Станишев пред посланици: Ние сме алтернативата!

Социалистите имали ясна визия как да излезем от кризата
Обновена: 29 мар 2011 14:44 | 29 мар 2011 13:55,
353
Станишев пред посланици: Ние сме алтернативата!
Снимка: БСП

БСП е ясна алтернатива на сегашното управление и има свое виждане как страната ни да излезе от кризата.

Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев на среща с посланиците на страните членки на ЕС, Хърватия и Турция.

Работната среща е по покана на посланика на Унгария у нас Юдит Ланг и е по повод унгарското председателство на ЕС.

На срещата Станишев обясни, че социалистите разработват управленски проекти за всеки сектор, които ще бъдат представени за широко обществено обсъждане.

Според лидера на БСП в условия на криза е необходимо да бъде подкрепена най- уязвимата част от обществото. По думите му трябват спешни мерки за компенсиране на доходите на хората и индексиране на пенсиите.

Станишев отбеляза, че е нужно минималната работна заплата да се повиши, така че размерът й да превишава прага на бедността, както и да се води активна политика на пазара на труда.

Още по темата

Представителите на БСП изтъкнаха, че процентът на безработица се увеличава, пенсиите са ниски и не се очаква увеличение на минималната работна заплата. Всичко това се случва в условия на бързо покачващи се цени, уточниха българските социалисти.

Според Станишев е важно да се помогне на малкия и средния бизнес, както и да се търсят начини за привличане на повече инвестиции.

Представителите на левицата отбелязаха с тревога и проблемите с усвояването на еврофондовете поради некомпетентност, както и липсата на бъдещи големи инфраструктурни проекти, наличието на които би довело до увеличаване на приходите.

Бяха обсъдени и предстоящите местни и президентски избори – БСП вижда в свое лице алтернатива на управляващите и ще се застане зад личности с идеи и визия за бъдещето. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


353
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
275
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Електората на БСП е от пенсионери,*** и хора гравитиращи финансово около партията....Не може трезво мислещ човек да подкрепя тая партия.........Просто това е против всеки здрав разум
274
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сатнишеффф... при твоето управление българските граждани не само бяха гладни, но бяха и ограбвани.. от теб и твоето обкражение.Теб за българските граждан не ти пукаше когато управляваше ти и Доган! Сега как така си се загрижил толкова ?!? Или май ти си огладнял.. от както си пряха бонусите ?!?
273
1
 
14
 
! Отговори
Атлантик- русофил преди 13 години
Да се поучим от нашите руски братя- забраниха КПСС и дръпнаха веднага.
272
1
 
8
 
! Отговори
u4indolskiq skopec преди 13 години
SERJ S QNKA I KOSTOV STE EDIN DOL DRENKI.
271
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако преди 22 години всичките червени, ДС елементи, и руски агенти бяха обявени, отречени и част от тях бяха осъдени за предателство на народа си, днес не само че нямаше да сме свидетели на този гротесков цирк, но България щеше да е нормална държава.
270
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На комунистите това им е съдбата вече - само да си мечтаят за власт
269
1
 
1
 
! Отговори
Трактора преди 13 години
Не е верно! Аз съм алтернативата! Ще видите!
268
0
 
12
 
! Отговори
гост преди 13 години
абе нали имаше една песен '' колко пъти ,един ли сто ли '' .не ви ли стига бе другари комунисти ,или както вече искате да се казвате.колко пъти и е....те мамамта на тази изстрадала държава и народ та искате още веднаж.не успяхте да откраднете всичко ли,има ли още.някой познава ли крупен бизнесмен който да не е свързан с тях - комунистите.аз поне не сам чувал за такъв.
267
0
 
12
 
! Отговори
П преди 13 години
СЕРГЕЙ-ЧУДЯ СЕ КОИ СА ТЕЗИ ЛУДИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ.ЗА ДА УВЕЛИЧИШ 2 ПЪТИ ПО 10 ЛВ ПЕНСИИТЕИ ДА НИ НАТРЕСЕШ НАГЛИЯ ДОГАН. ЩЯЛ ДА ПОМАГА НА МАЛКИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС ,НО КАК -НЕ КАЗВА.
266
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Още малко му трябва на другаря Станишев да понапълнее и пооплешивее за да заприлича съвсем на председател на ТКЗС
265
0
 
16
 
! Отговори
Марк преди 13 години
Ние сме трагична нация!Как може тези престъпници от БСП/БКП още да са още на сцената!Днес минах покрай параклиса за избитите от комунистите при НДК! Ужасих се от броя на имената на убитите, които са изписани там!И тоя излезъл да говори , че те са алтернатива! Това е цинизъм!След 89-та година не им бе потърсена никаква отговорност и от там тръгна целия този цинизъм на престъпления без наказания!Отврат!
264
0
 
7
 
! Отговори
DO 270 преди 13 години
EHHHH,ME4TI,ME4TI
263
1
 
13
 
! Отговори
Келешчо преди 13 години
Хей, гей, веднъж вече управлява. Не ти трябва второ осиране. Не за друго, но удавяйки се в собствените си нечистотии, ще удавиш и България.
262
1
 
12
 
! Отговори
истината преди 13 години
ИМАТЕ ЯСНА ВИЗИЯ САМО ЗА ЕДНО------КАК ДА ОТКРАДНЕТЕ И ОСТАНАЛОТО В ДЪРЖАВАТА.....НАРОДА ПЪК ИМА ЯСНА ВИЗИЯ ЧЕ МЯСТОТО НА СТАНИШЕВ,НА ГОЦЕ И ТЕХНИТЕ НЕНАСИТНИ БАНДИ Е В ЗАТВОРАНАРОДА ИМА ЯСНА ВИЗИЯ ЧЕ МЕЖДУ БСП И МАФИЯТА РАЗЛИКА НЯМА...А ГОЦЕ...ТОЙ СИ Е ЕДИН ОТ БОСОВЕТЕ НА ТАЯ МАФИЯНАИСТИНА БСП НЯМА АЛТЕРНАТИВА В КРАЖБИТЕ,ЛЪЖИТЕ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА
261
1
 
10
 
! Отговори
:-))))))) преди 13 години
OT KADE IZVADIHTE PARITE ZA PROTESTA DRUGARU STANI6EV?TRANSPORT I PO 20 LV. ZA SANDVI4I NA GLADNITE VI PODRAJNICI.
260
3
 
6
 
! Отговори
ДД преди 13 години
Единствената алтернатива на Б-я е да се избере парламент и правителство ОТ ЕКСПЕРТИ на регионален принцип чрез Facebook, така както се организираха протестите за горивото. НЕКА СЛОЖЕМ КРАЙ НА ПАРТИЗАНЩИНАТА(сдс,бсп,дпс,ндсв,вмро,герб и т.н.) ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО.СЪДИЛИЩАТА ДА СЕ ОТЧИТАТ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО МЕСЕЧНО ЧРЕЗ ИТЕРНЕТ.ПЪЛНА ПРОМЯНА НА ЗАКОНИТЕ-ЯСНИ ЗА ВСЕКИ,БЕЗ СКРИТИ ВРАТИЧКИ И ТЪЛКУВАНИЯ.ПО КРУМОВСКИ!!!
259
1
 
7
 
! Отговори
norm преди 13 години
Преди първите що годе демократични избори твърдяха,че са единствените,които могат да осъществят прехода към пазарна икономика.Видяхме го,и не само го видяхме,но бяхме и непосредствените потърпевши от това тяхно можене.Сега,след като ни вкараха в по-голяма от световната криза,твърдят пак,че са единствените,които знаят как да ни извадят.Но ние вече знаем,какво най-добре могат.
258
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ауу , какво нахалство И с какъв сурат искат пак да управляват , няма и две години откакто народа им би шута С ония мизерни 17 % ли ще печелят изборите ?
257
0
 
11
 
! Отговори
za 266 преди 13 години
Bratko i batko - 100 000 000 v offshorkitr
256
0
 
17
 
! Отговори
ахах преди 13 години
да , да , да А левицата отбеляза ли с тревога, че висчки фондове дет усвоиха по тяхно време никой не разбра къде отидоха АХАХАХАХАХ