦАРСКИ ГЕИШИ,КРАЛ ,КРАЛ ТА СЕ ПОСРАЛ И БЕЗ КОСА ОСТАНАЛ И НА СИМЕОН НЕВЕДНЪЖ УИ.Я ЛАПАЛ.
2
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЕЕЕ САМО ЛИЛИПУТ НЕ Е БИЛ ПРЕЗИДЕНТ!недораясляк!
1
7
 
28
 
! Отговори
Чукундур преди 13 години
Ах, това крадливо джудже - министър по всичко не го бях виждал отдавна. Това че мошенници, като тоя са на свобода е още едно доказателство, че ГЕРБ не се разправят с организираната престъпност!