ГЕРБер с 28 имота, чака 700 бона дивидент от фирмите си

Недялко Недялков се оказа по-имотен от Цветан Цветанов
11 апр 2011 14:30,
246
ГЕРБер с 28 имота, чака 700 бона дивидент от фирмите си
Недялко Недялков. Снимка: parliament.bg

Най-имотният депутат от 41-вото народно събрание е Недялко Недялков от ГЕРБ. Той и съпругата му Стефка са собственици на апартаменти, складови бази, офиси, ниви и гори в няколко града на страната.

Това става ясно от декларацията му за 2010 г., подадена в Сметната палата.

С 28-те декларирани имота той е доста по-богат от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, който се прочу с 6-те си апартамента в София.

Според документа до Сметната палата едва 4 от имотите на семейство Недялкови са придобити по наследство, а останалите са купени с лични средства.

Най-скъпата покупка е направена през 2008 г., когато съпрузите придобиват по една втора идеална част от парцел в кв. "Парк Бедечка" на Стара Загора за 109 627 лв.

Пред Dnes.bg Недялко Недялков обясни имотното си благополучие с богатството на родителите си. Повече от имотите ми са наследствени и са "нивички" от 700 квадрата или декар. В момента в част от тях са засадени дръвчета, каза депутатът от ГЕРБ.

Недялков допълни, че от много години се занимава с частен бизнес. И съобщи още, че в началото на следващата година очаква 600-700 000 лв. дивидент от фирмите, в които има дялово участие.

Фирма на народния избраник продава и нови жилища в Стара Загора, но заради финансовата криза цените им паднали. "Част от тях все още не са продадени", оплака се Недялков пред Dnes.bg.

Въпреки внушителното количество имоти, собственост на депутатското семейство, се оказва, че финансовите им авоари не са толкова впечатляващи.

Стефка Недялкова има три влога на обща стойност 14 220 лв., придобити по наследство, докато народният представител е спестил едва 2770 лв. в банка. Затова пък той има да взима 30 358 лв. по изпълнително дело.

Старозагорският ГЕРБер има и кредитна карта с лимит от 10 000 лв., става видно още от декларацията му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Далаверите в тая партия не спират,всичко ще опльоскат до шушка!
15
1
 
31
 
! Отговори
брадваро преди 13 години
забрави
14
31
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЕТО ВИ ГЕРБ. Да не мислите,че в БСП или СДС или ДПС или НДСВ е нещо по-различно.САМО ОТ АТАКА НЕ СА КРАЛИ !!!!!!!
13
2
 
58
 
! Отговори
Истината преди 13 години
Докато обикновеният българин става още по- беден, едни други хора все повече угояват телесата и банковите си сметки. Управляващата клика около ГЕРБ предпочита за обикаля родни и чуждестранни курорти, да се излежава в луксозни СПА хотели, вместо да си върши работата, за която, в крайна сметка, й е било гласувано доверие на изборите. Истината трябва да се знае, без значение кой я казва. Видни независими експерти, които се страхуват да си кажат името, по обясними причини, заявяват с убеждение, че при още една година подобно управление, мизерията у нас ще е потропала на всяка една врата, а управляващите ни вече ще имат и вили в чужбина.Да си го кажем направо пари в България има! Пари има за всичко. За пенсии, заплати, за здраве, за живот, но същите тези парички се разпределят от една клика, от петдесет шест десет човека, за чийто джоб думата милион е вече обидна.Доказват го вече стотиците лимузини, които ежедневно въртят из центровете на големите градове, доказват го луксозните имоти в Бояна, доказват го имотите на Цветанов, сараите на Доган. Именно за това, помислете какво ще правите на следващите избори? Помислете, какво ще правите със съдбата си? Спасението е едно да излезем на улицата и да поискаме ревизия. Все пак тази държава си е наша и трябва да си устояваме това право.
12
8
 
60
 
! Отговори
123 преди 13 години
Това правителство,ако изскара мандата до край,ще си удара въжето,сериозно..
11
2
 
60
 
! Отговори
Левски преди 13 години
Народе???
10
31
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Успешни бизнесмени - добра икономика!Със здраве да си ги харчат парите Цветанов и Недялков.Това не е като кумунизките крадци директно да сучат от шията на народа!!!
9
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То щото те са различни от комунистите.....Нов морал..???....Нов бардак със стари ***!
8
1
 
65
 
! Отговори
ревизор преди 13 години
Човекът има по-богати тъст и тъща даже и от Цветанов явно
7
3
 
74
 
! Отговори
Те това е преди 13 години
Искахте Боко,ето Боко,ето новия ви морал......наааааааааааааааВ свое лично разследване журналисти разкриха че в настоящата парламентарна група на управляващата партия ГЕРБ има точно 12 милионера. Това са хора занимаващи се с крупен бизнес, чийто законно декларирани доходи надвишават петцифрено число на месец. Тук излиза и логичният въпрос как така си оставил заплата от средо 20 000 лева, за да се нанижеш на 2400 лева депутатско месечно възнаграждение?Нашата митницапроверка установи че истината се крие в лобистките закони и битки в парламента. Тайната вече е публична и е ясно за всички с какво търгуват депутатите с влиянието си. Проверката ни за скритите тайни на парламента продължава. И в най скоро време очаквайте още потресаващи данни. Такива, от които не само настръхват косите но и значително се опразва джобът на обикновеният български гражданин.
6
3
 
37
 
! Отговори
народна поговорка преди 13 години
Пари при пари отиват...
5
7
 
75
 
! Отговори
додо преди 13 години
А КАЖЕТЕ МИ, ЧЕ НЕ Е КОМУНИСТ, ЧЕ НЕ Е ПОЛУЧИЛ КУФАРЧЕ 90ТА ГОДИНА И ЧЕ НЕ Е ПРИНАДЛЕЖАЛ КЪМ ДС! ХОДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ПАК ЗА НОВИТЕ ЧЕРВЕНИ ***!
4
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НИКОЙ не може да е по-имотен от Цветан Цветанов. Сега ще му подхвърлят торба амфетамини на Недялко Недялков и си заминава. Цветанов пак ще е Номер 1 :D
3
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Losho Borisov ,losh0...
2
8
 
59
 
! Отговори
кико преди 13 години
Е лошо няма - нали всички преди 21 години искахме капитализъм !!!
1
6
 
70
 
! Отговори
Ето новия морал преди 13 години
Известен в средите на родния ъндърграунд и на органите на МВР човек е таен съветник и дясна ръка на премиера Борисов!Преди години Димитър Николов Стефанов, начело на група яки момчета се прехранвал с грабежи, рекет на търговци и изнудване на фирми от кв. Надежда. Проституцията и разпространението на дрога в квартала били до ден днешен под негов контрол, твърдят още от изданието. В един определен момент от живота си Митко Каратиста е бил и шофьор на небезизвестния Румен Николов Пашата. Успява да се сближи и с Бойко Борисов и да оглави силовите структури на групировката СИК. Румен Николов ПашатаПрез годините натрупва не малко средства, като елиминира доста знакови играчи и овладява много печеливши звена в престъпния свят. Така междувременно успява да вдигне триетажен палат в Драгалевци , в съседство с доскорошния си шеф Румен Николов. Именно Николов дава възможност на Каратиста да се превърне от дребен играч във важна персона сред ъндърграунда. А по-късно той става топлата връзка между Румен Николов и Бойко Борисов! На общинските избори през 2007 г., с победата на ГЕРБ, кметове на районите Надежда и Връбница стават негови протежета. Майката на детето му, Татяна Георгиева, става общински съветник от листата на ГЕРБ-София и един от четиримата координатора в София. Проверка на Галерия се натъква още на доста далавери чрез поставени от него лица в тези райони. Кметът на Връбница дори е женен за сестрата на Татяна Георгиева. Техният баща пък бил назначена на работа в община Надежда! И дума не може да става за конфликт на интереси!!!С избирането на Борисов за премиер Каратиста е непрекъснато в обкръжението му и е негова дясна ръка. Назначен е и за съветник в Народното събрание. Бойко Борисов СИКБизнесът му с проституция, наркотици, рекет и изнудване продължава обаче, твърдят негови приближени. Високата му позиция започва да му помага не само на местно ниво, но и в цялата страна. Точно него е имала предвид Татяна Дончева, че е ключова фигура в схемите за източване на ДДС. Независимо от това Бойко го назначава за член на Надзорния съвет на ЧЕЗ България, за да защитава интересите на държавата, със заплата от около 35 000 лева на месец!Така Бойко Борисов днес представя някогашния си авер Димитър Стефанов като преуспяващ бизнесмен и добросъвестен гражданин, нищо че в ъндърграунд средите го познават като обикновена мутра!