Сидеров разиграва евтин трик!

Джеймс Уорлик отрича да е заплашвал лидера на "Атака"
Обновена: 13 май 2011 15:54 | 13 май 2011 15:31,
274
Сидеров разиграва евтин трик!
Срещата Сидеров – Уорлик. Снимка: "Атака"

Волен Сидеров заговорил посланик Джеймс Уорлик "в опит да предизвика политически спор" снощи по време на вечеря в столичен ресторант.

Това посочват от посолството на САЩ по повод направената днес от лидера на "Атака" декларация от трибуната на Народното събрание.

"Снощи, 12 май, по време на вечеря в столичен ресторант г-н Волен Сидеров, придружен от фотограф, е заговорил посланик Уорлик в опит да предизвика политически спор. Такова поведение е неуместно и неприемливо.

Намаляващата електорална подкрепа на партия "Атака" и фактът, че Посолството на САЩ отказва да се среща с членове на тази партия, са най-вероятните причини за този евтин политически трик, се казва в становището на посолството на САЩ у нас.

Оттам посочват още, че "не приемат идеите на омраза, предразсъдъци и фанатизъм, които Сидеров и "Атака" представляват".

По-рано днес лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви в декларация, че САЩ трябва да платят наем за ползването на военните бази у нас от 2006 до 2011 г.

Още по темата

По негови изчисления общата сума е около 2 млрд. долара, а можело и да е по-голяма. Той каза, че снощи е срещнал случайно американския посланик Джеймс Уорлик в едно заведение и му е представил "сметката", но Уорлик хвърлил папката на съседната маса и заплашил "да го унищожи".

Затова Сидеров настоява посланикът да дойде в парламента и да се извини.

Лидерът на "Атака" смята, че такова поведение към депутат е обида не толкова към личността, колкото към Народното събрание като цяло.

Освен това Волен Сидеров заплаши, че ще се обърне към НСО, за да помоли за охрана.

"Когато те заплаши посланикът на най-мощната държава, е нормално да се чувстваш застрашен", заяви той. Лидерът на "Атака" увери, че срещата е документирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
1
 
2
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Народе, защо хленчиш че си най бедния и най излъгания в Европа, след като само един политик се опитва да ти помогне и го пресичаш с пубертетна вражда - болен, защото не е като нас. Оправдание можеш да имаш, че платени мижитурки се изказват от твое име. Но другите народи при това всеобщо робство все правят някаква съпротива и затова не са се свлякли като нас.
259
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
malkio *** nosi papka do golemio Stirlic i saka da mu otpusnat 6 apartementa za taa papkaha ha hada ste videli Bolen da nosi papka na Cvetaov s iskane da arestuvat *** ubiici, turci 4ernoborsadjii i evreii finansovi prestypnici? ne ne ne i ne.sa se fanal s usashkio divplomat ga 4oveko e na mas s macki-basi kretena e Sider poser atamana
258
1
 
3
 
! Отговори
Ю2 преди 12 години
Нацията ни очевидно е толкова болна, че и Господ не може ни помогна.Това е резултата от мракобесническия комунизъм в България.
257
0
 
6
 
! Отговори
ZA VARZVANE преди 12 години
AWE TOQ VOLEN MI SE STRUVA 4E E ZA 4ETVARTI KILOMETAR KOLKOTO PO SKORO PO DOBRE
256
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Милиардите тепърва ще се нищят. Хага как ли ще го играе (все някой ден)? Както и да го играе обаче, едно много напечено лято им е в кърпа вързано на вашингтон тая година. След задънената улица с кадафи, волен им дойде като черешката на коктейлчето.
255
3
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Болен е луд за връзване но УОРЛИК е долен *** и *** американци наистина трябва да си платят в сучая Сидеров се държи мноого по достойно от пожарникарчето с голямата глава и от Цецко Хапартаменто!
254
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се бяха сбили поне..тъкмо единия ще си замине за Хамерика, а другия до изборите щеше да бъде в някой психодиспансер.
253
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
стоичков-президент!
252
9
 
25
 
! Отговори
бела кукя преди 12 години
НЕ ХАРЕСВАМ СИДЕРОВ,ЗАЩОТО НЕ Е ЗА ХАРЕСВАНЕ. НО ТОВА,КОЕТО НАПРАВИ С *** УОРЛИК, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВИ СА МОТИВИТЕ МУ Е АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО.ДАНО МУТРАТА НЕ ПРИНУДИ ВОЛЕН ДА СЕ ИЗВИНИ ЗА ЕДИНСТВЕНА СИ МЪЖКА ПОСТЪПКА.ДЖЕЙМС УОРЛИК ОСВЕН,ЧЕ Е ШПИОНИН НА ЦРУ, Е ГАДНО КОРУМПЕ.ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ В БЪЛГАРИЯ СА ГАРАНТИРАНИ ОТ ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ И ДЕСНИ И "ЛЕВИ".ТАКАВА ОТЧАЯНА ПОДКРЕПА ЗА ОМРАЗНОТО НА ВЕЧЕ ЦЕЛИЯ НАРОД ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е СЛУЧАЙНА.ТУК ИГРАЯТ ГОЛЕМИ КОМИСИОНИ,ЗА ДА Е НА ВЛАСТ МУТРАТА.
251
5
 
12
 
! Отговори
стефчо преди 12 години
Ей всичките са такива болни в политиката ,затова го ядеме хората!
250
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХАХАХАХА смелчага го дава тоя маниак, но със щатите не бива да се *** човек...щото после него го ***!
249
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
болен сидеров и като колега беше същият,под вола търси теле
248
2
 
17
 
! Отговори
яв преди 12 години
Поредният популис-преди избори да ъмре дано
247
26
 
11
 
! Отговори
Харитон преди 12 години
Волен Сидеров е достоен за президент на България! Браво г-н Сидеров-Вие ще успеете да възпитате чужди посланици и инвеститори в уважение към Страната ни и към българина!
246
2
 
6
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Услугата работи за враговете ви.
245
4
 
7
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 12 години
Интересно неудобство,което го няма за другите материали. Още по интересно е това някой да има да ти дава пари да не ти ги е дал и ти да си ги искаш.А пък най - интересното е да се чудят и маян някой как и по какъв начин да пречат на хората да си изразяват мненията.Но всичко се обяснява с това чия ръка целуваш,чии з....к лижеш,как си боядисан и от коя софра ***.Еправ е поета като е казал" свестните у нас считат за луди,глупакът редом всеки почита".
244
10
 
17
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Трагедията на България не е че САЩ са й откраднали в този случай два милиарда, нито че е колония бетер Гватемала, а че от цял народ се намери само един да го каже.
243
0
 
7
 
! Отговори
TOM преди 12 години
PEDALI
242
0
 
3
 
! Отговори
АААААААА преди 12 години
ЗАЩО ТАКА
241
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А АКО БЕШЕ СТАНИШЕВ КАКВО ЩЕШЕ ДА КАЖЕ СИДЕРОВ.