Арестанти търкат удобни нарове

Престъпниците у нас били медийни звезди, твърди Борисов
Обновена: 2 май 2011 11:53 | 2 май 2011 11:50,
126
Арестанти търкат удобни нарове
Снимка: Булфото

Освен служителите, и арестантите, които ще идват в сградата на Главна дирекция „Криминална полиция”, ще се чувстват в прекрасни условия, заяви премиерът Бойко Борисов, който заедно с МВР шефа Цветан Цветанов откри новата сграда на ГД "Криминална полиция", която се намира в жк "Младост" на територията на полицейската академия.

„Казвам го, защото днес в България да си престъпник, това означава огромно медийно време, голямо внимание от журналистите, голямо внимание за това, че си ограбил, убил или направил каквото и да било. Така че тук ще имате възможност в прекрасни условия да ги интервюирате", отсече Борисов.

В края на миналата седмица премиерът видимо раздразнен около скандала с ареста на бившия секретар на финансовото ведомство Тенчо Попов посъветва Цветанов да уволни провинилите се полицаи, но в същото време се обърна към журналистите:

„Министър Цветанов ще наложи наказания, но докато всички, които биват задържани, арестувани, след това ги превръщате в национални герои, няма за какво да ни питате”, коментира той.

Докато откриваше сградата днес, Борисов не скри гордостта си, като отбеляза, че още докато е бил курсант или преподавател в полицейската академия, се е говорело, че ще се строи нова сграда за „Криминална полиция”.

„Радвам се, че след прекрасната сграда на ГДБОП, ДАНС, сега „Криминална полиция”, 7-о РПУ, „Охранителна полиция”, ще дойде ред и на СДВР”, обеща премиерът.

Той изтъкна, че до няколко месеца до новата сграда ще се стига много бързо, след като бъдат пуснати горната част на Южната дъга на Околовръстното шосе и метрото в района.

„Едно време всички ние курсантите сме идвали пеша дотук и ми се струваше безкрайно далече, а сега ще е много близко. Не ви говоря за мечти, не ви говоря какво ми е на сърцето, душата, говоря ви, че през август догодина ще са готови локалите на Южната дъга, а през март – метрото”, обясни Бойко Борисов.

Още по темата

От своя страна вътрешният министър Цветан Цветанов припомни, че години наред служителите в МВР са работили при лоши условия, но сега част от политиката на министерството е да създаде добри условия на труд.

В края на лятото или в началото на есента ще бъде готов и корпусът на „Охранителна полиция”, добави той.

„Изключително важно е, че в навечерието на идването на мисията на Европейската комисия по механизма за оценка, те ще могат да видят новата сграда, ще могат колегите да запознаят мисията с всичко, което сме постигнали и това е част от реформите, които се извършват в МВР със законодателните промени, които бяха проведени през последните 2 години“, похвали се МВР шефът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
15
 
4
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
Бойко е прав!Кофти материал сме!Омвръзна ми да слушам и чета по медиите за правата на престъпници и нарушител!А правата на жертвите и потърпевшите?Виждате ли "Чората" имал права!А къде са правата на хилядите му жертви след деца и родители , жертви на дрогата, от която печелеше?Или на тоя Тенчо,който полицаите били-той кога краде и се правеше на недосегаем, помисли ли за правата на тия полицайчета, които са подложени на ежеминутни опасности,заради такива като нето!Медиите са оръдия на комунистите
58
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ХОРА НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ БОРИСОВ НИ СЕ ПОДИГРАВА ВСЕКИ ДЕН. В ОЧИТЕ ЩЕ НИ ГЛЕДА И ЩЕ СЕ КЪЛНЕ В ДЕЦАТА СИ И ПАК СИ ГО ЗНАЕМ ЩО ЗА СТОКА Е.ГОЛЯМО ЗЛО СТОРИХ НА НАРОДА СИ, ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА БОРИСОВ.
57
1
 
14
 
! Отговори
fw преди 13 години
Престъпниците в България са медийни звезди - едно от малкото верни неща, които ББ е казал до ден днешен. И как да не е прав - и той и ЦЦ и другите умници от фауната в пп герб не слизат от заглавията и предаванията на медиите.
56
4
 
1
 
! Отговори
аз преди 13 години
Много прости плиткоумни кухари има в този форум. Пишете си по цял ден мизерници. От глупостта, мързеливостта и бездарността си сте толкова бесни.Казах. Сега излизам да си живея с максимален кеф живота оти не съм *** като повечето изкуфяли тук.
55
2
 
18
 
! Отговори
По себе си ли съди ? преди 13 години
"Казвам го, защото в България днес да си престъпник означава огромно медийно внимание ..."Аз пък се чудих досега защо Боко Тиквата го дават сутрин, обед и вечер по всички телевизии 24 часа в денонощието ...Ето, защо било ! :)
54
3
 
7
 
! Отговори
do 54 преди 13 години
има и друга медиина звезда
53
4
 
18
 
! Отговори
Санди преди 13 години
На снимката е една от медийните звезди с шестте апартамента.
52
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тея двамата на снимката такава криза направиха,че сега след тях който и да дойде не може да спаси България
51
4
 
15
 
! Отговори
НАГЛОСТ ДО ШИЯ преди 13 години
КОЙ НАПРАВИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ МЕДИЙНИ ЗВЕЗДИ?НЕ БЯХТЕ ЛИ ТИ БОРИСОВ И ЦЕЦКО ДЕТО ТРЪБИТЕ НЕПРЕКЪСНАТО И ЧЕТЕТЕ СРС-ТА ОТ ТРИБУНАТА НА ПАРЛАМЕНТА.
50
5
 
3
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,"Нова приказка за златната ябълка"1. В една страна свалили от власт червените фашисти... и избрали относително праведни политици... 2. Намерили се и сравнително честни полицай... (защото дори и да не си ***, работейки в *** се цапаш...)3. Полицаите намерили "славейчета-борчета" които започнали да пеят - за много трохи...!!!4. С търпение - полицаите опънали цяла мрежа за пиленца-борчета, пиленца-професорчета, пиленца-червношийки, турско сини папагалчета и разни други синигерчета...5. Последвали арести, разследване и дела "до дупка"..., както казваше един бивш политик..., та било Наглите 1 и после 2, Октопод и кой знае още колко 6. Тук там, обаче изтекла информация дори и от ДАНС, та последвала акция за прочистване", от ***, като А.Петров и попълване на полицията и службите с честни хора... 7. И понеже повторението е майка на знанието..., ден, след ден, бандит след бандит... Първо били "Крокодилите", после "Змейовете", "Душманите", Недосегаемите, Октоподите, а покрай тях и гущерчета, наркопласьорчета... и така, звяр след звяр, чудовище след чудовище, гад след гад..., докато не се освободи "златната ябълка" - България, от Триглавия "Змей-горянин" или партизанин ли беше, цар ли, татар ли, троен агент-мафиот ли - вече не помня...!!!8. - И аз бях там, покрай ушите ми мина, но в главата ми не влезе...Трябва, обаче, твърдо да се знае...!!!- Дори и най-слабата държава е по-силна и от най-силните престъпници..., когато има политическа воля за налагане на сигурност...!!! Пътя ще е дълъг и труден, но и най-дългия път започва с една крачка, та дори тази крачка да е осъждането на бившия агент-предател на ДС, внедрен в Турското съпротивително движение - Алексей Петров...Това е начинът...!!!...Банда след банда..., капо след капо..., докато се стигне до "Тато де тути капи"..., дори офиса му да е в София на жълтите павета... и да го пазят пъдари с гвардейски ливреи...
49
1
 
9
 
! Отговори
??? преди 13 години
А тези, които садят картофи, кой ще ги интервюира като няма такива прекрасни условия !!!!!!!!!!???????????????????
48
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
платените анти-герб пропаганги и манипулации продължават.
47
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тцтц, Кутев е развързал кесията...Кутев, по-спокойно, че ще свършат парите точно преди изборите :))))
46
3
 
13
 
! Отговори
МЕДИИНА ЗВЕЗДА преди 13 години
Ако Бойко Борисов водеше ежедневно телевизионно шоу- щяха да го дават много по-рядко по телевизията- в началото на всяко шоу ще да има балет... и ще танцува лично Бойко Борисов.- Всяка вечер ще гостува премиера Бойко Борисов, защото не може да откаже на шоумена Бойко Борисов- България ще излезе от кризата, защото Бойко ще е на репетиции и няма да управлява- Публиката на това шоу ще бъде само от млади журналистки, които ще пляскат непрекъснато. Защо ли? Ами познайте с какво Бойко Борисов ще натиска табелата Аплауз- Шоуто ще се снима с 363685458 камери. Не че е необходимо. Просто Бойко Борисов обича да го снимат.- Всяка вечер ще има един и същи скеч Цветан Цветанов ще имитира Краси Радков.- Ще си има свой Ванката - Иван Костов.- На рождения ден на шоуто на Бойко Борисов подаръците ще са телевизори. Лично Бойко ще отиде до дома на всеки от публиката, за да му го вземе.
45
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На тия *** само "организирана престъпност" им е в устата!А тия дето грабят трезори,домовете ни,колите ни,дето продават дрога на децата ни,дето пияни върлуват по улиците-те са дезорганизирана престъпност.Те щото имат будки с милиционери пред домовете си и охранители муцуни,дето стрелят при разминаване имат други приоритети.Например кинти и апартаменти!
44
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Престъпниците у нас били медийни звезди, твърди БорисовАБСОЛЮТНО ТОЧНО БОРИСОВ.МЕДИИНИ ЗВЕЗДИ ДЕТО СЕ СНИМАТ ВСЕКИ ДЕН И ПРАВЯТ НАРОДА НА БАЛАМА.
43
7
 
4
 
! Отговори
чочко преди 13 години
задължително условие ли е да си бавноразвиващсе за да те направят платен драскач на бсп-мафията.или поне да имаш идиотия......наистина май че това условие е задължително.
42
3
 
6
 
! Отговори
borokaro преди 13 години
Време е вече някой хора да осъзнаят - вярно е че и на двете думи първите 3 букви са еднакви - ПРЕМИЕР , ПРЕСТЪПНИК - че са министър-председатели ...ясно е че ще им е много трудно , но нека поне направо опит
41
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да Тиква прав си, най-големия престъпник и най-голямата медийна звезда си ти!
40
9
 
6
 
! Отговори
Феникс преди 13 години
Кажете ми едно правителство досега при което някой от управлявавщата партия да сгафи и своевременно да бъде уволнен! Е, няма такова! Дойде таково и Вие всячески се стремите да го свалите! Кои сте Вие и какво искате!? Ясно ми е кои сте, но лошото е, че искате АНАРХИЯ , да няма ред, да има МЪТНА ВОДА в която да правите далавери! Е, България ще страда, но какво от това! Важно е да напълните гушите!!! Вярно е, че от ГЕРБ ще отпаднат всички, които са се включили с цел да се облажат! Но така и трябва!