ГЕРБер с 28 имота, чака 700 бона дивидент от фирмите си

Недялко Недялков се оказа по-имотен от Цветан Цветанов
11 апр 2011 14:30,
246
ГЕРБер с 28 имота, чака 700 бона дивидент от фирмите си
Недялко Недялков. Снимка: parliament.bg

Най-имотният депутат от 41-вото народно събрание е Недялко Недялков от ГЕРБ. Той и съпругата му Стефка са собственици на апартаменти, складови бази, офиси, ниви и гори в няколко града на страната.

Това става ясно от декларацията му за 2010 г., подадена в Сметната палата.

С 28-те декларирани имота той е доста по-богат от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, който се прочу с 6-те си апартамента в София.

Според документа до Сметната палата едва 4 от имотите на семейство Недялкови са придобити по наследство, а останалите са купени с лични средства.

Най-скъпата покупка е направена през 2008 г., когато съпрузите придобиват по една втора идеална част от парцел в кв. "Парк Бедечка" на Стара Загора за 109 627 лв.

Пред Dnes.bg Недялко Недялков обясни имотното си благополучие с богатството на родителите си. Повече от имотите ми са наследствени и са "нивички" от 700 квадрата или декар. В момента в част от тях са засадени дръвчета, каза депутатът от ГЕРБ.

Недялков допълни, че от много години се занимава с частен бизнес. И съобщи още, че в началото на следващата година очаква 600-700 000 лв. дивидент от фирмите, в които има дялово участие.

Фирма на народния избраник продава и нови жилища в Стара Загора, но заради финансовата криза цените им паднали. "Част от тях все още не са продадени", оплака се Недялков пред Dnes.bg.

Въпреки внушителното количество имоти, собственост на депутатското семейство, се оказва, че финансовите им авоари не са толкова впечатляващи.

Стефка Недялкова има три влога на обща стойност 14 220 лв., придобити по наследство, докато народният представител е спестил едва 2770 лв. в банка. Затова пък той има да взима 30 358 лв. по изпълнително дело.

Старозагорският ГЕРБер има и кредитна карта с лимит от 10 000 лв., става видно още от декларацията му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
1
 
55
 
! Отговори
До Luce преди 13 години
"...Недялков преди 89 беше директор на най-големия в града автосервиз "Москвич".."Това вече звучи по-истински! И се вързва с бройката на имотите и големината на дивидентите!А иначе кво:То не беше уволнен от армията дисидент, то - честен честен предприемач от преди 1989-та!
175
10
 
42
 
! Отговори
nota_bene преди 13 години
Гоце милия, след 10 години във властта е декларирал една гарсониера и вълчицата Зорница.Изпратете СМС с текст "ХЛЯБ", за да дарите коричка на бедните Първанови! hahahaha
174
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха сега кажете:Кой можеше да е директор на автосервиз преди 1989г?Или а) Верен партиен другарИли б) Славейче росно пее в ливадиИли в) И двете заедноИзводите са за вас!
173
5
 
32
 
! Отговори
Напред! преди 13 години
Е, те сега бутнахме правителството, другари!
172
3
 
47
 
! Отговори
GOSHO преди 13 години
НА ИЗБОРИТЕ НА ЕСЕН ГЛАДУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ!
171
0
 
32
 
! Отговори
bulgarski gruk преди 13 години
ehhh drujinnia predsedatel si zamina za... razlogi ne ostavi chitava bankaama u bansko oshte se meltjavat po rodopite!!!
170
7
 
48
 
! Отговори
за богаташите преди 13 години
Който гласува за тиквения герб, той гласува за богаташите!
169
0
 
39
 
! Отговори
дрън дрън преди 13 години
Румен 5ков сам си вари домашна шльокавица и живее в кашон пред американското посолство! Който не вярва - не е социалист.
168
1
 
62
 
! Отговори
Luce преди 13 години
Нямам навик да коментирам, ама понеже съм от Стара Загора искам ясно да кажа едно: Повечето активисти на ГЕРБ в града са известни мошенници и за това има факти: да си спомняте скоро за взривен джип на зам-кмет за СЗ? Е той е активист на ГЕРБ. Но не за това става дума. Гражданина Недялков преди 89 беше директор на най-големия в града автосервиз "Москвич". Кои бяха директори тогава? Впоследствие РМД приватизира автосервиза и прилежащите в града сгради. Започна да ги дава под наем и т.н.
167
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БЛАЖИМ ЛИ БЛАЖИМ ЛИ,ДЕДО ПОПЕ!
166
2
 
41
 
! Отговори
те преди 13 години
Народен избор или народен Герберски ***..............
165
0
 
34
 
! Отговори
Призив! преди 13 години
Да спретнем кампания за набиране на средства за публикуване призива на 151НА БИЛБОРДОВЕ ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА!
164
0
 
35
 
! Отговори
Гацо до Дани хубаван преди 13 години
Данче миличко съгласен съм с теб ама донякъде . Морално щеше да е да прехвърли дяловете си на близък или да замрази деиноста си докато е депутат иначе влиза в конфликт на интреси . Е шефа на НЕК трябва да бъде изгонен на часа синът му има фирма и има бизнес с ЧЕЗ БГ имал и соларан парк а е само на 22 години . Да те оведомя че фотоволтаичен парк произвеждаш 4 мегават часа струва 12000000 евра и смяташ че *** на 22 г може да изкара такива кинти нормално или татко му ги е спестил от заплати
163
8
 
43
 
! Отговори
ЗОВ ЗА ПОМОЩ преди 13 години
Гоце милия, след 10 години във властта е декларирал една гарсониера и вълчицата Зорница. Изпратете СМС с текст "ХЛЯБ", за да дарите коричка на бедните Първанови!
162
1
 
34
 
! Отговори
До 151 преди 13 години
На много места трябваше да пишеш буквата "Е" , вместо "И". Признавам обаче, че така както си го написал "И-то" е по интересно. От мене - плюс.
161
0
 
33
 
! Отговори
до 158 преди 13 години
брееее *** народ.тия имоти като ги даваш под наем носят лби ти приходи бре тъпунчо? Чувал ли си за приходи, разходи и печалба? Чувал ли си за паричен оборот? когато имаш приходи, съответно имаш и разходи, щото без разходи - няма приходи. като обаче си покриеш разходите от приходите и ти остава опредзелена печалба. тя вможе да е голяма, може да е и малка. ограничен човек си ти. данъците мислиш ли че са му най-голямото перо от разходите. оффф аман от тъпчовци.
160
1
 
33
 
! Отговори
до 151 преди 13 години
Велик си егати непукиста...Само така...
159
4
 
33
 
! Отговори
Днес = Дума преди 13 години
Утре ще се състои съдбовна среща! В дърводелницата на Дондуков 2, Татко Карло ще се срещне с Пинокио официално! Гоце и Янка ще се подслушват, а ние с нетърпение очакваме стенограмата от този така секретен разговор.
158
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гласувайте за Герб!
157
2
 
38
 
! Отговори
Гацо до 127 Кавал преди 13 години
Къде си живял по-добре при крадливата коалиция ХАХАХАХА че те не са се сменяли . Към крадливците се присъедини и ГЕРБ нищо ново под слънцето . Разликата е че в този парламент стоиносна опозиция НЯМА и няма кой да пречи на наглите кражби . Свидетели сме на нов цирк Цените се вдигат защото всичко е внос и се използва намалението от високата цена на петрола за да се вдига и у нас . Добре ще е да излезнеш навън за да разбереш как изглежда страната ни уверявам те че когато Когато се прибереш ще имаш чувството че си се прибрал в неисчистен селски *** Като този дето чехът ни бе нарисувал в оная изложба . Истината е че искат да ни унищожат и да продават територията ни на евреите защото се вижда че израел на това место неможе да съществува и търсят подходящо место да се преселят гадовете . Така че дръщ се българино и гледай да гласуваш против измислените политици .127 ти си платен некадърен комунистически драскач кавал