"Атака" иска имунитета на Ахмед Доган

Според Сидеров ДПС е създало мрежа от ислямски гнезда у нас
Обновена: 22 май 2011 14:42 | 22 май 2011 14:40,
701
"Атака" иска имунитета на Ахмед Доган
Снимка: БТА

Партия „Атака” иска да бъде свален имунитетът на депутата и лидер на ДПС Ахмед Доган. Това стана ясно от петиция до главния прокурор Борис Велчев, подписана от 5000 души.

Доган трябва да бъде привлечен към наказателна отговорност за организирането на ислямистки фундаментализъм, нападение на ислямски фундаменталисти над народен представител и гражданин на Република България и други престъпления срещу държавата. Това се посочва в петицията, която бе представена на пресконференция на „Атака“ днес.

Според Волен Сидеров през последните 20 години в страната са се създали много гнезда на ислямистки фундаментализъм, зад което стои именно Ахмед Доган.

„ДПС превърна България в мрежа от ислямски гнезда. Разпространява се литература, която е против Конституцията“, каза лидерът на „Атака” и прогнозира, че скоро страната ще стане обект на ислямски екстремизъм.

Още по темата

На пресконференцията Волен Сидеров показа видеозапис от боя между симпатизанти на „Атака“ и мюсюлмани, участващи в молитвата в джамия „Баня Баши“.

Според него въпросният сблъсък се разиграва за 1-2 минути на покрива на обществена тоалетна, а срещу симпатизантите на „Атака” са се изправили „нахъсани и озлобени ислямисти”.

Сидеров заяви, че мюсюлманите сами са откъртили улуци от джамията и са нападнали привържениците на „Атака“. „Не обичаме да ни бият с тръби по главата“, обясни лаконично той.

„Очакваме от МВР да арестуват агресивните ислямисти“, заяви още Сидеров и упрекна полицаите, че са се държали агресивно с хората на „Атака“, а са пускали мюсюлманите, участвали в сбиването.

По думите му полицията носи цялата отговорност, че е допуснат сблъсъкът пред джамията.

Според Сидеров кметът на София Йорданка Фандъкова, която „Атака” е подкрепила на изборите, трябва да се вслуша в десетките хиляди подписи, които партията е внесла срещу  високоговорителите на „Баня Баши“.

Поиска и ДАНС да разследва джамията в София за гнездо на радикални ислямисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


701
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
666
0
 
1
 
! Отговори
pavel chernev преди 12 години
bravo volene nai nakraia napravi neshto hubavo ,noti ostava oshte edna zadacha i to e DA NprVISH EDNA SHVEICARSKA GAIDA NA SOKOLA
665
0
 
2
 
! Отговори
QNE QNEV преди 12 години
volene nekati padne imuniteta i shte vidish Kapka na moeto leglo
664
0
 
2
 
! Отговори
BOIKO BORISOV преди 12 години
BOLENE BOLENE SHTETE SKASAM ANUSA CHE CHAK NIAMA DA MOJESH DA SE IZKACHISH PO STIPALATA NA NARODNOTO SABRANIE
663
0
 
2
 
! Отговори
EVROPEEC преди 12 години
AZ SAM VECHE V EVROPA DAVI SE *** MAMATA BALGARI
662
1
 
2
 
! Отговори
HRISTO STOICHKOV преди 12 години
MAINATA NA BULGARIA
661
4
 
2
 
! Отговори
гост преди 12 години
Волене с тебе сме. Атака е гласа на истинските българи а *** и предателите могат само да се наведат и да си сваляг гащите, ако още ги имат. За тебе бяхме и преди и сега отново те подкрепяме - срам за Борисов! Той явно има друг етнически произход - това го доказва всеки ден. Турците ни псуват ни ***, а той им целува гъзовете. Срам за България
660
4
 
2
 
! Отговори
Българин преди 12 години
България за българите - и на мен ми омръзна увиването на тези джамии - турците да си ходят в Турция. А тези коеито *** гъзовете на исляма са предатели и на такива трябва да им се отнема поданството. Срам че се водят Българи. Искам децата ми живеят в страна, в която да се чува само българска реч а не *** и измислен турски - защото в Турция тези "турци" си купуват само вазелина...
659
2
 
3
 
! Отговори
панта преди 12 години
Считам, че е напълно прав. Движение за права и свободи е меко казано странно? И то за него гласуват предимно ***, кюрди, български турци и койт и знае? Свободата се определя и от задълженията, а те са описани в законите на страната. А там пише за неприкосновеност на личната свобода. тоест, аз не видях един българин да напада мюсюлманин заради вярата му, както и аз лично не мразя който си вярва и неп рави злини, но виждам много ислямски фундаменталисти, от разни народности, които рушат тук
658
1
 
4
 
! Отговори
АнТонимен преди 12 години
А защо ДПС-то не направи един митинг във Варна - умници даровити ?
657
4
 
3
 
! Отговори
ИВАН КОСТОВ преди 12 години
ВОЛЕН Е ЕДИН ХОМОСЕКСУАЛИСТ И НИЩО ПОВЕЧЕ !
656
3
 
8
 
! Отговори
Георги Христов преди 12 години
Този *** Сидеров защо не направи митинг в ромската махала на Ихтиман, ама май го е страх. Страхливец си ти Сидеров скачаш само на мирни хора, когато се молят.
655
2
 
4
 
! Отговори
АХМЕД преди 12 години
Този *** Сидеров защо не направи митинг в ромската махала на Ихтиман, ама май го е страх. Страхливец си ти Сидеров скачаш само на мирни хора, когато се молят.
654
2
 
4
 
! Отговори
Христо преди 12 години
ВОЛЕН-ДИАРИЯ !
653
6
 
5
 
! Отговори
fire преди 12 години
Волене, истинските българи, които обичат страната си стоят зад теб! Днес даже четох, че някои българи са носили цветя пред джамията в знак на извинение... Турците извиниха ли ни се, че са ни клали 5 века като прасета? НЕ! Няма и да го нарпавят никога. Типично по български, предателите заголват дупета и поемат *** п*шки
652
7
 
6
 
! Отговори
черно море преди 12 години
Браво Волене, ти трябва да си новия президент
651
2
 
0
 
! Отговори
виж линка преди 12 години
facebook/home.php?sk=group_111516735601712&ap=1
650
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АТАКА ИСКА БОЙ СИДЕРОВ В ЗАТВОРА ВЕДНАГА *** МУ С ***
649
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бих убил Доган, ако имах тази възможност
648
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това което направиха Атака беше малко глупаво - сега турчулята както се вижда ще вдигат вой до небесата и ще се изкарват мъченици. Трябваше да се направи митинг срещу централата на ДПС. Там се корени злото. А воят от минаретата може да се ограничи и после. Но е ясно че нещо трябва да направи. *** станаха много нагли.
647
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ !!!