Атанас Семов е кандидатът за президент на РЗС

Според Яне Янев партията е по-стабилна и по-авторитетна откогато и да било
Обновена: 10 авг 2011 13:29 | 19 юни 2011 12:51,
222
Атанас Семов е кандидатът за президент на РЗС
Яне Янев и Атанас Семов. Снимка: Архив Булфото

Атанас Семов е кандидатът на Партия "Ред, законност, справедливост" за президент на предстоящите избори. Той беше представен пред делегатите на четвъртия редовен конгрес на РЗС.

В полическия си доклад лидерът на РЗС Яне Янев  каза: "Вместо да ни унищожат, ударите на управляващите ни направиха по-силни."

"Днес партията е по-стабилна и по-авторитетна откогато и да било. Нещо повече тя е пречистена и обновена", посочи още Янев.

Още по темата
Янев добави, че на удара те ще отговорят с удар. "Нищо не е в състояние да ни спре от онази дейност на партията, с която тя рязко се отличава от практически всички други - безпощадното разобличаване на корупцията и престъпленията на управляващите", каза Янев.

Въпреки всички удари, РЗС днес значително надхвърля резултата си от парламентарните избори, каза Янев. РЗС показа че може да си поставя високи и реалистични цели и да ги постига, посочи още Янев.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
1
 
7
 
! Отговори
шахо-циганина преди 12 години
аз шъ гласувЪм за нашто *** КостОф той шъ нъ научи как най -добре да краднем шото по голем крадец от бати иван костов драгалевсияи *** няма
111
3
 
8
 
! Отговори
Обективен преди 12 години
Достоен кандидат?!?! Някой плаща ли ви пари, за да пишете такива глупости?!?!? Този човек завлече СУ с над 1 милион лева! И това било достостойна кандидатура...СРАМ!!!
110
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СТИГА С ТИЯ КЛИШЕТА КОМУНИСТИ-АНТИКОМУНИСТИ ,ВСИЧКИ ДО ЕДИН В ПОЛИТИКАТА СА ПЛАТЕНИ *** НА ГОСПОДАРИТЕ ИМ ВЪВ ВАШИНГТОН,ТЕЛ АВИВ И МОСКВА С ЕДНА ДУМА ПОЛИТИЧЕСКИ *** НА ВЪНШНИ ГОСПОДАРИ ,ГОТОВИ ЗА КИНТИ И МАЙКА СИ ДА ИЗТЪРГУВАТ.
109
4
 
7
 
! Отговори
На учителя с любов преди 12 години
Един милион лева от такси на студенти в Софийския университет са били преведени в сметката на частно сдружение . В сдружението влизат деканът и преподаватели в Юридическия факултет.Студентите, които изучават магистратура Право на Европейския съюз в този факултет, са заплащали, освен редовната такса към университета, и допълнителна сума, която се превеждала на сдружението. Парите били за представителни нужди, вечери и нощувки в петзвездни хотели на чуждестранни лектори и по- високи хонорари на преподавателите.Ръководител на програмата и секретар на сдружението е бившият зам.-председател на парламента и депутат от РЗС Атанас Семов преподавател по право в университета, финансовите отчети и дейностите на сдружението се контролират от декана на Юридическия факултет, който на практика е едновременно в Управителния съвет на същото сдружение, което би трябвало да контролира.
108
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-после един достоен кандидат.И най-умния от всички кандидати.
107
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз като физик мога да ви кажа ,че един от най -мощните природни закони е закона на привличането и ,че на физическо квантово ниво той действа така ,че подобното привлича подобното ,,а ние като част от природата не можем да избегнем закона.Не може в политиката и парламента да е пълно с *** и продажни *** и към тази *** да се прикрепи нещо по различно ,така ,че майната им на всички политици и обслужващ журналистки персонал
106
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СЕМОВ Е ДЕТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК С СЕЛСКИ МАНТАЛИТЕТ ПРОБУТАН НАГОРЕ ОТ ДС
105
3
 
8
 
! Отговори
ШОПЪТ преди 12 години
Та като говорим за бащи да попитам защо вие герберски *** не коментирате бащата на Цветанов Той е бил личен шофьор на Григор Шопов-човекът,който с личната благословия на бай Тошо ръководеше ДС. Какъв ли чин е имал стария Цветанов в ДС? Защо не коментирате бащата на Боко-офицер от МВР? Или това,че Кристалина е била асистент по политикономия на имперлиализма и го разгромявала идейно? Айде нискочели
104
3
 
8
 
! Отговори
but до 112 преди 12 години
Герберасти, вашият лидер ББ още не си е върнал партийния билет. Хайде бегайде да садите картофи... Атанса Семов не е ниво за всеки. И да не забравите да си пуснете чалга, га ги садите картофите ... и ... тиквите!!!
103
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БКП ! БКП ! :)))))) БКП вечно ще ни води към светли бъднини!
102
4
 
9
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Същото се е случило и със Сергей Станишев - от баща на син - от ЦК на БКП на НС на БСП. Стига с това от баща на син.Имахме един ръководител който не беше нито ерудит, нито образован но това не пречеше на дъщеря му да бъде умна.
101
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всъщност предпочиутам Митьо Пищова пред този мазник от снимката...Пищова поне ще краде по-малко...
100
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СЕМОВ Е ДЕТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК С СЕЛСКИ МАНТАЛИТЕТ ПРОБУТАН НАГОРЕ ОТ ДС
99
3
 
9
 
! Отговори
but до смях в залат преди 12 години
Смях в залата,моног малко сте в тази зала и смехът ви е обърнат към вас самите. Смехът на неуките и безпросветните.Толкова нелепо е да наричаш Марко Семов - мир на праха му!!! (вероятно и ред не си прочел от него) "семка".Член на БКП не е характеристика на М.Семов. По тоталитарно време не получаваш професура, ако не си член на БКП. М.Семов е голяма личност, ерудит, талант и родолюбец. Видно е, че тези си качества е предал и на сина си, защото примерът възпитава!УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ!
98
5
 
9
 
! Отговори
от гей-парада преди 12 години
Ако не изберете Семов,на следващия гей-протест ще протестираме много остро !
97
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боли ме фара не съм овца и нито им гласувам нито им се вързвам ,изборите не променят нищо те са средство на световния циониски елит да поставят свои хора на ръководни постове в различни държави за да могат по лесно да крадат ,я си спомнете какво стана с австрийският политик Иорк Хайдер ,който спечели изборите в Австрия не само ,че не му позволиха да управлява ,ами и го очистиха ,какви избори за политиците само КАЛАШНИКОВВВВВВВ
96
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-накрая някои достоен българин...писна ми от продажни комунисти и гербери
95
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На снимката - двама участници в гей парада вчера :-))
94
7
 
9
 
! Отговори
Андреев преди 12 години
Поредният кадър на ДС...
93
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА *** ВСИЧКИТЕ! БАВНО И МЪЧИТЕЛНО! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***!ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***!ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***!ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***!ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***!ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***! ДА ***!ДА ***! ДА ***! ДА ***!