ГЕРБер с 28 имота, чака 700 бона дивидент от фирмите си

Недялко Недялков се оказа по-имотен от Цветан Цветанов
11 апр 2011 14:30,
246
ГЕРБер с 28 имота, чака 700 бона дивидент от фирмите си
Недялко Недялков. Снимка: parliament.bg

Най-имотният депутат от 41-вото народно събрание е Недялко Недялков от ГЕРБ. Той и съпругата му Стефка са собственици на апартаменти, складови бази, офиси, ниви и гори в няколко града на страната.

Това става ясно от декларацията му за 2010 г., подадена в Сметната палата.

С 28-те декларирани имота той е доста по-богат от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, който се прочу с 6-те си апартамента в София.

Според документа до Сметната палата едва 4 от имотите на семейство Недялкови са придобити по наследство, а останалите са купени с лични средства.

Най-скъпата покупка е направена през 2008 г., когато съпрузите придобиват по една втора идеална част от парцел в кв. "Парк Бедечка" на Стара Загора за 109 627 лв.

Пред Dnes.bg Недялко Недялков обясни имотното си благополучие с богатството на родителите си. Повече от имотите ми са наследствени и са "нивички" от 700 квадрата или декар. В момента в част от тях са засадени дръвчета, каза депутатът от ГЕРБ.

Недялков допълни, че от много години се занимава с частен бизнес. И съобщи още, че в началото на следващата година очаква 600-700 000 лв. дивидент от фирмите, в които има дялово участие.

Фирма на народния избраник продава и нови жилища в Стара Загора, но заради финансовата криза цените им паднали. "Част от тях все още не са продадени", оплака се Недялков пред Dnes.bg.

Въпреки внушителното количество имоти, собственост на депутатското семейство, се оказва, че финансовите им авоари не са толкова впечатляващи.

Стефка Недялкова има три влога на обща стойност 14 220 лв., придобити по наследство, докато народният представител е спестил едва 2770 лв. в банка. Затова пък той има да взима 30 358 лв. по изпълнително дело.

Старозагорският ГЕРБер има и кредитна карта с лимит от 10 000 лв., става видно още от декларацията му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
4
 
41
 
! Отговори
Комунета преди 13 години
Друго си е масларката да натъпче една пазарска чанта с пачки, а ? Няма свидетели, данъци, всичко е чиста печалба
55
3
 
35
 
! Отговори
До истината преди 13 години
Не е вярно че Герб дава 100 лв. за 100 коментара. Дава 100 лв. но ако само оплювач на Герб сам измисли текста на коментарите с оплювания и провокации че уж протестите са организирани от мафията и БСП с цел да си траем и да ни мачкат. Иначе ако вземеш текстовете от централата на Герб и ги въведеш тук е 10 лв. за 100 коментара,само ако ги измислиш сам и са "убийствен език" дават за 100 коментара 100 лв.1 приятел 1 седмица писа и накрая за 7 дни му дадоха от Герб само 320 лв.
54
1
 
35
 
! Отговори
.!. преди 13 години
Тук май и от едната и другата страна има по няколко платени (определено за опозицията са повече) и само си плюят в устите по цял ден. ДГД и двете страни. Дреме ми, че тоя имал толкова имоти. Завистници. Нека всички управляващи да имат. Нека и по 10 хил.лв. да им е заплатата. Но ако ги уличат в корупция - доживотен затвор. Маргни/барети и др. такива са на свобода заради СЪДИИТЕ ама всички тук критикуват на някакъв колхозник нивите...
53
5
 
47
 
! Отговори
Истината преди 13 години
Скриха се нещо Гербавите привърженици,но утре пак ще се появят няколкото скъпоплатени писачи тук......А ето каква информация излезе днес във Фейсбук от хора платени от ГРОБ и на които тези дни са спрели парите и наели други,те разочаровани решили да споделят истината......Просто е ужасно,докъде стига тази крадлива хунта.........С наближаването на изборите ГЕРБ си наемат професионални оплювачи, които правят на пух и прах конкуренцията. Най-актуалната оферта в момента е 100 лева за 100 коментара.Повето форумци се възползват от анонимността в интернет и плюят по политици, бизнесмени, търговци или пък конкуренти в нишата, в която работят те самите. Но докато едни от тях го правят от удоволствие да заливат с помия определен човек или компания, то наетите от ГЕРБ, които извличат материална полза от писането по форуми, блогове и социални мрежи.Какво прави професионалният оплювач платен от ГЕРБ ?Най-важното изискване при наемането на професионален оплювач е той да има остър език. Позволено му е да псува, да напада други форумци, да налива акъл или да разказва истории с неверни факти. Така например може да се окаже, че единият кандидат-президент е насилник, другият е крадец, третият е алкохолик и т.н. и т.н.
52
3
 
35
 
! Отговори
До 20 преди 13 години
Аве, *** за да си честен трябва да си беден ли? Ами нали видяхме всички бедни дето влизаха в парламента, как излизаха. Нали им знаем парите и имоти на парламентаристите от 20 години насам. Ти прочел ли си им ги в имотните дакларации? И к,во, герберите да ходят да вкарват в събранието ония с продраните *** за да си спокоен ти. *** народ, слаба държава. Изберете си пак червените *** да ви управляват и си се кефете. Аз поне не съм в тая селска, руска държава!!
51
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Все се питам Откъде имат толкова пари тези хора? Предполагам че не е от честен труд. Аз и моят съпруг откакто се помним все работим но все не стигат. Абе с какъв ум и прозрение блести този депутат та е натрупал такова богатство. И на нас родителите все още ни помагат но такива пари не сме натрупали. Замислете се хора на какво се дължи това бързо тяхно забогатяване?
50
3
 
52
 
! Отговори
Пак куц кон ! преди 13 години
ГЕРБ се оказаха тотална пародия на партия. Наредили са се мутра-милиционер и смучат ли смучат. Най-вероятно до края на годината България ще е по-бедна от Конго.
49
4
 
43
 
! Отговори
хит до 45 преди 13 години
ко сте нормални бе чайник....герб бяха избрани от наколко хиляди кифли които гласуваха с п.....тките си взесто главата си за оня мачо мен боко .Когато гласуваш с детеродния си орган резултата е мъзга....
48
1
 
34
 
! Отговори
chach преди 13 години
az se chudix na izborite za6to tolkova se radvaxa gerberite , a te udarili djakpota ot tototo.te tova e kacmet.
47
6
 
60
 
! Отговори
Пътник преди 13 години
Яко крадене е падало. И защо ли е станал депутат от ГЕРБ, ами да краде по на едро. И само не ми раправяйте че с труд се става богат. Народа го е казал отдавна с труд се става гърбат, за богатство трябва присвояване.
46
7
 
44
 
! Отговори
Интервю на Боката преди 13 години
Българинът все търси някой виновен. Той не търси вината в себе си, затова че се е докарал да е безработен, а обвинява за това правителството, Борисов, Бойко никога себе си. Тази гениална логика и бистра мисъл се опита да прокара министър-председателят в предаването Гореща точка по TV7. Според него високата безработица, кризата и лошата бизнес среда у нас са по вина единствено на гражданите, защото са мързеливи.А народът тръгнал него да обвинява, че няма работа! Първо себе си да погледне, да види колко лош материал е, колко е злобен и мързелив. Никой не му е виновен, че шефът му го е изгонил, защото народът е обеднял и е спрял да купува климатици.Никой не му е виновен, че хората нямат два лева в джоба за картофи и сами си ги садят, вместо да правят оборот на плод-зеленчука. Ако питате Бойко, шефът си гони работниците, защото са неквалифицирани или не се справят добре. Това, че няма пари за заплати и оборот това е дребна работа. И пак не е по вина на Борисов и правителството шефът е виновен. И той е мързелив!С това изказване невинният премиер на България си направи политическо самоубийство. Явно Бойко не осъзнава, че именно този мързелив, злобен и толкова виновен лош материал няма да гласува за ГЕРБ на следващите избори.А дотогава ще си берем гайлето. Защото Бойко правилно го каза сами сме си виновни! Ние си го избрахме!
45
0
 
41
 
! Отговори
Попински преди 13 години
Ако бяхме канибали !Всички Гербери щяха да са в Казана първи!
44
0
 
36
 
! Отговори
аххаха преди 13 години
#37 ти си заблудена овца батебизнес сектора работи за печалба публичният сектор би трябва да работи за хората и за бизнеса , а не както е сега само за бизнесакакво прави тоя в парламента освен да се облагодетелства питам аз?
43
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не лошо да си богат защото на Запад богатите движат прогреса те са тези, които са построили небостъргачите, невероятните магистрали, затова няма лошо човек да е богат и да си декларира доходите, лошото е когато той много богат но с криминално придобито богатство. То като Славка Трифонова е толкова богата ама всичко спечелено го транслира в ошфорки в други страни и декларира 1000 лв. месечни доходи. Е кой тогава е по-добър за страната ни, който си плаща данъците или такива като Славка Трифонова
42
1
 
43
 
! Отговори
дзвер преди 13 години
Такааа.И при "тройната" било зле, а?
41
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И кой да дойде като се махнат тия, всички са *** и де-се-та. Номенклатурата на БКП днес е по-силна от всякога, само където парите малко са ги овълчили и се поскарват понякога.
40
12
 
35
 
! Отговори
До 40 преди 13 години
за това пука ли ти:ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТКРАЙ ВРЕМЕ СИ СЛУЖИ С ПОДЛОСТ, ИНТРИГИ, ЛЪЖИ, КЛЕВЕТИ... ЕЙ ТИЯ ТРИМА НЕЩАСТНИЦИ, КОИТО ПИШАТ 90% ОТ "КОМЕНТАРИТЕ" В ТОЗИ И ДРУГИ ФОРУМИ, СА ЧАСТ ОТ МАФИОТСКИТЕ МАШИНАЦИИ НА БИВШАТА ДС И ОТРОЧЕТАТА И... Претенциозно са се нарекли "Идея за България", а единствената им идея е да изкарат пари за хляб като драскат пасквили по форумчета... Пишат се дисиденти, ама винаги са служили на някого и помагали за опоскването на Родината... Дали им плащат от БСП, Трактора или Бен Ладен... за тях е все тая... Отдавна са им ампутирали съвестта...... още КУКЛОВОДИТЕ ИМ УМЕЛО ИЗПОЛЗВАТ МАНИЯТА ИМ ЗА ПОЛИТИЧЕСКО ВЕЛИЧИЕ, ЗА ДА ГИ УПОТРЕБЯВАТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. ТИЯ ЛУДИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ ПОЧТИ СЕРИОЗНО КАТО НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ ЗА УПРАВНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА ИТАКА ЗЛОБЕЯТ СРЕЩУ ГЕРБ И БОЙКО - КАК МОЖЕ ДА ИМ СЕДНАТ НА МЯСТОТО!? ХУБАВОТО Е, ЧЕ ТИЯ ЕКЗЕМПЛЯРИ СА НЕКАДЪРНИ В ПИСАНЕТО И ПРОПАГАНДАТА. ЗЛОБНИТЕ ИМ "КОМЕНТАРИ" ИМАТ ЕФЕКТА НА БРАДВИТЕ ОТ РЕКЛАМИТЕ - САМО ВДИГАТ РЕЙТИНГА НА ВЛАСТТА. НО НА МЕН МИ ПИСНА ОТ ИНТРИГИ И ЧЕНГЕТА В ТАЯ ДЪРЖАВА! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГИ ПРЕЗРЕМ ТИЯ И ДА ПОЧНЕМ НАЧИСТО! ИМАХМЕ ШАНСА ДА ОВЛАСТИМ ЕДИН ЩО-ГОДЕ ЧИТАВ, ПОЧТЕН И РЕШИТЕЛЕН ЧОВЕК... ДА МУ ПОМОГНЕМ ДА ПОМЕТЕ МОШЕНИЦИТЕ И ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ! ЕЙ ГИ НА! ПОКАЗВАТ МИ КАК НЯКОЙ ОТ ВЛАСТТА ОТКАЗАЛ ХОДАТАЙСТВА... АМИ! ЕВАЛА! НАЙ-ПОСЛЕ СЛЕД 60 ГОДИНИ СЕ ОТКАЗВАТ ХОДАТАЙСТВА. ТОЛКОЗ СА ОБЪРКАНИ ТИЯ ***, ТА МИ ГО ПОКАЗВАТ КАТО КОМПРОМАТ.. А СЛУГИТЕ ИМ ПРИГЛАСЯТ... АМА ИМА И НОРМАЛНИ ХОРА, ЕЙ! И СМЕ НАЙ-МНОГО!
39
1
 
32
 
! Отговори
do 30 преди 13 години
GLADNA KOKOSHKA PROSO SANUVA!!!!!!!!!
38
3
 
35
 
! Отговори
ВВВ преди 13 години
На предишната статия - за гласуването...,БРАВО НА ГЕРБ ! А сега,долу ГЕРБ!!!Ама и вие сте същите като управляващите,нямате последователно мнение!
37
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Я да изкарат декларациите на Гоце, масларката и цялата бесепарска ***....Ще трябва да ги застреляме мръсните червени мафиоти!