Станишев пред посланици: Ние сме алтернативата!

Социалистите имали ясна визия как да излезем от кризата
Обновена: 29 мар 2011 14:44 | 29 мар 2011 13:55,
353
Станишев пред посланици: Ние сме алтернативата!
Снимка: БСП

БСП е ясна алтернатива на сегашното управление и има свое виждане как страната ни да излезе от кризата.

Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев на среща с посланиците на страните членки на ЕС, Хърватия и Турция.

Работната среща е по покана на посланика на Унгария у нас Юдит Ланг и е по повод унгарското председателство на ЕС.

На срещата Станишев обясни, че социалистите разработват управленски проекти за всеки сектор, които ще бъдат представени за широко обществено обсъждане.

Според лидера на БСП в условия на криза е необходимо да бъде подкрепена най- уязвимата част от обществото. По думите му трябват спешни мерки за компенсиране на доходите на хората и индексиране на пенсиите.

Станишев отбеляза, че е нужно минималната работна заплата да се повиши, така че размерът й да превишава прага на бедността, както и да се води активна политика на пазара на труда.

Още по темата

Представителите на БСП изтъкнаха, че процентът на безработица се увеличава, пенсиите са ниски и не се очаква увеличение на минималната работна заплата. Всичко това се случва в условия на бързо покачващи се цени, уточниха българските социалисти.

Според Станишев е важно да се помогне на малкия и средния бизнес, както и да се търсят начини за привличане на повече инвестиции.

Представителите на левицата отбелязаха с тревога и проблемите с усвояването на еврофондовете поради некомпетентност, както и липсата на бъдещи големи инфраструктурни проекти, наличието на които би довело до увеличаване на приходите.

Бяха обсъдени и предстоящите местни и президентски избори – БСП вижда в свое лице алтернатива на управляващите и ще се застане зад личности с идеи и визия за бъдещето. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


353
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
315
3
 
4
 
! Отговори
xx преди 13 години
бе не са виновни хората луд ли е който яде баницата *** ний сме си за гласене я който се дъни с бой да си ходи да видим за колко време ще се оправим но докат се сменят безнаказано тъй щее 4г влачене 4г харчене и така докат има будали в БГ нема такава държава долу БСП долу ГЕРБ да живее революцията и път за нова демокрация че тая нещо се изопна
314
1
 
6
 
! Отговори
да бе преди 13 години
Да сте живи издрави ,....български *** и *** ВИ!
313
20
 
5
 
! Отговори
наско преди 13 години
Точно така Станишка мачкай гербавата *** . От бойко до последния гербав всичките са некадърници и лъжци.
312
2
 
21
 
! Отговори
Борис преди 13 години
Ако С.С. е алтерантивата трябва много горещо да се молим: Боже, пази България!
311
1
 
4
 
! Отговори
до 309 преди 13 години
.......Много е ефтино ,но го няма никъде ,ама е много ефтино,това беше виц!
310
3
 
1
 
! Отговори
Булгар преди 13 години
Тука от яд чак се повторих без да искам...:)
309
2
 
13
 
! Отговори
Булгар преди 13 години
Аз много се надявам само хората да имат малко по-дълга памет,щото ние като нация много бързо забравяме.А има неща дето трябва да се помнят-например наглите им заменки на земя край морето за земя някъде си във майна си райна,или за бедните прокурори дто им подариха парцелчета,за голямата му дружба с Доган и неговите обръчи,за Делянчо Пеевски мамин син и неговата мама-шевка на тотото 20 г и сега мастита бизнесменка.Тогава нашия каза:аз не знам,на съвеста на Дога да лежало връщането на онзи Делянчо
308
3
 
18
 
! Отговори
kires преди 13 години
EXA....КАКЪВ МИШОК СИ ИМАМЕ!!
307
3
 
14
 
! Отговори
Булгар преди 13 години
Аз не искам всички да разбират от политика и финаси,още повече на макро ниво.Няма нужда,искам единствено хората да имат памет по-дълга от 2 часа и да си спомнят много добре времето когато този беше на власт с приятеля си Доган.Нима вече забравихме що земя се замени по морето за друга такава,само че някъде във вътрешността дето струва по 2 лв кв.м.И прокурори малоимотни и доганови обръчи.Ама този хашлак тогава разправяше,че всеки всеки сам си отговарял и за Делянчо Пеевски си спомняме и за негова
306
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
309,разбирам иронията ти!
305
3
 
12
 
! Отговори
до 309 преди 13 години
Алооооооо ти нормален ли си. Върви на 4 ти километър да те освидетелстват. За какъв хляб от 20 ст. говориш и какви глупости ти се въртят в главата. Та крадеца Станишев нали беше в управлението и го видяхме с неговите 20 ст. хляб.
304
2
 
7
 
! Отговори
ЕДИН БЪЛГАРИН преди 13 години
*** от всички страни съединявайте се ! Има ли държава в която комунистите да не са терористи и разбойници , а социалистите да не са крадци и експроприатори ?
303
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
boje sergei o6te vqrva 4e nqkoi 6te go izbere
302
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Докога?!!!
301
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Толкова много алтернативи, че...всеки се чуди как да избяга от България.. :(
300
3
 
6
 
! Отговори
xx преди 13 години
тези пенсионерчета явно се надяват да изкарат до пенсийката на топло зад бюрцата но че са алтернатива е ясно колкото едните толкова и другите дупе да ни яко
299
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ако искате да ядете хляб от20 ст.,избирете Станишев,ако искате сиренето да е 1лв.,а месото 2,да карате с бензин 50 ст.,избиретеСтанишев,ако искате да живеете в съвършения комунистически свят,изберете Станишев !
298
4
 
5
 
! Отговори
vuvuzel преди 13 години
Алтернатива няма, не е имало и така като гледам няма и да има! Всички и преди и сега са еднакви - алчни,кухи и самовлюбени, които непрекъснато си прехвърлят отговорността. Защо никой не изтрепа комунистите или кабинета на Жан Виденов или на Костов или на тройната коалиция? Защото всички мишки там са заедно - от един отбор! И за всеки случай премахнаха и смъртното наказание от страх. Поради тази причина и законодателството ни ОТДААААААВНАААА е мъртво. Няма да се намери и кой да го съживи скоро.
297
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Станишев - съсредоточи се в алтернативните методи за оплождане,а политиката остави за възрастните!
296
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МАЛИИИИ КАКТО ХУБАВО СА СЕ НАРЕДИЛИ...САМО ИМ ТРЯБВА ПРЕД ТЯХ ЕДИН ЛУД ТАЛИБАН С КАЛАШНИК И МНОГО ПАТРОНИ