БСП готви бунт срещу Тотю Младенов

Искат детските да са 20% от минималната работна заплата
Обновена: 21 фев 2011 21:50 | 21 фев 2011 21:50,
164
БСП готви бунт срещу Тотю Младенов
Снимка: Булфото

Конкретни мерки за компенсация на хората с ниски доходи, поиска в Ямбол бившият социален министър Емилия Масларова.

Тя уточни, че в петък в Народното събрание предстои дебат, иницииран от социалистите, с подкрепата на  част от групата на ГЕРБ, за определяне на конкретни мерки на правителството за компенсиране на нискодоходните групи от хора в страната.

Ще бъде изслушан и министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов.

Народният представител Драгомир Стойнев беше категоричен, че ако министър Младенов не представи такива мерки, от лявото политическо пространство ще искат оставката му.

Масларова и Стойнев уточниха, че дебатът е провокиран от шоковото увеличаване цените на стоките през последните дни.

Според народните представители от левицата цялото законодателство на ГЕРБ е насочено към намаляване на социалните придобивки и се изработва с презумцията, че всички са нарушители.

Същевременно социалистите са готови с внасянето на законопроект за увеличаване на детските надбавки.

От БСП настояват детските да бъдат фиксирани на 20% от минималната работна заплата.

Според разчетите им за това увеличение ще са необходими около 100 млн. лв., като средствата могат да се набавят от преструктуриране на бюджета и приспадане от средствата за подслушване, аргументира законодателната си инициатива Емилия Масларова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ми да готви
88
3
 
18
 
! Отговори
79 i 80 преди 13 години
abe pi4, towa dobre det si go napisal, ama kakwa e vrzkata s malarkata:ахко искатьие да знаитьие, духгарката Камил Оил Буттер, е мноо по хуйбавъ от сопоругатъ на ГейХнерал Баш Кютук Бабит *** Сурат Фауль ди Боббен фон Кетчупбург Барисович и в пъти по хумна от дуругатъ дуругаркаъ, дурогаркатъ ЦвъхНафталинъъъ.ся съ дръжтие шо последното и кахчиство ба , нейхното на Мадам Дьо Оил Шеллхнеразада шъл огрда, шъл хистерическо дом Масларобройката от БеЗеБе съ ие намихрала в иднъ друъ Даражавъ, сахмулет, и хуйтел-рум со дуарът Будъ Охтополов, но за да праат мазен *** хотелски шест, зекс съешавка де, а за да го умие кат онзи гол сумист избъхти батку ни по сумски със сумати задни прашки и едно изклащане на тире. тире, шо сумските ехбатири са резани кат ихврейте.те , те за тетова на 8 Марто Дуарът Бройко и духайкарката Масларка са си поканили великия везир на едно посолство да пухгледакак Дянков пръцка и плиска га плюе мъжки маьонези и съсиреци
87
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
oleee tazi nagla *** ima nahalstvototo da se obajda li?! mar6 v zatvora mur6ooo
86
2
 
21
 
! Отговори
фотограф преди 13 години
до 64Брато пусни му портрета на тоя в по висока резолюция ,ше го пуснеме кандидат за изборите..е такъв ни ттрябва за президент...в очите му има желание за промяна...
85
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До БСП - ако може скрийте крокодила масларова!
84
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На нищо и на никого не вярвам! Просто си се менкат вече 20 години едни и същи алчни и изродени същества,които само власт и пари за себе си искат.Никой няма да помисли за нас,в това бъдете убедени.
83
3
 
33
 
! Отговори
Emo Popov преди 13 години
Тази крадла Масларова, още ли не е в затвора ? Срамота ! За един откраднат салам от гладен човек, затвор. Масларова, доказано, откраднала милиони, ще прави демонстрации !
82
2
 
39
 
! Отговори
Димо преди 13 години
я бе 20% от МРЗ е 48 лв.сиганката с 10 чавета да взима 480 лв от моите данъциай сиктир!който прави деца, да си ги гледа, няма държавата да плаща за всичко
81
3
 
31
 
! Отговори
стоян преди 13 години
айййййййййййй,сиктер бе е......си лоената ***. Хора, тези ни взимат за бавноразвиващи се,е как точно тая ще говори за деца, за добавки, и социално слаби.Тая има Бентли за 1000000лв,ходи на среща в социалните домове с 2 кг. злато по нея и ти вика сега няма пари, по нататък.Велчев,Велчев поне малко старомоден морал да имаше,ама де тоя късмет,ще си идете и вие като овце без история.
80
4
 
31
 
! Отговори
na 21 преди 13 години
tez червените *** що не вдигнаха детските като бяха те на власт и като имаше пари какво даите ми пример за какво са дали червените *** пари освен за турците и *** да ги интегрират ?
79
0
 
31
 
! Отговори
отвратен преди 13 години
Айде Масларова ,давай направо за президент...Народа е готин...прощава ти всичко...Извъън форума всеки си пърди в гащите и не смее да гъкне...електорат слънце...
78
0
 
36
 
! Отговори
koko преди 13 години
Детските се взимат от ромите!!!!! Браво Масларова, предлагам като си загрижена толкова, прибери едно ромско семейство в твоята къща. Защо не направихте закона такъв че, децата да се взимат от гетата и да се настаняват в домове а и детските да отиват в домовете а не в ромските банди.Ти създаде толкова криминален контингент, че си за затвора!
77
1
 
27
 
! Отговори
еню преди 13 години
малко страшно взе да става, хора: от работещите - изтръскваш ги с 25% осигуровки повече, на *** даваш 300% повече за да слушкат на изборите... да се обади боко или лоената топка за да уредят свои на сладка работа - не минава ден без нов скандал. За капак - завъртяха СРС скандала около изтичането на информация! Не им пука - грабят като за последно!
76
1
 
44
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Karthago delenda est = Социалните пари на ***, трябва да се спратКоето вече е родено до сега - родено. Ще продължим да го хрантутим.Оттук нататък обаче :МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ и ПОМОЩИ, САМО след ЗАВЪРШЕН 8-ми клас, на родителите ! И до 3-то РАЖДАНЕ ! ИНАЧЕ ... иначе НИ ЧАКА СТРАШНАТА СЪДБА на КОСОВСКИТЕ СЪРБИ ...
75
3
 
50
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Една 11-15 годишна ***, която вместо да учи роди първото дете, си осигурява автоматично следните детски и помощи :- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на ***( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ)- 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на ***- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"- още 2,15 лв. МЕСЕЧНО допълнителна помощ за достигане на семейния ДМД(ДМД = Диференциран Минимален Доход по Закона за Социално Подпомагане)- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете- 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ- 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )Това прави около 240 лв. чисто (без никакви данъци върху тях) МЕСЕЧНООсвен това *** потребява няколко-стотин лева на месец Ток и Вода, дето ги плащаме ниеМного *** семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток.Освен това не плаща Данък-Сгради и Такса-СметОсвен това държавата плаща от нашите данъци ЗДРАВНИТЕ-ОСИГУРОВКИ на всички ***.Не знам на каква стойностТоест истинския резултативен доход на тази ***, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.А на работещата бяла робиня за минималната заплатка от 240 лв БРУТО., дохода е 190 лв.НЕТО,след като държавата им прибере почти 21% за осигуровки и данъциНикой не знае колко и какви пари получават по линия на НПО (Не Правителствени Организации)НАКРАЯ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕРАБОТЕЩАТА *** (само с 1 дете !), ПОЛУЧАВА 3 (три) ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТЕЩАТА БЯЛА за МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТАЕто затова *** раждат като бесни ***, а българките едва отглеждат и 1 дете ...
74
0
 
27
 
! Отговори
21.12.2012 преди 13 години
БСП са фалшива опозиция-просто един декор-актьори на опозиция - едни и същи хора си предават властта
73
1
 
31
 
! Отговори
кйфйк преди 13 години
ИБАМ ВА У МАМАТА УТРЕПАНА И ГЕРБЕРИ И БЕСЕПАРИ И СЕДЕСАРИ,ДПЕСАРИ ЦАРИСТИ И ВСИЧКИ *** КОИТО НИ КРАДОХТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ САМО РАЗСТРЕЛ ЗА ВАС.КИТАЙСКА ДЕМОКРАЦИЯ И ТРЯБВА НА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ НАУЧИТЕ МАМАВИ И *** МРЪСНИ ДА ***.
72
3
 
21
 
! Отговори
еню преди 13 години
герберите казват свалили осигуровките с 0.5%. Да ама не! Първите 6 месеца на 2011 осигуровките са с 12% по-високи от декемврийските, а след това скачат с 25%.Да си ходят! Пасмина крадци!!!
71
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ХАХАХА един от символите на корупцията-Масларова.Наглоста в Чалгария няма мярка.
70
1
 
37
 
! Отговори
уууууууууу преди 13 години
Бойко тази защо не е в затвора,мнго се ежи и какво стана