ГЕРБер с 28 имота, чака 700 бона дивидент от фирмите си

Недялко Недялков се оказа по-имотен от Цветан Цветанов
11 апр 2011 14:30,
246
ГЕРБер с 28 имота, чака 700 бона дивидент от фирмите си
Недялко Недялков. Снимка: parliament.bg

Най-имотният депутат от 41-вото народно събрание е Недялко Недялков от ГЕРБ. Той и съпругата му Стефка са собственици на апартаменти, складови бази, офиси, ниви и гори в няколко града на страната.

Това става ясно от декларацията му за 2010 г., подадена в Сметната палата.

С 28-те декларирани имота той е доста по-богат от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, който се прочу с 6-те си апартамента в София.

Според документа до Сметната палата едва 4 от имотите на семейство Недялкови са придобити по наследство, а останалите са купени с лични средства.

Най-скъпата покупка е направена през 2008 г., когато съпрузите придобиват по една втора идеална част от парцел в кв. "Парк Бедечка" на Стара Загора за 109 627 лв.

Пред Dnes.bg Недялко Недялков обясни имотното си благополучие с богатството на родителите си. Повече от имотите ми са наследствени и са "нивички" от 700 квадрата или декар. В момента в част от тях са засадени дръвчета, каза депутатът от ГЕРБ.

Недялков допълни, че от много години се занимава с частен бизнес. И съобщи още, че в началото на следващата година очаква 600-700 000 лв. дивидент от фирмите, в които има дялово участие.

Фирма на народния избраник продава и нови жилища в Стара Загора, но заради финансовата криза цените им паднали. "Част от тях все още не са продадени", оплака се Недялков пред Dnes.bg.

Въпреки внушителното количество имоти, собственост на депутатското семейство, се оказва, че финансовите им авоари не са толкова впечатляващи.

Стефка Недялкова има три влога на обща стойност 14 220 лв., придобити по наследство, докато народният представител е спестил едва 2770 лв. в банка. Затова пък той има да взима 30 358 лв. по изпълнително дело.

Старозагорският ГЕРБер има и кредитна карта с лимит от 10 000 лв., става видно още от декларацията му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
35
 
! Отговори
до 30 преди 13 години
Ще ми погребеш дядовия бе ***..не ми пука за бсп.Отивай да правиш вовузели на онез кавали кумирите ти....
35
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Gledam go toz chovek, dushicka izgllejda.E, kakvo sa 28 imota?Nishto osobeno na fona na dvata MLIARRDDA leva ot kontrabandata kojato se kontrolira ot Borisov i Cvetanov? Edn nishto. Eto zashto ne zavijjdam na toz ***, deca ima jena, sigurno tushta i tust, roda.. Neka i te da ponapulnjat gushkite..Sega im e padnalo. Nema da stojat glladni da chakat milostinja.Cecko Cvetanov kral, ama malko, Boiko grabi zdravo.Govori se, che vzima m/u 10 i 15 mmiliiona na den ot vsjakkude.E, ne samo za nego
34
0
 
39
 
! Отговори
аааааа преди 13 години
"останалите са купени с лични средств" искам и аз такива средства...щом са от законен бизнес нека да го разследват сега :) ако беше някой от народа щеше да го разпънат на кръст ! айде да вади произход на парите :) половината са от укриване на данъци, а другите ?
33
12
 
36
 
! Отговори
... преди 13 години
Вие нормални ли сте? "ето ви герб", "ето ви Б. Борисов" и още купчина интелигентни коментари... Вие какво искате? Да дойдат някакви клошари и мишки, нищо не постигнали в живота? Аз пък искам имуществен праг - ако нямат някакви имоти, бизнес или положение нямат работа в парламента. Няма куцо и сакато да става депутат или общински съветник. Бизнесът трябва да управлява държавата, колкото и да ви е яд, че има хора с пари в страната.
32
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този пък специално крадлив аграр е *** от класа!!!
31
3
 
49
 
! Отговори
МДА преди 13 години
Гейбер-мутренска организация -крадци ,мошенници и тарикати-*** и още нещо-гладуйте за тях.....
30
1
 
56
 
! Отговори
Oleee преди 13 години
Ооооо бай Недялко текезесаря! Абе питай те го тоз как прокара в ОУП на Ст. Загора парка Бедечка и как общината се набута с едни 20 хил. лв да прави градоустройство. Питайте го как е придобил Мототехника, при положение че той й беше директор. Има много какво да го питате - от таз дупка много зайци могат да изскочат!!!!
29
1
 
33
 
! Отговори
Иво преди 13 години
2добавен от: кико преди 6 минутиЕ лошо няма - нали всички преди 21 години искахме капитализъм !!!Не си прав кико. Не всички искахме капитализъм,
28
17
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
160 хил. аут от избирателните списъци в Кърджалийско-----------------------------и 2 миларда да дадат мръсниците от бсп за черен пиар, скъпими червени платени драскачо, ГЕРБ печели изборите на есен с песен ще погребем бсп, ами червените мафиози върнете парите на народа, че ще стане страшно! Осама бен Гладен ще ви се стори цвете! Отечествения фронт идва да ви вземе откраднатите пари от изстрадалия БГ НАРОД!
27
1
 
36
 
! Отговори
Колумб преди 13 години
Няма "нов морал". Има само нови емисии банкноти :-)
26
13
 
40
 
! Отговори
Божеееееее, де си преди 13 години
Ама гнусничка манипулация! Не ми дреме Цецо Физкултурника какво прави, но вие журналистите сте добри ученици на Гьобелс. Следя от доста време тоя скандал с апартаментите, но освен вашите твърдения за 6 апартамента, повече от 2 не видях. Гледах, зяпах, търсих, четох внимателно. Иначе всеки втори антигерберист и особено червените муцунки, постоянно го повтарят, изглежда това е целта, не е важно да е вярно, а да изглежда такова . И си мисля, каквито са ни политиците, такива и журналистите.
25
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аааааааа знам знам. Този в училище си е пишел редовно домашните и в междучасието не е щипел момичетата а си е преговарял уроците.
24
2
 
42
 
! Отговори
Гейберист преди 13 години
"Недялко Недялков се оказа по-имотен от Цветан Цветанов"Ихаааа. Президент. Президент. УРАААААААА.
23
0
 
39
 
! Отговори
hit преди 13 години
абе да ви го натаковам на цуци апартамена и боко ***.Кто разказахте играта на гражданска защита и като уж проучвахте и оставихте хората без работа що не се погледнете от вътре бе *** такива.Оставихте безработни хора ,които са спасявали човешки живот.Проучете си сега поредната помия и я махнете от редовете си.........гадове..........
22
3
 
52
 
! Отговори
Фалит преди 13 години
Нов морал, ама друг път :) Тези от ГЕРБ ще бият и крадливите *** по наглост, некадърност и крадливост !Да се махат по-бързо, че България е пред фалит вече !
21
0
 
46
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Тоя геййберист,много умно...гледа;явно е наследил...имането,като ...третопоколение гейййберист,или го е спечелил на...рулетка;политическа.
20
0
 
62
 
! Отговори
Крис преди 13 години
Убеден съм че единствената разлика между този хубавец и другите 239 народни представители е, че просто този си е декларирал имотите, а другите не.
19
1
 
44
 
! Отговори
от Парламента преди 13 години
Любими народе, забрави ли че ние НЕ ЗАКУСВАМЕ в Парламента!
18
3
 
37
 
! Отговори
Голям Праз преди 13 години
Тия се пребориха с корупцията, от всякъде се пребориха с корупцията!
17
2
 
57
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Това е най- крадливото,мутренско,нагло,безочливо правителство в историята на България.......Ето какво прави шефката на парламентарната група на управляващата , крадлива хунта от ГРОБ..........Луксозен хотел с всички възможни екстри, струващ няколко десетки милиона лева e построила с депутатската си заплата гербаджийката Искра Фидосова. Вестник Галерия разкрива супер скандалната новина, че постройката се намира в един парцел с краварниците на Ахмед Доган. Колкото и смешно да звучи, тази информация е знакова и показва реалното лице на сегашната българска власт. Не за друго, а защото, докато народът мизерства Фидосова си е направила десетина луксозни апартамента до родния си Лом, които дава под наем на платежоспособни деребеи. По непотвърдена информация, там ежедневно местни феодали на родната нова власт правели оргии и трупали рекордни обороти за тлъстата парламентарна дама. Таблоидът, управляван от журналистката Кристина Патрашкова разкрива още, че за да придобие имота си Фидосова е въртяла такива афери в местното Горско стопанство, за които обикновеният човек не може да си представи.Единственият човек, който й направил здрав отпор на сделката бил шефът на стопанството, който за злощастие само след няколко дни бил разследван и уволнен. Управител и собственик на луксозното строително бижу бил съпругът на Фидосова, познат като местен бос, произвеждащ дограма. Хора, които са в бранша са на мнение, че такъв лукс не може да си позволи един дребен или среден бизнесмен. Но едва ли някой днес ще събере сили да пита семейството на депутатката от къде са им парите Е, ако не иска да бъде разследван и проверяван, разбира се.