На лъжата мандатът е къс, разпениха се от БСП

Червените обявиха първи април за "Деня на ГЕРБ"
Обновена: 1 апр 2011 17:30 | 1 апр 2011 17:29,
808
На лъжата мандатът е къс, разпениха се от БСП
Колаж: БСП

"Време е да се вслушате в думите на премиера, че съжалява, че е съставил правителство, и грешката да бъде поправена".

Това заяви на депутатите от мнозинството депутатът от БСП Ангел Найденов, който от парламентарната трибуна прочете декларация по повод първи април – Деня на шегата.

Още по темата
"Първи април е Денят на ГЕРБ заради обещанията на тази партия още преди да дойде на власт", каза Найденов.

В декларацията на червените не на шега се посочва, че част от обещанията на правителството са били за запазване и откриване на нови работни места, а регистрираните безработни са се увеличили със 100 хиляди.

"Да не говорим за химерата за създаване на фонд за подпомагане на земеделските производители", добави Найденов и посочи, че броят на осигурените лица е намалял с 237 000.

"Не мисля, че на селскостопанските производители им е смешно, че вече има трети шеф на ДФ „Земеделие”. Ами магистралите върху пепел? Не е смешно, тъжно е. Запомнете, че на лъжата мандатът е къс", каза депутатът.

"Лъжа беше, че от юли 2010 г. ще въведете механизъм за увеличаване на минималната работна заплата и пенсиите. Новото обещание: че те ще си стоят замразени до 2013 г. Човек да го е страх какво ще последва след края на това управление. Как да не ви честитим първи април, след като толкова се потрудихте?", добави Найденов.

По думите му няма нужда да се припомня, че всички обещания от управляващите отиват в хладилника.

"Във вашия хладилник обаче, защото в този на обикновения българин отдавна няма нищо. Приехте данък „колиба” вместо данък „лукс", припомни депутатът.

Според него икономиката на България вече 2 години си почива и чуждите инвеститори са спрели да инвестират.

"Битката е тежка и затова включихте и агентите на ДАНС. Беше прекратена практиката да се трупа фискален резерв. На Тройната коалиция й трябваха 4 години, за да удвои резерва, а вие го харчите с лека ръка", отбеляза Найденов.

По думите му смешките на правителството в България не се отразяват здравословно на гражданите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


808
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
2Най-доброто за Бг е такива *** като теб да бъдат избивани!
15
15
 
15
 
! Отговори
Голям Праз преди 13 години
Върви Исус Христос през пустинята. Изведнъж среща един дядка, който реве, та се къса.- Защо плачеш - питал го Христос.- Изгубих сина си...- А как изглеждаше?- Ами имаше пирони по ръцете и краката.- Татко?!- Пинокио!
14
19
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
'' На лъжата мандатът е къс, разпениха се от БСП '' - точно така ,помнете Жан Виденов и мислете за Станишев и компания . До власт следващите 100 години да не допрете . БСП - партията на криминалният преход .
13
12
 
34
 
! Отговори
анна преди 13 години
Ххахахахахахахахахахах!!!! Баш на място с този нос!
12
7
 
55
 
! Отговори
НЕРЕЗА преди 13 години
Шегичка една16 март 2010 г. Министър-председателят Бойко Борисов: "АЕЦ "Белене" е висша форма на корупцията. Ей тоя гьол струва 800 млн. лева. 800 млн. лева са заровени тук! Ще изпратим цялата документация за АЕЦ "Белене" на прокуратурата. Само консултантът на проекта ще вземе 1 млрд. лева!"17 март 2011 г. Министър-председателят Бойко Борисов: "Искам, разбира се (да има АЕЦ "Белене" - бел.р.). Кой не иска да има ядрена централа?" Шегичка втора7 юли 2010 г. Министър-председателят Бойко Борисов на въпрос има ли пари да бъде платен първият реактор за АЕЦ "Белене" през септември: "Няма... Тези, които са подписали договора, да са мислили откъде ще ги вземат. Аз не видях никъде в бюджета - и в предишния, и в по-предишния, да бъдат заложени тези пари"Министърът на финансите Симеон Дянков: "Нямаме 280 милиона евро за първия реактор на АЕЦ "Белене" в бюджета и държавата няма да осигури това плащане..."29 септември 2010 г. Министър-председателят Бойко Борисов: "Ние имаме подписан договор и сега септември месец трябва да платим първия реактор (на АЕЦ "Белене" - бел.р.), за който сме предплатили 300 млн. евро. Шегичка трета17 март 2011 г. Министър-председателят Бойко Борисов: "... Две години цената на газа я държах, не я дадох да се вдигне, на тока я задържахме две години. Ами ние половин мандат изкарахме на възможно най-ниските цени в кризата..." От 1 юли 2010 г. ДКЕВР реши токът да поскъпне с близо 2%. Увеличението за клиентите на ЧЕЗ ще бъде средно с 1.88 процента, за клиентите на ЕVН - 1.39%, а за тези, обслужвани от Е.ОN - 1.86%.Решението на регулатора за природния газ беше за поскъпване от 24.63% от 1 юли м.г. А от днес, 1 април, има ново поскъпване на синьото гориво - с 4.47%.От 1 юли 2011 г. се подготвя ново увеличение на цената на електроенергията. За него съобщи още на 28 юли м.г. изпълнителният директор на НЕК Красимир Първанов: "След година ще има ново поскъпване на тока". От електроразпределителните дружества настояват повишението да е с най-малко 5%.По повод "най-ниските цени в кризата" - според Евростат България е сред трите държави членки, където животът поскъпва с най-високи темпове през февруари. Индексът на потребителските цени у нас се е повишил с 4.6% на годишна база през февруари и само Румъния и Естония ни изпреварват с по-висока годишна инфлация съответно от 7.6% и 5.5%.Шегичка четвърта3 април 2009 г. Кметът на София Бойко Борисов: "Работата на завода за отпадъци на територията на с. Горни Богров край София ще стартира до година и половина и ще осигури 150 работни места. Новият завод е прекрасно място за съкратените от "Кремиковци" работници да намерят нова работа".Година и половина мина, наближава краят на втората... Завод няма, нито работа за съкратените от "Кремиковци".И спираме да се шегуваме, че голям смях падна...
11
26
 
19
 
! Отговори
bravo boiko преди 13 години
O6TE MALKO I 6TE PO4NAT DA PALNQT ZATVORITE S VAS KOMUNISTI KRADLIVI
10
31
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Комунистите да ходят в Русия ама сигурно сте запознати че стандарта на живот в Русия е в пъти по висок отколкото в България,даже неможем ги доближим.Тук не става въпрос за комунисти или демократи.Това което казват от БСП е истина
9
21
 
47
 
! Отговори
otneseni преди 13 години
Влез във FB, от 3 дни ми е задръстена стената с това изображение-затова не се знае, кой от кого. Иначе са прави, ако трябва съм честен-ГЕРБ се оказаха пълен провал!
8
24
 
50
 
! Отговори
Очевидно преди 13 години
Ей с тоз нос бърка у г.за на народа! Накрая ще му загорчи от миризмата.
7
28
 
18
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 13 години
PAK SA SE IZHODILI NEPODGOTVENI POMIQRITE.DA VIKAT KOSTOVISTITE SEGA DA PO4ISTQT. GERB,GERB.GERB!!!
6
14
 
11
 
! Отговори
razgonen gerber: преди 13 години
dnes da ne vi e cufnala rozovata pupka ?!
5
5
 
22
 
! Отговори
chach преди 13 години
goliam fen
4
18
 
65
 
! Отговори
xx преди 13 години
ех че му прилича
3
62
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не се спряха тия червени ***..
2
21
 
69
 
! Отговори
!!! преди 13 години
Ама му отива носа :D Да си го носи със здраве!
1
74
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
GERB SA NAI-DONROTO,KOETO MOJE DA SE SLUCHI NA TAZI STRANA,VIE KOMUNISTI HODETE V RUSIQ!