Дянков изнася лекция в Харвардския университет

Финансовият министър ще се срещне и с Христо Явашев
Обновена: 28 фев 2011 11:05 | 28 фев 2011 11:05,
60
Дянков изнася лекция в Харвардския университет
Снимка: БТА

Вицeпремиерът и министър на финансите Симеон Дянков ще изнесе лекция в Харвардския университет за финансовата стабилност на България, съобщиха от ръководеното от него министерство. Лекцията ще е във Факултета по държавно управление "Джон. Ф. Кенеди" към университета от 16,15 ч. местно време в понеделник.

По-рано през деня министърът ще се срещне с преподаватели от Харвард, с представители на ръководството на университета и с български студенти от университетската система на Бостън.

Вицепремиерът и министър на финансите е на работно посещение в Съединените американски щати до 6 март. В програмата на министър Дянков са включени срещи и публични изяви, на които ще бъдат представени регионалната роля на България, финансовата стабилност на страната ни и възможностите за нови инвестиции.

Дянков ще се срещне и с български общности от Източното крайбрежие на САЩ, с настоятелствата на двете български училища в Ню Йорк, с настоятелства на български църкви и ще посети културни центрове на българската общност. 

Предвидена е и среща със световноизвестния художник от български произход Христо Явашев – Кристо. На Националния празник – Трети март, министър Дянков ще има  двучасово участие на живо по българското интернет радио "Отзвук", чиято програма е насочена към българските общности по света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това Зомби, дали ще разтълкува финансовото съдържание на термина "постна пица"? А и докога ще я дъвчем?!
58
0
 
0
 
! Отговори
ицо преди 13 години
Това никак не му пречи да си същия ***...
57
1
 
3
 
! Отговори
студент преди 13 години
Дянков изнася лекция в Харвардския университет във празна зала във междучасието
56
1
 
2
 
! Отговори
CARMINA BULGARANA преди 13 години
ЛЕКЦИЯТА - ДОБРЕ ПЛАТЕНА - ПЪТНИТЕ ЗА СМЕТКА БОЛГАРСКА: "КАТО КАК СЕ ГРАДЯТ МАГИСТРАЛИ - С ЕВРОПЕЙСКИ ПОМОЩИ ЗА ПЕНСИОНЕРИ." АМЕРИКО ТОВА ТЕ ОЧАКВА."
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КАКВИ ЛЕКЦИЙ ОТ ДЯНКОВ , НЕГО ИСКАРВАЙТЕ МНОГО УМЕН , САСИПА ДЪРЖАВАТА , ИКОНОМИКА 0 , ДАСИ ХВАЩА САМОЛЕТИ ЗА НЯКЪДЕ
54
2
 
3
 
! Отговори
хора разни преди 13 години
Някои хора изнасят лекции по света, други се борят с правописа..........
53
2
 
1
 
! Отговори
koki преди 13 години
awe ei, sme6ko....ar estiga si se izlagal, q si namirai vednaga druga rabota,hva6tai zena si i se razkarai ot bg. V harvard ste hodi da se izlaga....a pokrai nego i cqla Bulgaria da bere sram. S4etovoditel prost
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
51, нещо против Сорбоната ли имаш? Апропо, от колко години съществува Харвард и от колко например Хайделберг, а? И чии успешни традиции в обучението го правят в пъти по-добро?!
51
0
 
1
 
! Отговори
hmm преди 13 години
Kolko ste prosti i primitivni ne e istina. Shto vas nikoi ne vi kani da iznasqte liekcii v nai dobria universitet v sveta a ? HATERI gadni
50
2
 
7
 
! Отговори
Хайде де! Хайде! преди 13 години
ДЯНКОВ И СИЕДА СЕ ИЗМЕТЕ !
49
1
 
3
 
! Отговори
Мамантос преди 13 години
Боклуче.
48
0
 
8
 
! Отговори
ПИЯН преди 13 години
По принцип не пия,но като прочетох статията бях изпил една бира.Реших че съм Пиян,но не тя е пак там.В управлението на бюджета не е позволено да ползваш нечовешки мерки , като умишлено убийство на хора,лишавайки ги от храна като Пенсионерите.Лишавайки Болни от Лекарства,деца без образование.......Тези Презентации преди години ги е правил Хитлер.
47
2
 
3
 
! Отговори
ники преди 13 години
Едно е сигурно,че нито Гоцю,нито който е да е червен "другар"може да стигне дори до задния вход на Харвардския университет !?!
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДРянков е изнесал лекция как се берат дрянки!
45
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и харвардски знания,няма да са достатъчни,ако завариш разбита икономика от комунистически некадърници,гарнирано с икономическа криза!
44
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дянков, само не се връщай, стой си там! За лекционни 'мерки' може и да те величаят, но не се мъчи на практика да ги прилагаш върху нас! За пример - Пол Пот е приложил в Камбоджа идеите за идеална държава от дисертация, успешно защитена в Сорбоната..... Последствията ги знаем всички!
43
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще прочете разказ, написан по тема. Студентите, които го слушат си нямат на понятие какво е у нас. Нека след това да ги доведат на обиколка за онагледяване на сказката на министъра, като обиколката да включва които и да е селца и малки градчета извън София. След това да проведат втора лекция. Ще го изгонят с освирквания и ще го замерят с развалени домати. Както всъщност трябва да направим и ние!
42
4
 
19
 
! Отговори
Пешо преди 13 години
Темата е била -КАК ДА УМОРИМ ЦЯЛ НАРОД ЗА 2 ГОДИНИ-БЪЛГАРО-ВИЕТНАМСКИ ОПИТ!!!!
41
3
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 13 години
Това са от този тип лекции от ЛЮБЕЗНОСТ към министър и др каквито ги е чел и ЦЕЦО-АПАРТАМЕНТА!!!! ВЗЕМИ НЯКОЙ ЛЕВ И ПОСЛЕ ДА СЛУШАШ И ПРАВИШ КАКВОТО ТИ КАЗВАМЕ !!!`
40
6
 
18
 
! Отговори
Мамантос преди 13 години
Да си го задържат там. Халлал да им е!