ГЕРБер с 28 имота, чака 700 бона дивидент от фирмите си

Недялко Недялков се оказа по-имотен от Цветан Цветанов
11 апр 2011 14:30,
246
ГЕРБер с 28 имота, чака 700 бона дивидент от фирмите си
Недялко Недялков. Снимка: parliament.bg

Най-имотният депутат от 41-вото народно събрание е Недялко Недялков от ГЕРБ. Той и съпругата му Стефка са собственици на апартаменти, складови бази, офиси, ниви и гори в няколко града на страната.

Това става ясно от декларацията му за 2010 г., подадена в Сметната палата.

С 28-те декларирани имота той е доста по-богат от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, който се прочу с 6-те си апартамента в София.

Според документа до Сметната палата едва 4 от имотите на семейство Недялкови са придобити по наследство, а останалите са купени с лични средства.

Най-скъпата покупка е направена през 2008 г., когато съпрузите придобиват по една втора идеална част от парцел в кв. "Парк Бедечка" на Стара Загора за 109 627 лв.

Пред Dnes.bg Недялко Недялков обясни имотното си благополучие с богатството на родителите си. Повече от имотите ми са наследствени и са "нивички" от 700 квадрата или декар. В момента в част от тях са засадени дръвчета, каза депутатът от ГЕРБ.

Недялков допълни, че от много години се занимава с частен бизнес. И съобщи още, че в началото на следващата година очаква 600-700 000 лв. дивидент от фирмите, в които има дялово участие.

Фирма на народния избраник продава и нови жилища в Стара Загора, но заради финансовата криза цените им паднали. "Част от тях все още не са продадени", оплака се Недялков пред Dnes.bg.

Въпреки внушителното количество имоти, собственост на депутатското семейство, се оказва, че финансовите им авоари не са толкова впечатляващи.

Стефка Недялкова има три влога на обща стойност 14 220 лв., придобити по наследство, докато народният представител е спестил едва 2770 лв. в банка. Затова пък той има да взима 30 358 лв. по изпълнително дело.

Старозагорският ГЕРБер има и кредитна карта с лимит от 10 000 лв., става видно още от декларацията му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
5
 
40
 
! Отговори
АЛАРМА преди 13 години
до психодиспансера- опасен луд с крайни психични отклонения се подвизава в нета последно е забелязан в коментар 217.
215
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тея па герберасти знаят само едно и също оправдание за пачките - от родителите и частен бизнес. Па то всички са у частния бизнес и всички имат родители, ама в съседната статия се говори, че вече мн трудно се връзват двата края.
214
2
 
68
 
! Отговори
clearly преди 13 години
Недялко дългогодишен началник на сервиз Москвич по бай тошово време и съдия по футбол в А група, все места, където за корупция не може да става въпрос. И не случайно сериозен наемател на неговите офиси в града/бившата Мототехника/ е, може ли да си представите, Областната управа на Стара Загора. Просто човек, чист като гербер, да не забравяме чия е и най голямата вила във веселото село на язовир Ивайловград за която баба Злата Иванова казва пред БТВ:,,"Тоя Недялко дето е от Стара Загора. Той е голям богаташ, голямо чудо прави всяка година. Какви банкети прави там - агнета пекат, прасета, какво ли не",
213
2
 
58
 
! Отговори
clearly преди 13 години
Да напомня ,че за тоя Недялко Недялков ,докато е бил координатор на Герб в Ст.Загора си вдигна човека незаконен палат в чашката на язовир Ивайловград с комшии видни митничари. На 23.10.2010, във вечерните новини по БТВ имаше заснет материал от там в които една баба казва ,,той голям богаташ ,прай всяка година банкети и т.н абе голяма работа''.
212
19
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пак платена комунистическа пролетарска пропаганда. Видите ли бизнесмените са изедници. Навява на отколешна партийна агитация. Как умело се манипулират хората в момент на криза. На кого ли е прийом? Сетете се сами.
211
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво, тия от ГЕРБ всички са "Герои на социалистическия труд"
210
1
 
48
 
! Отговори
Censor преди 13 години
ГЕРБ ... как ли пък не! Те получиха своя шанс и почти го пропиляха! Кой да промени ситуацията ако не власт имащите. Може би аз и комшията да вземем ловните чифтета и да оправим държавата ... хахаха! Не само че правилята продължават да се отнасят само за простосмъртните, но и тях няма кой гарантира! Пък вие с промитите мозъци тичайте да гласувате :) ... те ще ви оправят "положението" ... но отзад!
209
1
 
45
 
! Отговори
до ГЕРБ ДО ГРОБ преди 13 години
Скоро ако продължат да управляват найстина ще ти се збъдне мечтата да е до гроб.Ти сигорно си мазохист и обичаш да те мачкат.Ако си такъв те разбирам защо ги подържаш
208
1
 
39
 
! Отговори
ДО 216 преди 13 години
пропусна БКП
207
8
 
36
 
! Отговори
г преди 13 години
само БСП
206
39
 
35
 
! Отговори
ГЕРБ до ГРОБ преди 13 години
Твърдо ЗА ГЕРБ на идните избори.Смърт за всички червени ***
205
1
 
54
 
! Отговори
до215 преди 13 години
Не е вярно тва.Когато са искарани с честен труд няма лошо.Ама тоя *** ту в БСП ту СДС.СЕГА И В ГЕРБ.Това какво значи че е политическа ***.Да е със власта да може да си върти безнаказано далаверите.
204
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"в България мързеливите мразят и завиждат на преуспелите"това си личи по отрицателните коментари на пост 209
203
1
 
58
 
! Отговори
clearly преди 13 години
Недялко Недялков преди беше член на БКП, после на СДС, сега и на ГЕРБ... с такива хора ли ще се променя България ?
202
2
 
47
 
! Отговори
clearly преди 13 години
Недялко Недялков преди беше член на БКП, после на СДС, сега и на ГЕРБ... с такива хора ли ще се променя България ?
201
1
 
40
 
! Отговори
щжшо преди 13 години
То само такива са в тази партия богаташи.Крадливи некадърници за тва направиха партия да се наядат още повече.Ще ги ровим с парите им дано да ги вземат с тях защото на нас не ни трябват мизерните им пари
200
1
 
39
 
! Отговори
до гарабетчо преди 13 години
тато не си отиде с един апартамент.с няколко къщи на дъщеря му и сина му и то около паметника левски.малък тошко няма и един трудов ден а е изкарал детството си по лазурния бряг и в други привилегии....още да изброявам ли.истината е че боко тиквата и цецо крадецо и другите идват на власт да крадат а не да работят за българия.
199
7
 
33
 
! Отговори
aloo преди 13 години
Dokajete che gi e otkradnal i togava go sudete.
198
24
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дребните завистливи и некадърни душици отново напълниха форума с хленчене и помия. Човека е умен находчив и кадърен , а в България мързеливите мразят и завиждат на преуспелите.
197
0
 
54
 
! Отговори
НАЙ преди 13 години
Най добрият съдия е Господ ,всички други са .....временни!