Атанас Семов е кандидатът за президент на РЗС

Според Яне Янев партията е по-стабилна и по-авторитетна откогато и да било
Обновена: 10 авг 2011 13:29 | 19 юни 2011 12:51,
222
Атанас Семов е кандидатът за президент на РЗС
Яне Янев и Атанас Семов. Снимка: Архив Булфото

Атанас Семов е кандидатът на Партия "Ред, законност, справедливост" за президент на предстоящите избори. Той беше представен пред делегатите на четвъртия редовен конгрес на РЗС.

В полическия си доклад лидерът на РЗС Яне Янев  каза: "Вместо да ни унищожат, ударите на управляващите ни направиха по-силни."

"Днес партията е по-стабилна и по-авторитетна откогато и да било. Нещо повече тя е пречистена и обновена", посочи още Янев.

Още по темата
Янев добави, че на удара те ще отговорят с удар. "Нищо не е в състояние да ни спре от онази дейност на партията, с която тя рязко се отличава от практически всички други - безпощадното разобличаване на корупцията и престъпленията на управляващите", каза Янев.

Въпреки всички удари, РЗС днес значително надхвърля резултата си от парламентарните избори, каза Янев. РЗС показа че може да си поставя високи и реалистични цели и да ги постига, посочи още Янев.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
2
 
8
 
! Отговори
Не, не и не !!! преди 12 години
Никога няма да гласувам за злобен и дребнав човек!И още нещо: Този е син на баща си - бащата,който беше: 1. Съветник на Тодор Живков; 2. Опита се да получи научна степен къде ли не,най-накрая,ни в клин,ни в ръкав, я получи при историците!А той пишеше в есеистичен стил, не създаваше наука! Помогна му за научната степен един друг *** като него;3. След промените забрави,че е ял от ръката на Живков и се опита да се присламчи кам СДС; 4. Като не му се отвори парашут в СДС,почна да плюе сините
131
4
 
5
 
! Отговори
шопът до 147 преди 12 години
Много ниска летва си ,момко. Напиши банкова сметка да ти пратя пари за хапчета.
130
2
 
7
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Сега си представете ако Хитлер дойде на власт къде ще отидат разни Трактори,Янки ,Гоцета,Сергейчовци,Костовци,Догановци,Мутри,Руски шпиони, Турски предатели и разни Еврейски лихвари!Да живее Свещенният Немски Райх!!!Да живее Хитлер, да живее Германия!!!
129
2
 
5
 
! Отговори
hagen преди 12 години
Едно е да искаш друго е да можеш.Янев иска едно но дали ще стане партията му силна след тия негови изцепки е съвсем друго нещо.
128
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
снимката от Гей прайда ли е?
127
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много искам да гледам дебат между стоичков и семов. айнцу ,цвайнцу дрън. а ехото отвръща геерб,гееерб, гееерб.
126
5
 
6
 
! Отговори
Бас преди 12 години
Следващия президент ще е този, който бате Бойко посочиобазалагам се на каса бира Загорка
125
6
 
4
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Еми още има свестни хора в Бг-Кунева, Семов.Кадрите на Герпа направо ме бяха отчаяли-калинки, Румита данчета и цацки.и цецковци.щях да бягам от българия, но ще почакам още малко да видя на какъв акъл е Бг народа-дали ще избере свестен човек , или герберско магаре.
124
1
 
4
 
! Отговори
but преди 12 години
Двамата заболяват от революционния пламък, след като дълго време четат български възрожденци и руските издания. us and bulgaria army joint exercise 150x150 Депутат от Ред, законност, справедливост на крачка от смъртна присъда В казармата решават да продължат инициативата си и да блокират възможността в ситуация на бунт, армията да бъде използвана срещу народа си. Започнала разпалена просветителна дейност, събирали хора и говорели против Тодор Живков .Всичко вървяло безоблачно, докато на рождения ден на Атанас не ги арестували. Изключили ги от комсомола и ги изпратили в трудови войски.
123
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой ще е следващият президент ще се реши от Мешерето и катуните. Другото е алабалистика и словесна еквилибристика.:)
122
3
 
7
 
! Отговори
Доцент Пишев преди 12 години
тоя за нищо не става, издигнаха го заради името на баща му Марко Семов, всички го знаят в университета
121
0
 
6
 
! Отговори
but преди 12 години
Атанас Семов по това време е служел в ШЗО-Плевен. Там бил арестуван по обвинение, че се е опитал да създаде организация, която да попречи на армията, ако рече да се противопостави на процесите на преустройството.Понеже опитът за конспирация срещу партията било много жестоко провинение , управниците искали смъртна присъда за провинения. Разбра се и че един от съмишлениците на младия бунтар е бил и скандалния радио водещ Петър Волгин . Той от своя страна споделя, че идеята е била на приятеля му-
120
7
 
3
 
! Отговори
Червената шапчица преди 12 години
Следващият президент на България ще се казва Стефан Данаилов.
119
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На *** народ като нашия 300 партии са му много. Една е достатъчна и няколко работещи крематориума.
118
2
 
6
 
! Отговори
шопът до 124 преди 12 години
Колко съм добре или зле си знам аз. На кучето в г*за никой не ме е наврял,защото съм свободен човек,а не роб.Щастлив съм в живота си и се радвам на доброто в хората. Но ти ,***, никога няма да си щастлив,защото имаш само един мотив да живееш - омразата. А тя разяжда всичко. Колкото до малоумната ви партийка ГЕРБ,ще кажа: ПРЕЖИВЯХ КОМУНИЗМА,ПРЕЖИВЯХ ДЕМОКРАЦИЯТА,ЩЕ ВИ ПРЕЖИВЕЯ И ВАС. Ще играя хоро на политическия ви гроб. Скоро,много скоро.
117
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това най умния кандидат до тука.. Боко е *** , Цеко още по. Простотия блика отвсякъде у ГЕРБ.
116
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя Семов ми беше преподавател, много е *** и нахален
115
2
 
4
 
! Отговори
Чингиз хан преди 12 години
Бойко Василев от Панорама би бил един успешен президент, но няма кой да го издигне, защото в България всички са партизани и ивсичко е парцелирано по партиен, икономически и етнопризнак.
114
1
 
3
 
! Отговори
:-))))))) преди 12 години
KOI OT DVAMATA GO IGRAE JENATA? A-SEMOV B-QNKA C-TRAKTORA GI 4*KA I DVAMATA
113
1
 
4
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
semov ne slu4aino nagovori kup gluposti za cvetano.ne sli4aino se sabra i s tozi *** qne.ako semov stane prezident az stavam kosmonaft a qne hetero