Лошо, Сидеров, лошо

Цветанов коментира случката между лидера на „Атака” и посланика на САЩ
Обновена: 14 май 2011 13:47 | 14 май 2011 12:34,
265
Лошо, Сидеров, лошо
Снимка: Атака

Доста лошо за български политик – така вътрешният министър Цветан Цветанов коментира случката с Волен Сидеров и американския посланик, съобщи "Фокус".

В четвъртък вечерта лидерът на „Атака” отишъл на масата на американския посланик Джеймс Уорлик в столичен ресторант и му дал папка със „сметката” за ползването на български бази от американската армия. По изчисления на българския политик сумата е поне 2 млрд. долара.

Според версията на Сидеров той видял посланика случайно, а дипломатът реагирал гневно и го заплашил с думите: "Аз вас ще ви унищожа".

Още по темата

Според версията на американското посолство Волен Сидеров заговорил посланик Джеймс Уорлик "в опит да предизвика политически спор" по време на вечеря в столичен ресторант.

Коментарът на Цветанов за поведението на най-верния политически съюзник на управляващите е, че не може да се отнасяме така с дипломати, които представляват други държави.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
0
 
4
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
252добавен от: Анонимен преди 21 часаПо принцип Сидеров е прав , че за базите трябва да се плаща наем - на останалите държави САЩ плащат - но не е това начинът. Просто Сидеров трябваше да внесе предложение в НС за преразглеждане на сключения през 2006 г. договор!!!А американският дипломат е твърде ангажиран с вътрешните работи на България, което е абсолютно недопустимо! Някой трябва да му го каже , но официално!!!
252
0
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Е това е истенски сервитьор чиста сметка без бакшиш!
251
1
 
3
 
! Отговори
еваларка преди 12 години
Може и да не си читав обаче в случая си най-големия е сега ще проличи какви *** са всички в този парламент и как си дават гъзо за без пари!Очаквам и на Цецко да му връчиш сметката за апартаментите!Този американски тапир е крайно време да бъде отзован от страната ни!
250
0
 
4
 
! Отговори
kk преди 12 години
До бивш Атакист!Я посочи,кое "хамериканско дърво" до сега ни даде "плодовете си"?Къде са тези плодове,защото след "покупката" от "хамериканския" Сорос,такива не виждаме!Не съм русофил,но не съм и изтрещял още!!!Просто евтин трик от страна на Болен!Няма да го заобичаме!Защото "га яде не рева"!А той и сега "яде",и то не от руснаците!!!
249
0
 
7
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
а тези какво търсят на масата на един посланник
248
0
 
12
 
! Отговори
Не Атакист преди 12 години
Не съм фен на СидеровНО В СЛУЧАЯ СИДЕРОВ Е ПРАВИЯТИКВАТА ИЦЕЦО-ЛЪЖЕЦОДА ХОДЯТ...НА............АНАРОДА ЗНАЕ КЪДЕ.
247
18
 
2
 
! Отговори
Бивш АТАКИСТ преди 12 години
От известно време хората на Волен му викат Волен ДИАРИЯТА.Защо ? а/ Защото след като изяде на аванта 68 бр. мазни сандвичи ЗАРТ,ЗАРТ се *** в самолета на Германската авиокомпания Зартханза б/ Защото още от малък си е такъв в/ От край време този неблагодарен народ от завист хвърля камъни по дърво което дава плодове и зеленчуци
246
13
 
8
 
! Отговори
Дядо Христо преди 12 години
Този *** ни измами и гласувахме доверие на тази *** за да яде и пие по луксозните Столични ресторанти Ямболския селянин.Ще си отрежа тази ръката от рамото с която гласувах за този ***
245
11
 
5
 
! Отговори
Бивш АТАКИСТ-ЛАЙНАР преди 12 години
За Волен ЛАЙНАРЯ гласуваха наивните пенсионери за да яде и пие този *** в най-луксозния ресторант където се храни Американския посланик.До вчера какво ли не обещаваше на тези пенсионери, които сега умират от глад,а този *** едя и пие на корем в най-луксозните ресторанти.
244
5
 
1
 
! Отговори
boy преди 12 години
BOLEN LIDEROV MOZE DA E POMJAR I GAZELIZEC NA KARTOFA ZA TOVA SPOR NJAMA NO TIJA NI SASIPAHA ARMIATA I VECNO SME NAGAZENI ZARADI PREDATELI KATO KOSTOV NADKA KARTOFA i drugi SIBANI PREDATELI I GAZOLISCI !!!!!!!!!!!!
243
1
 
4
 
! Отговори
uorlik преди 12 години
Bravo, Siserov, bravo!!!!!!!!!!
242
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По принцип Сидеров е прав , че за базите трябва да се плаща наем - на останалите държави САЩ плащат - но не е това начинът. Просто Сидеров трябваше да внесе предложение в НС за преразглеждане на сключения през 2006 г. договор!!!А американският дипломат е твърде ангажиран с вътрешните работи на България, което е абсолютно недопустимо! Някой трябва да му го каже , но официално!!!
241
0
 
4
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
samo nee iasno ot koi ni pazi amerika ,ot rysia li koiato da de 185 hil jertvi za osvobojdenie ot tyrskia porobitel vrag nomer 1 zaedno sa amerikanskite okupatori imperialisti v dneshni dni i izmenicite shepa predateli koito se znaiat v balgaria rano ili kasno shte doide den da si platiat nishto vechno niama vremenata se vartiat .
240
0
 
2
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
yorlik ,obigran agent diplomat zastitavasht interesa na sobstvenata si imperialisticheska darjava ,van ot balgaria nikoi nee vie kanil tyk vas i vashite bazi ,tezi koito vi dokaraha sa predatelite i izmennicite na naroda i radinata balgaria .
239
0
 
0
 
! Отговори
Сидеров преди 12 години
Когато е най лошо, може да е най добре!
238
0
 
2
 
! Отговори
Ц А Р Я преди 12 години
До 215:Не обиждай, а кажи ти къде си служил.Пък после можем и да говорим професионално/защото ти не си професионалист, войник/ къде какво е имало.Иначе се излагаш и изхвърляш/и политизираш/.
237
2
 
8
 
! Отговори
бай Петко преди 12 години
Тоя - нашия, май не е изтрезнял още от "Луфтханза" !
236
1
 
6
 
! Отговори
bfhdk преди 12 години
До 245.Ти съвсем си оглупял. Чукни се с пръст по главата. Аааааааа, кънти на кухо. За такива като теб другарят Сталин казваше : " Да се обработи по пълната процедура".
235
1
 
6
 
! Отговори
bfghdk преди 12 години
До 242.Куршумът вече лети към черепномозъчната ти кутия другарче и ще се лута дълго за да удари нещо, но няма да намери. Празно е. Ще остане само една сачма в главата.
234
1
 
6
 
! Отговори
gdjfj преди 12 години
"Аз вас ще ви унищожа". Кого ще унищожаваш ти бе ***, др исльо, американска *** с име на анимационно човече от долнопробно американско филмче. Вие, американчетата ще изчезнете за щастие на останалия свят и никакви ваши оръжия и технологии няма да ви спасят